7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,523
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
hocam 4 tane 7,50 X 16 ok 144 başkada bişey istemez. para sorun değilse marshall, kumho gibi ciddi bir çamur lasitğide çok iyi iş çıkarır.

üzerindeki lastikler asfalt lastiği , biraz agresif bişey takarsanız heryerden uçarak geçer. vinç olarak britpart 6500 işinizi görür kendinden başka bişey çekmeyecekse daha büyüğü lüzumsuz olur.

Ben daha çok kendisini çekmesini düşünüyorum çünkü vinç olmayınca riske giremiyorum bir yerde kalırsam traktör getirmem gerekecek. vinç olursa daha çok riske girer daha güzel yerlere gidebilirim diye düşünüyorum.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
hocam 4 tane 7,50 X 16 ok 144 başkada bişey istemez. para sorun değilse marshall, kumho gibi ciddi bir çamur lasitğide çok iyi iş çıkarır.

üzerindeki lastikler asfalt lastiği , biraz agresif bişey takarsanız heryerden uçarak geçer. vinç olarak britpart 6500 işinizi görür kendinden başka bişey çekmeyecekse daha büyüğü lüzumsuz olur.

yavuz ,6500 zayıf olmazmı birader nerden baksan 2 ton vardır emektar yavv ,birde seni beni çektiğini düşün derim ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz ,6500 zayıf olmazmı birader nerden baksan 2 ton vardır emektar yavv ,birde seni beni çektiğini düşün derim ;D ;D ;D

Yok abi sen kendine göre birini bul çektirecek. ;D ;D ;D

Sen bekle ben traktör getiririm. Zaten gördüğümde gözüm korktu.

yaktın beni yavuz abi ;D ;D ;D

araç 10 cm yükseldi ama gözüme daha da küçük geldi

ooooooooooff off

artık defender istiyorum

T E L S I Z

ile ilgilenenler icindir....

Yarin sabah 08.30 dan itibaren Oran sehri tepeden test yayini yapilacakdir. Ilgilelenlere duyurulur.

Midland excel multi teksas ile - alan42 buyuk batarya ve uzun anten ile

fark varmi yokmu vs vs

cihanülker' Alıntı:

yok hocam o araç en fazla 1200 kilo, teriosu çeker kendini çeker, niva , suzuki çeker büyük boyları çekmez çekmeside gerekmez, gerekirse makara kullanılır.

altug onaran' Alıntı:
yaktın beni yavuz abi ;D ;D ;D

araç 10 cm yükseldi ama gözüme daha da küçük geldi

ooooooooooff off

artık defender istiyorum

Dur yazıcamda bugün aybaşı milletle döğüşüyorum , pestilim çıkmadan yakamı bırakırlarsa gelicem yazmaya.

ufukozkan' Alıntı:
T E L S I Z

ile ilgilenenler icindir....

Yarin sabah 08.30 dan itibaren Oran sehri tepeden test yayini yapilacakdir. Ilgilelenlere duyurulur.

Midland excel multi teksas ile - alan42 buyuk batarya ve uzun anten ile

fark varmi yokmu vs vs

yahu varsa nolucak onu anlamadım ben hala , konuşuluyomu tamadır git uyu sabah sabah tövbe tövbe ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
yahu varsa nolucak onu anlamadım ben hala , konuşuluyomu tamadır git uyu sabah sabah tövbe tövbe ;D ;D ;D

Kerim karar verecek daha ne olsun yahu :smiley: :smiley: Senin cevrim disi saatin bak gelrim sabahin korunde kaldiririm seni sonra pestilin cikar Zaten aybasi :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
çatı anteni aldım ,araca takacağım ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Kerim karar verecek daha ne olsun yahu :smiley: :smiley: Senin cevrim disi saatin bak gelrim sabahin korunde kaldiririm seni sonra pestilin cikar Zaten aybasi :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Sizlere acil şifalar diliyorum ;D ;D ;D bozdunuz antenle, telsizle kafayı görende marsla falan konuşuyorsunuz sanıcak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri