5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,039
mebus' Alıntı:
Merhaba biz gelmeyi heyecanla arzuluyoruz. Karavanimizda kalacagiz. Ama grubta bizim kadar heyecanli pek kimse yok gibi. :smiley:
Neyse, esas merak ettigim Karavanlara elektrik var mi? Tuvalet var mi? Esas onemli olan site acilmiyor.

Sevgiler Insel
Tesisler de elektrik ve su mevcut karavan için gerekli bağlantıyı ben yaparım(Pilotluğun dışında asıl mesleğim elektirk elektronik)İstanbul istikametindne gelenler için çevre yolunu tavsiye ederim hem rahattır hemde biraz daha kısadır.Tünel girişine yakın bir yerden de tali bir yol girişi var.Daha detaylı bilgi almak için Gürsu Belediyesinden Recep EROL u arayabilrisiniz.0 544 278 64 07

Etiketler
gürsu şenliginde yaprak dokumu :smiley:

an itibariyle gezenbilirden 7 kişi ucacak, bu liste sanırım senlige katılacakların da listesi ..

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5- A.Kadir Arsu (akarsu)
6- Insel Inal
7- Iceman® (ibrahim öcel)

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5- A.Kadir Arsu (akarsu)
6- Insel Inal
7- Iceman® (ibrahim öcel)
8- Kaan YAKAR +6

Yoğunluğu dağıtmak adına 3-4 kişi olarak cuma gününden Gürsu Take-Off ta olacağız.
Cumartesi günü İstanbuldan gelecek arkadaşlarım olacak, onlar için ayrıca ibrahim hocamın peşindeyiz :smiley:

Ben perşembe gecesi 21.00 da ölüdenizden yola çıkıyorum cuma sabahı gürsu dayım.Yol yorgunluğunu atmak için öğlene kadar uyku öğleden sonrada uçmaya başlayacağım uçacak arkadaşlara duyrulur.Ayrıca bir tandem daha olaya dahil olacak yani misafir pilotların tandemlerini saymazsak 2 tandem uçuşa hazır durumda zaten şenlik de cuma günü öğleden sonra başlayacağı için vakit konusunda şu an itibariyle bir sıkıntı görünmüyor.Arkadaşlar dua edin de hava güzel olsun bol bol uçalım

1- Caner
2- Ufuk
3- Toygun
4- A.Kadir Arsu (akarsu)
5- Insel Inal
6- Iceman® (ibrahim öcel)
7- Kaan YAKAR +6

Arkadaşlar maalesef benim de engelim çıktı. Katılmayı çok istediğim bu tandem olayından üzülerek listeden ismimi yukardaki şekilde çıkarıyorum.. Sizlere iyi eğlenceler dilerim.

1- Caner
2- Ufuk
3- Toygun
4- A.Kadir Arsu (akarsu)
5- Insel Inal
6- Kaan YAKAR +6

şu mesajı yazmaya elim gitmiyor elim..
ama bazen emir demiri kesiyor ve o güne hem iş çıkması hemde kıramayacağım bir mesai arkadaşımın oğlunun sünnet olması sebebi ile bu senede etkinliğe katılamayacağımı üzülerek katılımcı arkadaşlarıma bildiririm.
gidenler lütfen bizim yerimize de bol bol uçsunlar.

Arkadaşlar A. Kadir Arsuda katılamayacağını bildirmişti onun adınıda listeden çıkarın toplam kişi bilgisi yanlış olmasın..Hepinize iyi uçuşlar ve güzel bir etkinlik diliyorum...

Valla bu durumda bizlerin İstanbul'dan organize olmamız zor gibi görünmekte. Uçuşu Fethiye'ye kısmet olsuna dönüştüreceğim bende.

Inanilmaz bir sey. Benim de Istanbul disinda bir işim cikti. Halletmeye calisiyorum. Umarim gelirim.

26.07.2008 cumartesi Gürsudaydık. Müthişti. Organizasyon hersene dahada güzel oluyor. Yerel medyanında oldukça ilgisi vardı bu sene.

Öncelikle İbrahim ve Recep Beylere sonsuz teşekkürler. Yardımları ve ilgileri için. Bu seneki tandem sayısı oldukça yeterliydi. Fotoğrafları en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.

Eveeet şenlik bitti ben de bu akşam ölüdenize geri dönüyorum.Gelip katılarak bizi onurlandıra arkadaşlara teşekkürler,uçma şansını yakalayanlara da tebrikler.Parmağı fotoğraf makinasının deklanşöründe takılı kalan arkadaşlar çektikleri resimleri de foruma yüklerseler gelmeyenler neler kaçırdıklarını görmüş olurlar.Şenlikle ilgili şöyle güzel oldu,böyle güzel oldu diye ben bişey yazmayacağım,burada sözü şenliğe katılıp uçma şansı yakalayan yada uçanları izleyen arkadaşlara bırakıyorum.İzlenimleri ve tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri