7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,458
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
aaaa Onaranlar ve Sevtap abla gelmiyor mu :mad:
Neyse vekaleten seni vururum bende 8)

Gelicem ;D ;D ;D

Kendimi böle bir zevkten mahrum bırakamam ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
arada kaynamasın bunu izleyelim lütfen ;D ;D

Off Yavuzcum 90 ın girip çıktığı çukur süperr ;D

Yeni çukur videosu bu olsun :smiley:

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D LR dan ekmek kamyonu görmedim ben ama fargolar hep fırıncılarda var ;D Askerde bile ekmekleri GMC ler taşır ;D

Ben kamyoncuyum abi, bu kültür bende var :smiley:)))

Ben sınava kaçıyorum, herkese iyi günler, akşama doğru görüşürüz.

fastjunkie' Alıntı:
Gel bence de gel :mad:
Bugun bi konuşayım, açıksa pazar günü yapalım.

mavi fil gördüm, çok yoruldum ,üşüdüm, kaburgam kırıldı hiç bir mazeret kabul etmiyorum baştan söyliim ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Gelicem ;D ;D ;D

Kendimi böle bir zevkten mahrum bırakamam ;D ;D ;D

Off Yavuzcum 90 ın girip çıktığı çukur süperr ;D

Yeni çukur videosu bu olsun :smiley:

Çukurda çukur ama , japonlar bunu ancak rüyalarında görür ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Diş çıkarıyor herhalde,
Bizede çıkartıyor ;D ;D ;D

ooo çocuğun en zor günleri. Ama güzel günler. Helede dişler ufak ufak gözükmeye başlayınca insan zevk için parmağını ısırttırmaya başlar.

cihanülker' Alıntı:
osmaniye gezisi bomba olacak haberiniz olsun , hafiften gördüklerim bile yeter artar diyorum

Evet arkadaşlar Bizim ekip için en güzel güzergahın bu etap olduğunu düşünüyorum. Güzel manzaralı, bir kaç yerde zorlayıcı bir parkur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43173.0

discovery-V8' Alıntı:
Yunuscum sana bir kıyak yaptım pb e taşıdım bide X-Duty defender videosu koydum dehşet ;D

th_defender110xduty.jpg
th_defendererere.jpg
Abi bu videoları tekrar tekrar izmiyorum bencede artık çukur videosu bunla olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri