7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,876
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Abla güzel bir defender görünce dayanamıyorum :smiley:
yavvv soru neydi anlamadımki
benim gezi fotolarını temizleyecektin ondan bahsetmiyormusun ?
İzinmi ben sadece eğer çalışıyorsam iş yerinden izin alırım başkada kimseden almam 8) 8) ne izininden bahsediyoruz
Onura söylüyor :D :D :D

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi fotları gördüm parçalarda sorun çıkmadı dimi

Çıkmazmı ;D ;D

Çıktıda seninle ilgili değil eline sağlık, hesap hatası, benden kaynaklanıyor anlatırımım sana uzun mesele onu çözmeye uğraşıyoruz.

Dünya üzerinde 6 inch yükseltilen başka defender yok galiba ::smiley: ben araştırdım en yüksek izlandada 4 inch buldum biz biraz abartınca başka şeyleri yeniden keşfetmemiz gerekti. Ama çözük gibi.

fastjunkie' Alıntı:
Ne oldu Yunus abi, arazi canavarı yerinden kalkmıyor galiba :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Arazi canavarı 1 haftadır kapıda kimseye lazım değil öyle melon melon bakıyor
Binek araçlardan ona binme ihtiyacı olmuyor

fastjunkie' Alıntı:
Aküsü bitmesin ??
;D ;D

Bitmez bitmez... Benimki de Bolu'dan geldiğimden beri sokakta duruyo, çamuruyla, bir şey olmamış, bugün tek kontakta çalıştı. Ama depo artık damlatmıyor ??? Mazot bitmiş olmasın ? ;D

Tahminim arka üst denge kolu biraz uzatılması gerekecem yoksa diferensiyel acisi yetmez
neyse yapacağım bişey varsa bakarız

nkurtkaya' Alıntı:
Bitmez bitmez... Benimki de Bolu'dan geldiğimden beri sokakta duruyo, çamuruyla, bir şey olmamış, bugün tek kontakta çalıştı. Ama depo artık damlatmıyor ??? Mazot bitmiş olmasın ? ;D
şartel kapansın akü bitmez şimdi bunlar (caponlar )bilmez şartelde neyin nesi :smiley:
depo tamir olumuyor yanılmıyorsam 160 tl :smiley:

yaaahu amma listeci insanlarsınız :smiley:)

DURUM TARİH ( 11 aralık cuma 12-14 saatleri arası hareket ) BAŞLANGIÇ NOKTASI ( ANKARA)

1- onur geliyor bire yav Kiev
2- cihan geliyor Ankara
3- kerim geliyor Ankara
4- yavuz geliyor Ankara
5- ufuk geliim Kiev
6- altuğ geliyor Ankara
7- sevtap geliyor Ankara
8- umut geliyor Ankara
9- nejat
10- yunus gelmesi mucize olur gelirsede connect ile gelir Yuvacık

Oh be okudum sonun da ,herkese laf yetiştireyim,

Umut geçmiş olsun,

Koltuklar için benim pajeroyu bir inceleyin,ön +arka koltuklar tam yatıp birleşiyor,2kişilik yatak oluyor,capon çözmüş işi ;D ;D ;D

Yeni defendermi , hahahahahahahahah, eskisine disco 2 TC si takıp yeni diye yutturuyorlar, ;D ;D ;D
Hani discocular 100/100 kilide geçmeseler anlayacağım işe yarayacağını, ;D ;D ;D , arızaları da cabası, ;D ;D ;D

Ufuk yüzüncü yıldan bizim durakla konuştum ,cam gibi ;D ;D ;D

DURUM TARİH ( 11 aralık cuma 12-14 saatleri arası hareket ) BAŞLANGIÇ NOKTASI ( ANKARA)

2- cihan geliyor Ankara
3- kerim geliyor Dakar
4- yavuz geliyor Ankara
5- ufuk geliim Kiev
6- altuğ geliyor Ankara
7- sevtap geliyor Ankara
8- umut geliyor Ankara
9- nejat

yunus bager' Alıntı:
depo tamir olumuyor yanılmıyorsam 160 tl :smiley:

Aylardır onu vermemek için kastırıyorum da... sokağa giden mazot aynı masrafı yaratmadan değiştirmekte fayda var sanırım :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:

2- cihan geliyor Ankara
3- kerim geliyor Dakar
4- yavuz geliyor Ankara
5- ufuk geliim Kiev
6- altuğ geliyor Ankara
7- sevtap geliyor Ankara
8- umut geliyor Ankara
9- nejat

Ohooo yurt dışındanda misfirlerimiz olacak. İnşallah dil problem olmaz. ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ufuk yüzüncü yıldan bizim durakla konuştum ,cam gibi ;D ;D ;D

Himmmmm senle test yapmamiz lazim Cok meraklandim simdi :smiley: :smiley: :smiley:

Ben yarin sana tel edeyim Musaitsen evin ordan bi baslayalim bakalim nerden ne yapicaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR