5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,039
Bu arada artık şu duyuruyu yapında kaç kişi uçacak ben bileyim.Uçacak tandem sayısında değişiklik olabilir tandem piotu olan bir arkadaş gelemeyeceğini bildirdi.Umarım bütün uçuşlar benim üzerime kalmaz,eğer böyle bir durum sözkonusu olacak olursa cuma gününden uçuşa çağırabilrim uçmak isteyenlerin şimdiden haberi olsun.20 kişiyi tek başına uçurmak kolay olmayacak

Etiketler
sanalpilot' Alıntı:
Bu arada artık şu duyuruyu yapında kaç kişi uçacak ben bileyim.Uçacak tandem sayısında değişiklik olabilir tandem piotu olan bir arkadaş gelemeyeceğini bildirdi.Umarım bütün uçuşlar benim üzerime kalmaz,eğer böyle bir durum sözkonusu olacak olursa cuma gününden uçuşa çağırabilrim uçmak isteyenlerin şimdiden haberi olsun.20 kişiyi tek başına uçurmak kolay olmayacak

ben size yardım ederim hocamm... ;D :D ::smiley: :eek:

sanalpilot' Alıntı:
bu videoda da yamaçparaşütünde kaç g çekilebileceğini gösteriyor.Pilot dünyaca ünlü yamaçparaşütü akrobasi pilotu Raul rodrigez
(http://www.youtube.com/watch?v=Kkbvhhu1dPA&NR=1)

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/1096e880f1c1ff55f6884a9c204cd1d8686121e4e830e666484b0c12ac94e5238d705e81a7b9688fa2f1da90db18211

Buradan da izleyebilirsiniz

Yamaçparaşütünde negatif g yemek de mümkündür videoyu izledikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız

Sanıırm bu videoyu izleyemediniz. www.vtunnel.com a giriyorsunuz sitenin browserine www.youtube.com yazın ve açılan youtube penceresine'' memo tracking high g acrobatics manoeuvres=the real game'' yazın bahsettiğim videoyu izleyebilrisniz.Yamaçparaşütünde loop manevrasında pilotun kaç g yediğini anlatan güzel bir video izlemenizi tavsiye ederim

caner' Alıntı:
Aslında çay servisi de yapılsa süper olacaktı :smiley:

Çay servisi yok ama isteyenlere soğuk bira servisi yaparım ben.Ekipteki pilotlardan birisi havada yolcusuna (yabancı bir yolcu) bira ikram etmişti .kendisi de bir tane sigara yakmış ve bunu da videoya kaydetmişlerdi.Arkadaşımdan isteyeyim uygun formata çevirip buraya yükleyeceğim

Fotoğrafları görünce canım çekti, o tarihlerde bir program olmazsa bende geleceğim.

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5-Gülbin
6-Murat(BolBuzJack)

Merhaba bu tarihlerde bos olabilirim. Bu etkinlik nerede gerceklestirilecek? Toplam 8 sayfada sanirim ben goremedim. Eger yazarsaniz motokaravanimla gelebiliruz. Ucmaya cok hevesliyim. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri