7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,136
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Zaten iş 55 bni avroyu verip bitmiyor, yeni başlıyor. Bu hali ile ihaleden çıkma Defender'dan (motor ve iç donanım hariç) farkı yok. Kilidi, vinci, şnorkeli, lastiği, yayları amortisörü ... değişecek babam değişecek :smiley:

bende hepsi var , kilit filan ;D ;D ;D ;D, ötekilerde taş çatlasın 10 lira oda an pahalısı ,nejat 1998 de bile standart ,gel alalım inat etme ;D

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Ooooo Hocam misafirliğe mi geliyoruz? Çok süper olmuş. Nazik davetiniz için peşinen çok ama çook teşekkürler (Öğretmenler gününüz kutlu olsun).

Tarih ve düzergah kesinleşmiş sanırım. Sizinle olmayı çok isterim. Lakin, o tarihte (daha doğrusu Aralık-Ocak aylarında) durumum müsait olamayabilir. Şuan net birşey diyemem. Umuyorum, kısa sürede netleşir. Detayları özelden anlatırım bilahere. Bu durumun müsrifçe harcanan bonuslarla bir alakası yok (keşke öyle olsaydı). Beni yedek listede tutun son ana kadar, çıkmadık candan ümit kesilmezmiş :smiley:

Kerim ameleleri istanbula kaydır, yan çizen biri var ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bende hepsi var , kilit filan ;D ;D ;D ;D, ötekilerde taş çatlasın 10 lira oda an pahalısı ,nejat 1998 de bile standart ,gel alalım inat etme ;D

Kanma bunlara sen nejat 55K öro olanda TC var bunların kilidine taş çıkarır ;D ;D ;D

hemde bisiklet lastikleriye gezmezsin ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
disco 3 varya arazi şeysi diye satıyorlar geirne gerine

Ben sana değil diyorum abicim inanmıyormusun bana ;D ;D sadece 2 tane kaldı başka yok arazi şeysi ;D pardon 3 jimny yi unutmuşum ufak mufak ama oda arazi şeysi doğruya doğru.

nkurtkaya' Alıntı:
Ooooo Hocam misafirliğe mi geliyoruz? Çok süper olmuş. Nazik davetiniz için peşinen çok ama çook teşekkürler (Öğretmenler gününüz kutlu olsun).

Tarih ve düzergah kesinleşmiş sanırım. Sizinle olmayı çok isterim. Lakin, o tarihte (daha doğrusu Aralık-Ocak aylarında) durumum müsait olamayabilir. Şuan net birşey diyemem. Umuyorum, kısa sürede netleşir. Detayları özelden anlatırım bilahere. Bu durumun müsrifçe harcanan bonuslarla bir alakası yok (keşke öyle olsaydı). Beni yedek listede tutun son ana kadar, çıkmadık candan ümit kesilmezmiş :smiley:

Valla Nejat demedi deme Kerim üç amale tutmuş gelmem diyenleri o gün zorla araca tıkacakmış. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Valla Nejat demedi deme Kerim üç amale tutmuş gelmem diyenleri o gün zorla araca tıkacakmış. ;D ;D ;D

Valla ben gelmem demiyorum. Gelemeyebilirim. Amelelere de zorluk çıkartmam da...

nkurtkaya' Alıntı:
Valla ben gelmem demiyorum. Gelemeyebilirim. Amelelere de zorluk çıkartmam da...

Sen geçmiş sayfaları okuyamadın. Yavuz da senin gibi gelemeyebilirm dedi ama anında hücuma uğradı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri