discovery-V8' Alıntı:uzun yol derken en uzun nereye gittin ? ;D ;D ;D
millet 2,5 dizelle 45.000 km yapıyor hemde tek araç (türkmührü) bir çıkışta, mkg ler kafkaslara 1 puma, 1 2,5 dizel , 1 300 tdi, 1 2,5 benzin li defenderle gittiler 6000 km 1 haftada . Ali Eriç, istanbuldan güney afrikaya gitti 300 tdi ile (tur afrika) yine tek araç, şimdide istanbuldan sürekli doğuya giderek tüm dünyayı dolaşıp tekrar istanbula dönmek için yolda yine tek araç ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Yavuz abicim bir de başından beri araçlarına ne kadar harcadıklarını söyleyebilir misin toplam : ))
umutcelikel' Alıntı:Onur, Ali Ericin istanbul to istanbul yazılarını okusana netten...Altına sçmazsan adam diilim)))))))))))) Üşenme oku bi adam bile nefret etti defenderdan:=))))))))))))))))
cihanülker' Alıntı:hocam sabahın 8-00 den beri telsiz denemesi yapıyoruz ,hani bizim kol gibi antenler vardı ya onlarla şehir içi 15- km çok sisli havada güzel güzel konuştuk ,ama ufuk abini çıktığı tepe 1400 metrelerdeymiş ;D
ufukozkan' Alıntı:Bu arada benide tepede unuttu Ciyak ciyak bagairiyorum Cihannn Cihannnn seklinde
Bizimki ise gitmis cayini yudumlamaya baslamis Beni unutmus
discovery-V8' Alıntı:Biz defender sorunsuz düz yol aracıdır dememdikki, tüm dünya ekspedisyon için başka alternatif bulamıyorsa vardır bir hikmeti, buzullardan çöllere test edilmilmiş toyotaları nedense insanlar kullanmak istemiyor böyle uzun yolculuklarda ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Herkeze günaydın
Naci abi doğum gününü kutlarım 18 mi oldu
Akşam youtube izleyecem diye DNS yi değişeyim dedim beceremedim olan bağlantıdanda oldum gece uğraş uğraş beceremedim ama sabah çabucak haleetim
Düz yolda ne oldu buna böyle hadi bir el atalım bari )))))discovery-V8' Alıntı:Caponlar Bir el atıverin arkadaşa ;D
[attachment=1]
[attachment=2]