7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,874
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
kerim abi yakında durak boş kalınca sana çağrı yapıcaklar müşteri var diye ;D
Altuğ benim araca numara bile verdiler, 10 diyince benim,
ama yakında kafaları atar,menzil iiçin her dakka adamlarla konuşuyorum ;D ;D ;D

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Himmmmm senle test yapmamiz lazim Cok meraklandim simdi :smiley: :smiley: :smiley:

Ben yarin sana tel edeyim Musaitsen evin ordan bi baslayalim bakalim nerden ne yapicaz
İyi olur,çünki durağın anteni çatı anteni,kocaman bir şey,
araçlar arası anlarız menzili, ama esas açık alana çıkmamız lazım

yazargezeryolçizer' Alıntı:
İyi olur,çünki durağın anteni çatı anteni,kocaman bir şey,
araçlar arası anlarız menzili, ama esas açık alana çıkmamız lazım

ooooo cati antenlerinin db i cok yuksek Onlar konusur. Biz kendimiz bakalim hoca..

Ben en tepeye cikar ordan seni ararim :smiley: Yavuzla konusduk ama temiz degildi. birde su var o zaman RF ortalardaydi simdi tamamen acik .... Tekrar denemek lazim

ufukozkan' Alıntı:
ooooo cati antenlerinin db i cok yuksek Onlar konusur. Biz kendimiz bakalim hoca..

Ben en tepeye cikar ordan seni ararim :smiley: Yavuzla konusduk ama temiz degildi. birde su var o zaman RF ortalardaydi simdi tamamen acik .... Tekrar denemek lazim
Evet işin sırrı tepeden tepeye,birde şehirdeki parazitlenme çok engelliyor.

Garaj dediğin böyle olmalı :smiley:

http://www.luxury4play.com/automotive/36568-worlds-most-beautiful-garages-exotics-insane-garage-picture-thread-50-pics.html

nkurtkaya' Alıntı:
Garaj dediğin böyle olmalı :smiley:

http://www.luxury4play.com/automotive/36568-worlds-most-beautiful-garages-exotics-insane-garage-picture-thread-50-pics.html

Güzel çizimler

Gidenlere iyi geceler ben biradaha burdayım yavv
Şimdi bir doğruluğundan emin olmadığım bir haber geldi aynı abimin defenderinden bitanesi kaza yapmış bu saattede kimse aranmaz acaba kim diye merak ediyorum gidip baksammmı acaba diyorum hanımdan korkuyorum

yunus bager' Alıntı:
Gidenlere iyi geceler ben biradaha burdayım yavv
Şimdi bir doğruluğundan emin olmadığım bir haber geldi aynı abimin defenderinden bitanesi kaza yapmış bu saattede kimse aranmaz acaba kim diye merak ediyorum gidip baksammmı acaba diyorum hanımdan korkuyorum
Ara istersen sabaha kadar gözüne uyku girmez şimdi .

yatanlara iyi geceler.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ara istersen sabaha kadar gözüne uyku girmez şimdi .

yatanlara iyi geceler.
Abim değil o kesin az önce burdaydı zate akşamda beraberdik
Arkadaşım murselinden şüpeleniyorum yeni topladığımız defender olabilir yada başka biri ?

yunus bager' Alıntı:
Abim değil o kesin az önce burdaydı zate akşamda beraberdik
Arkadaşım murselinden şüpeleniyorum yeni topladığımız defender olabilir yada başka biri ?
yada ben bi koşu gidip bakayım

Yunus, merak içinde oturacağına sen bir arayıver kimmiş? İnşallah ciddi birşey yoktur.

Herkese iyi geceler, ben kaçarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.