5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,028

sanalpilot

Kamp I
Yer
Bursa
Web
www.yamacparasutum.com
SELAM ARKADAŞLAR
Bu yil 5.sini gerceklestireceğimiz Havacilik şenliğini yeni yönetim kurulumuzun kararı ile 25-26-27 TEMMUZ 2008 tarihlerinde yapacağız. Şenlik hazırlıklarına basladik. Şenlik ile ilgili fikir ve görüşlerinizi bekliyoruz.

İrtibat için:

www.gurhavk.com
Recep EROL:0 544 278 64 07- 0224 3761871

Etiketler

Geçen yıl yapılan 4. Gürsu Havacılık Şenliği Fotoğrafları İçin <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8326.0.html">Tıklayınız...</a>

Şenliğe katılacak arkadaşlar, bu başlık altında isimlerini yazdırabilirler. gezenbilir ekibini bu yıl daha kalkabalık bekliyoruz.

Bu sene şenlik daha güzel olacak gibi geliyor bana ne dersin Recep abi, bu sen en gibi yenilikler olacak şenlikte.Ben şenliğe katılmak için ölüdenizden kalkıp geliyorum haberin olsun üstelik tandem kanadımla birlikte

sanalpilot' Alıntı:
Bu sene şenlik daha güzel olacak gibi geliyor bana ne dersin Recep abi, bu sen en gibi yenilikler olacak şenlikte.Ben şenliğe katılmak için ölüdenizden kalkıp geliyorum haberin olsun üstelik tandem kanadımla birlikte

İbrahim hocam harnesinde bana da yer var mı? ;)

Sanalpilot Ülüdeniz'de bir tandem uçuşum var ve yolumu düşürüp tekrarlamak istiyorum. Siz uçuş için çalışıyor musunuz? Özetle torpil açısından sizi kullanabilir miyiz gelirsek :smiley: Havada daha uzun kalmak, rahat rahat fotoğraf çekmek vs gerekiyorda :smiley:

ibrahim başlıktaki tarih yanlış olmuş 25/26/27 temmuz olacak. 1 temmuzdan itibaren kayıtlar başlayacak. Gezenbilir ekibi bu başlıkta listelerini oluşturabilirler.

valla geçen sene gece donmuştuk, gündüz yanmıştık:smiley: gidecek olanların hazırlıklarını yapmalarını öneririm:smiley:
Bu sene yine!:smiley: gezenbilir'e bungalov evi verilecek mi:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR