7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,666
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

İngilizlerin ayak bastığı yerlere biraz bakarsan hep LR göreceksin :D

Birde dünya çapında TYT iyi bir araç olabilir ama Türkiyede yaşıyoruz ve işletme maliyetleri bizim şartlarımız için çok da uygun araçlar değil. Bunu kabul etmek gerekiyor.

2001-2002 modelini 10 bin dolara alabileceğim. Parçaladıktan sonra parçalarını 150-200 dolar gibi rakamlara bulabiceğim bir yerde yaşasaydım TYT düşünebilirdim. Ama Türkiye şartlarında arazi için kullanılabilecek araçlar olmadığını kabul etmeniz lazım.

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Niye canım RR Sport ne güne duruyor ;D ;D ;D

Hep merak etmişimdir ,Camel e hazırlanan Defenderlerde yükseltme varmı diye

Kerim abi Camel için hazırlanan araçların hüç birinde yükseltme yok. Arazide işlerini kolaylaştıracak modifikasyon yapılmamış. Güçlendirilmiş kupa ve roll-cage gibi güvenliği arttırmak adına yapılan eklemeler var.

RR Sport arazi şeysi değil ki cadde şeysi ;D ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:

Birde dünya çapında TYT iyi bir araç olabilir ama Türkiyede yaşıyoruz ve işletme maliyetleri bizim şartlarımız için çok da uygun araçlar değil. Bunu kabul etmek gerekiyor.

2001-2002 modelini 10 bin dolara alabileceğim. Parçaladıktan sonra parçalarını 150-200 dolar gibi rakamlara bulabiceğim bir yerde yaşasaydım TYT düşünebilirdim. Ama Türkiye şartlarında arazi için kullanılabilecek araçlar olmadığını kabul etmeniz lazım.

İşte bu yüzden LR kullanılıyor yere göğe sığdırılamıyor zaten.
Japonlar da LR fiyatlarında olsa kimse rağabet etmez LR'lere ama olmaz, neden çünkü japonlar kaliteli ;D
Araç işini Japonlar bitirmiş abi bunu kabul etmek lazım.

emrahmarti' Alıntı:

Tabiki kabul ediyorum,
Defender arka stop farı denen kedi gözü 1 Tl.
Pajeroyu kırarsak diye baktım ,ABD satış fiyatı 78 $ gelmesi 150 yi bulur.20 günde bekleriz ;D ;D ;D
Türkiye fiyatını sormadım bile nedense ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Niye canım RR Sport ne güne duruyor ;D ;D ;D

Hep merak etmişimdir ,Camel e hazırlanan Defenderlerde yükseltme varmı diye
Sadece vinç ve diğer aksesuvarlar
Defenderlerde tam emin değilim ama kilit dahi yok

nkurtkaya' Alıntı:
Gittim zirve yaptım geldim hala undu yağdı şekerdi tartışıyorsunuz. E bi helva yapın da yiyelim. Yarın bayram (yani bugün) hadi yatın artık.

Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım, sağlıklı, mutlu, huzurlu bol kazanç ve bol çamurlu, kazasız, belasız günler seneler sizinle olsun efenim. (Biraz Sezen Cumhur Önal tarzı oldu ama idare edin artık :smiley: )
okadarda önemli değil ben 3 kat zirve oldum değişen bişey yok :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Afrikaya gitmeme gerek yok Onurcum benim sağım solum defender :smiley:

e kocaelinin mülayim ikliminde ormanda gezmek için, çukurlardan geçmek için Defender gayet yeterli bi araç. O yüzden sadece senin sağında solunda var, adamlar afrikada 50+ derece havada binlerce km yol yapıyorlar sürekli...
:smiley:))))

Merhaba arkadaslar

Benim modem kendini asdi. Metrodan ne oldugunu bilemedigim bir modem aldim. Kurdum Benim hatta 8mgbit Daha simdi anladim . Demem o ki yeni yenidir. :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Sigarsak olabilir Bakariz

Ben öle sıkış-tıkış gidemem, sıkıntılı insanım, daral gelir bana :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Ben paşa paşa kendi arabamla tek başıma gelirim, siz başınızın çaresine bakın, balık istifi tıkışıp gidersiniz japon otobüsüyle ;D
not: belki ben defle gelicem sadece 1 koltuğum var buzdolabını alırım başka bişey alamam yanıma, umut sen asla benim arabayla gelemezsin , aklından bile geçirme ;D

Discoyu istemem ama def.le gelirsen beni de aracına kabul eder misin ::smiley:

Hem yorulursan memnuniyetle şöfer değişimi yaparız ;D ;D

Arkadaşlar deli misiniz yaa, özgürlük ve maceranın tadı işte, daha ne :D :D

Çok samimiyim yol bu kadar uzun olmasa, bir de yolda ikide bir uykum gelmese taa İstanbuldan Elizabeth ile gelirdim ;D ;D ;D

Burda UN da hazırlanmış bir Patrol var ,yakında satacaklar sanırım,
Off diyorum ,trafikte yakalarsam fotoğraflarını çeker gönderirim,
İşletim masrafları burda fazla olur,ama her eve lazım bir araç,
Ufuğunda hoşuna gider,üstünde 7/8 tane anten var.

Tanrılar çıldırmış olmalı filmindeki Series i hatırlıyormusun Onur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR