4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JUNİOR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,972
Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

SERKANEFE' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Gelemediğim için çok üzgünüm, ancak c.tesi gecesi kötü bir olay yaşadım, duster gezisi için alışveriş yapıcaktım arabamı yanaştırmıştım aracımdan indim ve kör bir şöförün kurbanı oldum araba çarptı. Sol kolum incildi, hastaneye gittim film çektirmek için vs....

Çok güzel bir etkinlik olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık..
serkan
geçmiş olsun vallahi ne diim aradı gözüm seni gelmedi hayret dedim kendi kendime telimi yazmıştım halbuki keşke arasayıdın araçsız gelirdin farketmezdi alırdık seni bir araca ne olacaktı ki
tekrar geçmiş olsun diyerek bir sonraki gezide sana mutlaka haber vereceğim
hoşçakal

Etiketler

mustafa
bak bey demiyorum sen de artık beyi kaldır lütfen bana karşı
geldiğiniz için teşekkür ederim sağolun
umarım güzel vakit geçirmişsinizdir
resimleri koyacağım şimdi

ve resimler

DSC04708.jpg

DSC04709.jpg

DSC04710.jpg

DSC04711.jpg

DSC04712.jpg

arkadaşlar selamlar
dünden beri daha yeni bakabiliyorum siteye
ne pazardı arkadaş
tanımadığım birçok insan vardı mutlaka hürmette kusur etmişizdir farkında olmadan o kadar kalabalıktıkki
fatih arkadaşımızın aracı dışında bizi üzen bişey olmadı.geçmiş olsun fatih umarım kolayca hallolacak bir arızadır.
aydın abi ben konuştum sıkıntı yok çekici gelip alacakmış deyince seni aramaktan vazgeçtim.
geçmiş olsun tekrardan.bir sonrasında sohbet edebilmek umudu ile
ayrıca bebekleri olduğundan aramızdan erken ayrılmak zorunda kalan nihat arkadaşımızı ve eşini de bir sonraki gezide erken bırakmayacağımızı şimdiden duyuruyorum.
ve de ani bir baskın yapıp beni çok şaşırtan ve sevindiren selim ve alper kardeşlerime de geldiklerinden dolayı ayrıca müteşekkirim.
o güzel günde doğum günleri olan onur ve burhan arkadaşlarıma da nice mutlu yıllar diliyorum .
ve bu geziyi planlarken bana sonsuz destek verip uykusuz bir şekilde sabahtan akşama kadar yanımdan ayrılmayan aydın kardeşimi de sevgi ile kucaklıyorum
ayrıca bu güzel günde katkılarından dolayı binali ömer serkan hakkı burak ümit mustafa ahmet rıfat selçuk abilerime karaca muhammet sezgin kardeşlerime teşekkür ederim

hatamız oldu ise affola
isimlerini unuttuğum arkadaşlardan özür
saygılar hepinize

ön ayak olanları organize edenleri katılanları tebrik ederim.olabilecek en güzel toplantılardan birini gerçekleştirmişsiniz.devamını dilerim

teşekkürler keşke gelebilseyidiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri