7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,495

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
hocam çilekeş çok kolay hallederiz takma kafana , yakında antalya gezisi olacak ,sen fikir ve parçaları yunustan al , gerisini antalyada ahmet ustada yaptırırız ,oradanda 2 gün kamp yaparız antalyada sanada yakın ayrıca en fazla 2 günde bütün işlerini bittitririz kafanı takma

Zaten çilekeşi Antalyadan almıştım 16 saatte eve geldim geze geze. O yolları tanıyor yani bıraksam kendide gider artık.

acemi80' Alıntı:
Hoş geldin Onur Sınav nasıl geçti

Hocam baya kötüydü, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :-\

Bu arada bizim buradaki Paintball kapanmış ???
LRcilerin işimi bu dedim ? adam cevap vermedi koşarak kaçtı :smiley:))

cihanülker' Alıntı:
haydi haydi çilekeşi yükselteceğiz , bakalım maliyet ne çıkacak , LR cileri görelim bakalım , ??? ??? ??? ???
Öyle çok yüksekte istemiyorum merdivenle çıkılmasın. Elizabeth gibi olsun yeter.

emrahmarti' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Sence ne kadar tutar ve ne kadar beklenilir?

Bizim amortisör ve yaylar 800 civarında birşey tutmuştu.

valla yunus ,yavuz ,daha iyi bilir ,discoyu biliyorum kolay sen 10 gün beklemiştin ,istanbuldan gelsin diye yanlış hatırlamıyor isem , ama hocamın arabası galiba series 1 , olması lazım ? , helezon varmı ,yoksa makasmı , ben bilmiyorum ?

cihanülker' Alıntı:
valla yunus ,yavuz ,daha iyi bilir ,discoyu biliyorum kolay sen 10 gün beklemiştin ,istanbuldan gelsin diye yanlış hatırlamıyor isem , ama hocamın arabası galiba series 1 , olması lazım ? , helezon varmı ,yoksa makasmı , ben bilmiyorum ?

biraz işim var ama kısaca yazömak gerekirse seriesleri yükseltmek çok kolay, makaslar dingilin üzerine alınınca zaten 15 cm kadar yükseliyor bidiğim kadarıyla.

Bir başka yöntem uzun küpe ve makaslara eğim verdirmek, nekadar lazımsa okadar yükseliyor.

cihanülker' Alıntı:
galiba series 1 , olması lazım ? , helezon varmı ,yoksa makasmı , ben bilmiyorum ?

Series lll makaslı

Evet söylediğin şeyler yeterli. Mevcut jantın kaldıracağı büyüklükte lastik benim için yeterli bir yükseklik olur. Çünkü şimdi bile zor biniyorum ;D ;D ;D

hocamın öyle çok zor bir işi yok makasları yukarı taşıyacaz, lastikler büyüyecek ve spacer takılıcak zaten uzun yolda kullanılmıyor arazide süper olur. aksesuar olarakta port bagaj ve aydınlatmalar eklinicek isteğe göre vinçte eklenebilir.

yunus abi nerdesin duy sesimizi ;D

onur geçmiş olsun bugünkü sınav bitti diğerleri iyi geçer umarım

osmaniyeye kesin geliyosun değil mi programın netleşti mi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri