7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,704
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D allah sizi nası biyorsa öyle yapsın ;D ;D

Ben paşa paşa kendi arabamla tek başıma gelirim, siz başınızın çaresine bakın, balık istifi tıkışıp gidersiniz japon otobüsüyle ;D

not: belki ben defle gelicem sadece 1 koltuğum var buzdolabını alırım başka bişey alamam yanıma, umut sen asla benim arabayla gelemezsin , aklından bile geçirme ;D

abi defenderde koltuk sıkıntısı olmaz yaw gerekirse koltuk takımı koyarız arkaya ;D ;D ;D

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
abi defenderde koltuk sıkıntısı olmaz yaw gerekirse koltuk takımı koyarız arkaya ;D ;D ;D

Ya bugün Hakanın defendere benim defenderla gittim , motor zayıf kalıyor falan deyince Ahmet bir ayar çekti , sanki dünkü araba bu değil bambaşka bişey olmuş. platin değişti, avans ayarı hassas karbüratör ayarı, hepsi bu çok keyiflendim çook, ibreyi deviriyor artık ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D allah sizi nası biyorsa öyle yapsın ;D ;D

Ben paşa paşa kendi arabamla tek başıma gelirim, siz başınızın çaresine bakın, balık istifi tıkışıp gidersiniz japon otobüsüyle ;D

not: belki ben defle gelicem sadece 1 koltuğum var buzdolabını alırım başka bişey alamam yanıma, umut sen asla benim arabayla gelemezsin , aklından bile geçirme ;D
Değil buzdolabı, Beykoz Restoran açsan defenderın içinde Osmaniyeye onla gelmem mrk etme:smiley:))))))))))))))

umutcelikel' Alıntı:
Değil buzdolabı, Beykoz Restoran açsan defenderın içinde Osmaniyeye onla gelmem mrk etme:smiley:))))))))))))))

;D ;D ;D ;D

ohhh arka taraf bomboş, bir mangal yakarız arkaya, bide mibi bar gel keyfim gel ;D

Vinç olayını bilmem,
Benim araçta 4 kişi rahat gideriz,
arkaya da malzemeler rahat sığar,
6 kişi gidersek arkada oturanların uyuşmuş kemiklerini 1 saate zor açarız ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri