Pardom abi xj standart olarak kaç cm yüksekliği varyazargezeryolçizer' Alıntı:XJ kabin yüksekliği olarak kısa,
3' kalktıysa altı defenderi geçmiş olmalı,
Önde oturanlar için bir darlık yok,ama arka koltuk felaket,
En güzel özelliği otobanda bastırırken yanal rüzgarlardan etkilenmemesi,
Bastırırken derken 200 km nin üstünden bahsediyorum ;D ;D ;D
Abi o zaman xj den arazi aracı değilde uzun yol aracı olur diyeceksin ne öyle novalar gibi kaputun ucunu göremeyecek kadar yatıkmı otruluyoryazargezeryolçizer' Alıntı:yunus tavan yüksekliğini çok kaile alma,
aracın tavan taban arası kısa,
kullanırken yarış aracı kullanıyorsun gibi dizlerini çok kırmadan kullanıyorsun.
Abla bu video tutmadı caponlar bile beğenmez bunu sen başka bul en iyisiSDC' Alıntı:Kerim sana bir samurai videosu, bana pek manalı gelmedi ama![]()
aynen öyle ;D ;D ;Dyunus bager' Alıntı:Abi o zaman xj den arazi aracı değilde uzun yol aracı olur diyeceksin ne öyle novalar gibi kaputun ucunu göremeyecek kadar yatıkmı otruluyor
defenderde çamuluk olmasa lastiğin önünü bile görürüsün
Abi nesini tartışayım kartaldan bozma arazi aracı 15cm yükseltmilsin 10 cm de lastıkten yükselmiş ettiğigin masaraf çektiğin zahmete değermiyazargezeryolçizer' Alıntı:Birde defenderle ıvırı zıvırı tartışılır ama,
şase haricinde çok başarılı bir araç,
Şase de basitçe güçlendiriliyor,
Yine de tercih meselesi tabi
yunus bager' Alıntı:Abla bu video tutmadı caponlar bile beğenmez bunu sen başka bul en iyisi)))
bunlar samurai ben bir segment daha rahat olan vitaralara bakıyordum ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Ben onu "videolar" bölümünden yürüttüm ;D ;D ;D
Bana da çok sevimli gelmedi ama bunun için araç bakmıyor mu Kerim zaten :![]()
evet ,neyse bende yatayım artık ,yunus bager' Alıntı:Yüklemene gerek yok abi nette sorun var imzalar vs onlarda görünmüyor