4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JUNİOR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,199
Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

bu tarz çamur veya kum geçişlerinde hafif araçlar çok daha rahat lerleyebiliyorlar.
4 mevsim lastiklerle lastiğin batmasına fırsat vermeden gazla çıkabiliyorlar.
bu yüzden foto varmı diye sordum. nasıl oldu diye ?

Etiketler

mossin nagant' Alıntı:
bu tarz çamur veya kum geçişlerinde hafif araçlar çok daha rahat lerleyebiliyorlar.
4 mevsim lastiklerle lastiğin batmasına fırsat vermeden gazla çıkabiliyorlar.
bu yüzden foto varmı diye sordum. nasıl oldu diye ?
haklısınız ama bizim geçtiğimiz bi çok yer derin kanallı yerlerde uygun lastik ve yükseltme olmadan biraz zorlanılacak yerler, çamur hakkında şöyle söyleyeyim size o kadar yoğun du ki çamur yürürken bile bazı yerlerde yürümek gerçekten zordu, duster sahibi abilerim de araçlarını fazla zorlamadılar benim bildiğim.

okavakli' Alıntı:
haklısınız ama bizim geçtiğimiz bi çok yer derin kanallı yerlerde uygun lastik ve yükseltme olmadan biraz zorlanılacak yerler, çamur hakkında şöyle söyleyeyim size o kadar yoğun du ki çamur yürürken bile bazı yerlerde yürümek gerçekten zordu, duster sahibi abilerim de araçlarını fazla zorlamadılar benim bildiğim.
Evet onur beyin dediği gibi uygun lastik ve yükseltme olmadan o kanalara girmenin imkanı yok.birde duster araçlarımız hepsi yeni 2011-2012 model ve günlük kulladığımız araçlar. ogün en güzelini silivriden gelen arkadaşlar yapmışlar 12 000 tlye 4.0 motor range rovere 4 adet lastik takıp gelmişler.araca hiç acımadan istedikleri gibi çamura ve kanallara girdiler.işin olması gerekenide bu.hiç kimse günlük kullandığı aracı ister duster olsun ister x6 olsun o kanala sokmaz...

arman abi birbirimizi çektiğimiz video var akşam becerebilirsem evde yüklerim...

hakkı57' Alıntı:
arman abicim bu güzel gezi için tekrar teşekkürederim. :smiley:
hakkı bey bir dahaki buluşmayada bizleri çağırırsanız memnun oluruz. her ne kadar sizlerin girdiği yerlere giremesekte sizleri seyretmek ve tanışmak çok güzeldi.çok hoş bir topluluk oluşturmuşsunuz allah bu güzelliğinizi bozmasın...

devit3' Alıntı:
hakkı bey bir dahaki buluşmayada bizleri çağırırsanız memnun oluruz. her ne kadar sizlerin girdiği yerlere giremesekte sizleri seyretmek ve tanışmak çok güzeldi.çok hoş bir topluluk oluşturmuşsunuz allah bu güzelliğinizi bozmasın...

tabiki abicim herzaman bekleriz.aracınızın gidemeyeceği yerlerde bizim araçlarla devam ederiz.sorun olmaz bizim ailemizde.sizinle tanışmak bizim içinde güzeldi.inş hep böyle bir aile olmaya devam edeceğiz...

Hakki geldiginiz ve renk kattiginiz icin ben tesekkur ederim
Mustafa bizim ailde herkese yer vardir ve kimse arkada birakilmaz bizim araclar dedigin gibi gunluk de kullandigimiz araclar dolayisi ile tespitin dogru
Hele bir nurullahimiz var onla bir geziye katil ufkun genisler aninda dusterin yanina dedigin rakamlara acimayacigin bir arac alip adamin pesinden kosarsin ve sonsuz bir zavk alirsin
Neyse uzatmiyim ne diyecektim
Ha su videyo merakla bekliyorum
Tesekkurler

arman abi videoyu you tube yüklemeye uğtaşıyorum ,fakat biraz uzun sürüyor.yarım saati bulabilir...

JUNİOR@DEVİT3
http://www.youtube.com/watch?v=zaOpIW2kAXM&feature=youtu.be

junior@devit3

DSCN6106.JPG

DSCN6105.JPG

DSCN6100.JPG

Tesekkurler mustafa guzel cekim olmus ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR