7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,988

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Yoksa defender standart olarak yetersiz mi ??
Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

;D ;D ;D
O değişikliklerin %90'ı Defender'ı binilebilir hale getirmek için yapılıyor Onurcuğum:smiley:))))
Kıçın uyuşmaması için, boynunun kırılmaması için, alttan estirmemesi için, beyninin donmaması için vs vs vs...
Arazi kabiliyetine pek modifikasyona gerek yok ;D

acemi80' Alıntı:

Bu hakanınki hocam

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi görmeyeli epey zayıflamışsın boyda biraz kısalmış gibi ;D

valla her hafta kemere yeni delik açıyorum ;D ;D ama üst genişledi biraz ;)

Boy kısalığı defenderin aygırlığından ;D ;D geçen hafta camdan içeri bakabiliyordum şimdi küçülmüşüm gibi geldi banada ;D

cihanülker' Alıntı:
ulan hiç bir şeyi kaçırmıyorsunuz maşallah ,aynen adam sahibinden .com da takipteyim , hurdacı gibi olduk yavv ;D ;D ;D ;D ;D

Kıvama gelmişsin gel sana def alalım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kıvama gelmişsin gel sana def alalım ;D ;D

alıcam alıcamda ,hocam gibi emekliliğimde alıcam ,yada defendere alıp sanayiden emekli olacağım ,şaka bir yana yaza doğru alabilrim ,ağır ağır yapmak için ,benim için kolay toplamak , izlasyon ,kaporta ,elektirik ve aksesuar antalya ahmet usta ,motor mekanik ,yürüyen ,yavuz usta ,gerisi hikaye zaten ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
alıcam alıcamda ,hocam gibi emekliliğimde alıcam ,yada defendere alıp sanayiden emekli olacağım ,şaka bir yana yaza doğru alabilrim ,ağır ağır yapmak için ,benim için kolay toplamak , izlasyon ,kaporta ,elektirik ve aksesuar antalya ahmet usta ,motor mekanik ,yürüyen ,yavuz usta ,gerisi hikaye zaten ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bitti zaten geriye ne kaldı haydi hayırlı olsun :D

cihanülker' Alıntı:

;D ;D ;D

Ben elimden geleni yaparım kardeş ;D darısı umutun başına , Doğru dürüst bir Def onada toplıycaz, yanasip çıkması yüzünden LR düşmanı oldu adam ;D (Tansiyon 22 yine Umutun ;D )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Lazyshark2672

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.