5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,039
sanal pilot ypforum'da açılacağını sanıyorum konunun ama burdada detaylı bir bilgi verirmisin program olsun kamp olsun her konuda bu arada dün gece manisa havacılık şenliğinden döndüm inşallah arkadaşlardanda fotoları toparlayıp foruma ekleyecem konuyu fazla dağıtmıyayım şimdiden pek bişi söyleyemiyorum ama inşallah bi aksilik olmazsa aydın merkez ve söke grubu olarak katılırız.

Etiketler
Tamam salih hocam da ben ypforuma pek yazmıyorum yazmaya da gerek görmüyorum,Recep abi gerekli bilgiyi verecektir.Ben ölüdenizde olduğum için gelişmelrden pek fazla haberim olmuyor.Ama yemeklerinin bir harika olacağını söyleyebilirim.Gecen sene cumartesi hava pek müsait olmamıştı ama pazar sabahı harika uçuşlar çıkartmıştık hatta ben patlayan termikle 2500 mt leri görmüştüm,bakalım bu sene nasıl olacak.Mustafa beyin de dediği gbi gece biraz serin oluyor gelen arkadaşlar hazırlıklı gelirlerse kendileri için iyi olur.Bungalow meselesine gelinde evler ilk başvuran 8 er kişilik guruplara tahsis edilecekmiş evlerde 2 si alt giriş katında 3 tanesi de üst katta olmak üzere 5 tane yatak ,elektrik ve su bağlantısı var.İnternet henüz gelmemiş sanırım ama o da gelir yakında.Evler için 1 temmuzda kayıtlar başlayacakmış gelecek olan gezenbilirli arkadaşlar rezervasyon için acele etsinler yoksa bu sene de çadırd ave araclarında kalmak zorunda kalabilirler.Bu sene de her sene olduğu gibi ücretli tandem uçuşları olacak uçmak isteyen arkadaşlar lütfen bana bildirisinler hatta bir liste yaparsanız daha iyi olur.Çünki çok fazla tandem uçuş isteği alıyoruz cuma günü öğlende şenliğin başlayacağını varsayarsak ve de havaların uçuşa müsait olacağını hesap edersek yaklaşık 2,5 günlük bir süremiz olacak tandem uçmak için o yüzden uçmak isteyen arkadaşlar adlarını listeye yazdırsınlar lütfen

Şenlik için hazırlıklarımız devam etmektedir. <konaklama ile ilgili şunu bilmenizi istiyorum. Şu an 4 ev verildi. Kalan 4 evde havacılık kulüplerine verilecek. Bunun dışında gelecek tüm misfirler kendi çadırlarında konaklamaları gerekmekte. 3 gün boyunca yemekler ücretsiz. Havai fişek gösterisi yapılacak. Gelen misafirler kayıt yaptırdıklarında ücretsiz hatıra olması bakımından tşort ve şapka vereceğiz. Akşamları müzik eğlence olacak. Bu yıl geçen yıllara nazaran daha kalabalık olacak. Tandem uçuşlarının yanında paramotor ve trike gösterileride düşünüyoruz...

valla ben ibrahim hocamın tandem listesine kendimi yazdırdım... ;) (redbull) ;D ;D

yol' Alıntı:
Ellerinize sağlık, bu sene hakikaten tam şenlik var desenize :smiley: Peki kaç tandem olacak? Gezenbilir olarak tahminen 20 kişi gelsek, 1 günde hepimizi kanatlandırıp uçurabilir misiniz :smiley:
misafir tandemlerini saymazsak aklıma gelen 3 tandem var misafir kulüplerinde tandemlerini getirdiğini farzedersek en az 5 tandem olacaktır ve günde en az 5 sorti uçacaklarını düşünürsek isteyen herkesi sanırım uçurabilriz.(ufuk hocam sana tandem sözüm baki merak etme)

Pazar günü çok kalabalık olur cumartesi günü sanırım sizin için daha uygun olacktır.Hatta gelebilriseniz cuma gününden uçuşlara başlayabilriz.kameralarınızı ve fotoğraf makinlarınızı sakın unutmayın derim

Bu arada sizden isteiğim listeyi hazırlamadınız.kaç kişinin tandem uçmak istediğini bilmek istiyorum ona göre dışarıdan uçmak isteyenleri alacağım listeye ,istediğim listeyi bir an önce hazırlarsanız sevinirim

Gecen senin goruntulerine baktim! Muthis keyifli gozukuyor. Super bi senlik!
Ben kesinlikle tandem ucmak istiyorum, lutfen beni listeye ekleyin!

Sedat, programi yapalim hemen. Her turlu yardima hazirim :smiley:

şenliğe ve tandem uçuşuna ben de katılmak isterim.

buyuk ihtimalle otobus ile gelicem..

Kaan güzel bir gezi programı hazırlıyor arkadaşlar :smiley: Önümüzdeki haftaiçi kesinleşir, yayınlarız. Cumartesi Gürsu'da havacılık şenliği ve tandem uçuşları, gece Uludağ'da konaklama ve Pazar günü kanyonlar, şelaleler ve tabi Gezenbilir gurmeleri rehberliğinde gözü doyurmaca :D

Biraz gaza gelin diye s,ze birkaç tandem videomu gönderiyorum :p

http://www.ucusvideo.com/view_video.php?viewkey=78fad3d6dffe419384e7&page=1&viewtype=&category=mr

http://s65.photobucket.com/albums/h238/scubaceyhun/Fathiye%202008/?action=view&current=DSCN2674.flv

http://www.yamacparasutum.com/showthread.php/l-deniz-u-201/index.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri