7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,400
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Pardon Yavuzcum, o mesajı sonradan farkettim :-\

Dün Migrosu yoldum ;D ;D

Bana kuzu pirzola diye sattıkları ürün -bence- bizon pirzolası çıktı. Pişmiş eti götürüp kafalarına vurdum, paramı geri aldım ;D ;D ;D

Neredeyse yanlış anlayıp bu gece de seni yolcaktım :D :D

tabi pişince çekmedi boyut ortaya çıktı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:

Alındın mı cicim ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sevtap migrosun kasapları bile burdan et alınmaz diyor ;D ;D ;D

Kerim mecbur kaldım, bayram yüzünden kasaplarda et yok :(
Pişirirken çıkan kokudan anlamalıydım. Bora ile ilk lokmalarımızı 10 dk. çiğnedikten sonra başka yemedik ;D

yunus bager' Alıntı:
Bidakika yavv ben ne yaptım şimdi ?

Ben bişe mi kaçırdım ::smiley:
Her ne yaptıysan sana serbest ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
tabi pişince çekmedi boyut ortaya çıktı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kaburga kemikleri öle olan hayvanı çok merak ettim ;D
Onlara da söledim "bizonu nerden buldunuz" diye ;D ;D

Az bile yoldum, etten tiksindirdiler valla :mad:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Uzun yolda da rahat gitsin biraz ,yaş oldu 44 ;D ;D ;D

uzun yol derken en uzun nereye gittin ? ;D ;D ;D

millet 2,5 dizelle 45.000 km yapıyor hemde tek araç (türkmührü) bir çıkışta, mkg ler kafkaslara 1 puma, 1 2,5 dizel , 1 300 tdi, 1 2,5 benzin li defenderle gittiler 6000 km 1 haftada . Ali Eriç, istanbuldan güney afrikaya gitti 300 tdi ile (tur afrika) yine tek araç, şimdide istanbuldan sürekli doğuya giderek tüm dünyayı dolaşıp tekrar istanbula dönmek için yolda yine tek araç ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
hiç belli etmiyorsun abicim ;D ;D ;D
Altuğ Ankara ya gelince sana bir yemek ısmarlayayım ;D
yunus bager' Alıntı:
Daha ne oldu yavv sen Naci abinin ve MGK abinin yaşını bilmıyorsun galiba ;)
Uzun yol için onlar gibi fanatik olmak lazım, ;D ;D ;D
Markalara karşı hiç fanatikliğim olmadı bu zamana kadar

discovery-V8' Alıntı:

millet 2,5 dizelle 45.000 km yapıyor hemde tek araç (türkmührü) bir çıkışta, mkg ler kafkaslara 1 puma, 1 2,5 dizel , 1 300 tdi, 1 2,5 benzin li defenderle gittiler 6000 km 1 haftada . Ali Eriç, istanbuldan güney afrikaya gitti 300 tdi ile (tur afrika) yine tek araç, şimdide istanbuldan sürekli doğuya giderek tüm dünyayı dolaşıp tekrar istanbula dönmek için yolda yine tek araç ;D ;D
Gidilmez demedimki,sadece saydığım araçlarla daha rahat gidersin ,
benim yaşım geçti,biraz da rahat istiyorum ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Aman abi ali eriç deme şimdi umut gelir 300 tdi pompa arızayı yapmış kafamıda kafamıza kakar şimdi

yunus bager' Alıntı:
Aman abi ali eriç deme şimdi umut gelir 300 tdi pompa arızayı yapmış kafamıda kafamıza kakar şimdi

Umutun tüm araçlarının 10 yılda yapacağı km yi toplasan Ali bey onu 1 ayda yapıca normaldir bakma sen ona ;D ;D ;D

Arkadaşlar ben bir çukur videosu koyup uzuyorum Eve... ;D ;D ;D

Herkese iyi geceler ;D

http://www.youtube.com/watch?v=eQEU-XtD23w

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR