7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,381
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:

ve bağımsız aks ;D ;D ;D böyle arazi aracı olmaz ;D ;D yol şeysi olur ;D

Nacide en dandiğinden aks vardı son buluşmada neler yaptığını herkes gördü ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Hani köpek taşımak içindi arkası ??
Hani sizin orada askeriye l200'ün arkasını kapatmıştı da köpek klubesi gibi olduydu ??
Yaaa Bager sen hakkaten hayal mahsülüsün yaa .. ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Kim demiş !
defender arazide personel taşımak içindir

KİM DEMİŞ ??? Buyrun,

yunus bager' Alıntı:
Ama bunun arkası köpekler için Askerler için değil ::smiley: ::smiley:

Hadi onu beğenmediniz bu nasıl hemde patlıcan güzeli ;D ;D ;D

defender-roofrack-2.png

Abicim sana bi ginseng takviyesi lazım gerekir.. ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
KİM DEMİŞ ??? Buyrun,

Abicim sana bi ginseng takviyesi lazım gerekir.. ;D ;D ;D
Onurcum bu köpek için arker için değil ne demek istediğimi biliyorsun ps benim değil yeternce dökümana sahıp değilim fazla sıkıştırmayın beni acısını izmite giddince kıkarırım ona göre :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
ve bağımsız aks ;D ;D ;D böyle arazi aracı olmaz ;D ;D yol şeysi olur ;D

Nacide en dandiğinden aks vardı son buluşmada neler yaptığını herkes gördü ;D ;D
Mantığını bende çok anlamış değilim,
Dakar da yarışanın birebir aynısı,bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.

Tamam sustum o zaman . ;D ;D ;D
Millet niye zayıf diyor onu anlamadım ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Onurcum bu köpek için arker için değil ne demek istediğimi biliyorsun ps benim değil yeternce dökümana sahıp değilim fazla sıkıştırmayın beni acısını izmite giddince kıkarırım ona göre :smiley:

İnzibatı çağırın..

;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mantığını bende çok anlamış değilim,
Dakar da yarışanın birebir aynısı,bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.

Tamam sustum o zaman . ;D ;D ;D
Millet niye zayıf diyor onu anlamadım ;D ;D ;D

Abicim bağımsız aks sürat içindir, özellikle çöldeki engebeleri çok kolay yutarak hız yapılabilir dakar ve baja tarzı yarışlar için uygun, ama sert arazide esnemeyi yarı yarıya azaltır kolay devrilir.

basitçe sabit aks ta esneme için merkezi uzak olan lastiğin bağlantı noktası kabul edersen esneme yarıçapı tüm dingil boyudur, bağımsız aksta yarı çap en iyi ihtimalle 1/3 oranında düşer.

Kerim abi o videodaki araç durduğu yerde kaymaya başladı ve bi anda gitti. Adamda özel bir caba harcamamış. Dakar çöl abicim. Çamur değil ki. Kum ve çamur farklı ortamlar benden çok daha iyi bilirsin ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi osmaniye ye bu secdeye meraklı caponla gitmicez değil mi ;D ;D ;D

Valla sizi bilmem de ben defle gitme konusunda ısrarcıyım , herkesin malzemesini taşırım ama insan taşıyacak yerim yok ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri