7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,692
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Bu konuya biraz teknik açıdan cevap vermek istiyorum
Defender yada series modellerde şase ile kabin birbirinden bağımsız olarak sadece birkaç vida ile monte edilmiştir şasedeki esnemeler kupayı etkilemez
örnek :lada, xj,zj, gibi araçları etkiler
O videoda olan her araçta olabilecek kilit arızasıdır saydığım araçlarda bu gibi durumlar şasenin esnemesi kupayıda esnettiği için kapılar kendiliğinden açılır yada kapanmaz

Ne şasesi ne kupası ne esnemesi abi, içerdeki buzluk bavul falan kapıya vuruyor da bagaj kapısı açılıyor dümdüz yokuş arazide ;D ;D ;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Aynı teknik yapı Pajeroda da var,kupa şaseye bildiğim kadarıyla 6 yerden bağlı.
Mitsubishi bu sene Lancer le katıldı,hani şu asfaltta gördüğümüz aile araçlarıyla, ;D ;D ;D
Biri hariç hepsi bitirdi ;D ;D ;D
Ama birinci land rover oldu dimi :smiley:
Demek istediğim oki
land rover adını CAMEL'e G4'de
Mitsubishi Dakar'a ismini yazdırdı diğer markalar ismini biryerlere yazdırabildimi acaba
Unutmayalımki ilk Camel Trophy CJ lerle yapılmıştır ama bunu kaç kişi biliyor

yunus bager' Alıntı:
Ama birinci land rover oldu dimi :smiley:
Demek istediğim oki
land rover adını CAMEL'e G4'de
Mitsubishi Dakar'a ismini yazdırdı diğer markalar ismini biryerlere yazdırabildimi acaba
Unutmayalımki ilk Camel Trophy CJ lerle yapılmıştır ama bunu kaç kişi biliyor
Evet LR Camel de çok başarılı,
Hatta sonuçlara bakıyorum ilk 10 araçta hep LR var , ;D ;D ;D
Pajerolar o kadar başarılı değil arada sırada kaybediyorlar istikrar yok ;D ;D ;D

İlk Camel Trophy cj'ler ile yapılmaya çalışıldı desek daha doğru olur aslında. 3 araçlık ekip rotayı tamamlayamadığı için organizatörler bir sonraki sene için Land Rover'a yöneldiler diye biliyorum.

Gittim zirve yaptım geldim hala undu yağdı şekerdi tartışıyorsunuz. E bi helva yapın da yiyelim. Yarın bayram (yani bugün) hadi yatın artık.

Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım, sağlıklı, mutlu, huzurlu bol kazanç ve bol çamurlu, kazasız, belasız günler seneler sizinle olsun efenim. (Biraz Sezen Cumhur Önal tarzı oldu ama idare edin artık :smiley: )

Kerim abi olayı saptırmayalım lütfen. Caponlar sponsor olsaydı sadece onların kullanıldığı ama ekip çalışmasının araçlardan daha önde olduğu bir organizasyon görseydik. Onlardan bahsetseydik. Ama yok maalesef ki.

Hem Dakar için dayanıklılık kadar hız ön planda. LR hızlı araç üretme iddiasında değil ki.

Bütün 7/24 ekibinin,bayramını kutlar,sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl geçirmesini dilerim.
böylece kafamıza göre araçlar yaratıp,ateşin başında güzelce un,helva muhabbeti yaparız ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Gittim zirve yaptım geldim hala undu yağdı şekerdi tartışıyorsunuz. E bi helva yapın da yiyelim. Yarın bayram (yani bugün) hadi yatın artık.

Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım, sağlıklı, mutlu, huzurlu bol kazanç ve bol çamurlu, kazasız, belasız günler seneler sizinle olsun efenim. (Biraz Sezen Cumhur Önal tarzı oldu ama idare edin artık :smiley: )

Zirven hayırlı olsun ordan buralar nasıl gözüküyor :D

Bende
Bütün 7/24 ekibinin,bayramını kutlar,sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl geçirmesini dilerim.

emrahmarti' Alıntı:
Kerim abi olayı saptırmayalım lütfen. Caponlar sponsor olsaydı sadece onların kullanıldığı ama ekip çalışmasının araçlardan daha önde olduğu bir organizasyon görseydik. Onlardan bahsetseydik. Ama yok maalesef ki.

Hem Dakar için dayanıklılık kadar hız ön planda. LR hızlı araç üretme iddiasında değil ki.
Niye canım RR Sport ne güne duruyor ;D ;D ;D

Hep merak etmişimdir ,Camel e hazırlanan Defenderlerde yükseltme varmı diye

Selamlar, yarasa saatine yetiştimm ;D

Okuyup geleyim, cevap vermem gerekenleri cevaplaya cevaplaya gelirim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR