4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JUNİOR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,200

Etiketler

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Heyt be 18 araclik tahmini 40 kisilik bir gurup gezisi olacak gorunuyor
Allah utandirmasin

Arkadaşlarım konuyu toparlamak adına aşağıdaki listeyi yaptım

3 mart pazar soft bir gezi ve ardindan sohbet muhabbet yapalim

- Buluşma yeri ve saati : kemerburgaz opet saat 10:15 hareket 10:30
- Herkes kendine göre yiyeceğini, içeceğini ve ekmeğini bir gün önceden alırsa zaman kaybetmeyiz
- Mangal teli ve semaveri olan getirsin
- Kuru odun getirme imkanı olan getirsin
- Piknik gezisi ama yinede yanımızda varsa çizme, halat, balta, kürek gibi ekipman ları bulunduralım
- Telsizi olanlar mutlaka yanınıza alın pil şarj gibi eksikleri önceden giderelim
- Hareket halindeyken arkamızdan gelen aracı görüş alanımızdan kaybetmeyelim

PROGRAM
Opette buluşup eksiklerimizi tamamladıktan sonra çiftalan istikametine doğru yola çıkacağız çiftalana gelmeden solda mountrain tabelasından içeri sapacağız buradan devam ederek göller bölgesine varacağız 2 saat serbest zaman sonrasında kamp ateşi ve mangallar yakılacak yemekten sonra isteyen kamp ateşi başında sohbet isteyen ofroyt yapabilir keyifli, güzel ve kazasız belasız bir pazar geçirmek dileğiyle

KATILIMCI GEZENBİLİR LİSTESİ

1 - Serkan Eren - Dacia Duster (2 kişi) İstanbul - Bakırköy
2- devit3 - duster 4x4 2 kişi istanbul - G.O.P.
3- Barbaros Başaran duster 4x2 - 4 -5 kisi Üsküdar
4-Arman&Mine Boyaci -Duster 4*4 uskudar
5-Hakan Duster 4x4 istanbul Bakırköy
6-Nihat&Fatma Temur 4x4 Eyüp
7-offroadaktif.com dan 10 araçlık bir katılım olacak görünüyor
8- Cem çankaya 4x4 2 kişi sarıyer
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KATILIMCI OFFROADAKTİF LİSTESİ

1- Arman & Mine - Duster
2- Binali & Sezgin - Toyota Hilux
3- Ömer abi - mitsubishi L200
4- Ahmet & Muhammet
5- Rıfat - atv
6- Aydın & Onur - Frontera
7- Mesut - Nissan terrano
8- Ümit - landrover
9- Selçuk ve eşi veMert - suzuki samurai
10- Burhan - jimy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
evet arkadaşlar her iki siteden de oluşan liste budur tabi pazara daha eklentiler olacağını ümit ediyorum

irtibat telim 05323472426 arman boyacı

beyler
yarın görüşmek üzere ;)

arkadaşlar daha yeni geldim sanayiden benim şanzuman söküldü pazartesindenn beri uğraşıyoruz daha toplanmadı eğer gelebilirsem transporterle gelmeye çalışacam eğer gelemzsem katılan herkezden özür dilerim :(

Beyler böyle güzel bir günü kaçırdınız ya neyse.
Bu günü organize eden arman bey ve eşine çok teşekkürler....

bir kaç resim

DSCN6070.JPG

DSCN6080.JPG

DSCN6100.JPG

DSCN6105.JPG

DSCN6094.JPG

Çok güzel görünüyor..
Görsellerin ve videoların devamını bekleriz.

Arkadaşlar merhaba,

Gelemediğim için çok üzgünüm, ancak c.tesi gecesi kötü bir olay yaşadım, duster gezisi için alışveriş yapıcaktım arabamı yanaştırmıştım aracımdan indim ve kör bir şöförün kurbanı oldum araba çarptı. Sol kolum incildi, hastaneye gittim film çektirmek için vs....

Çok güzel bir etkinlik olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık..

Çok geç
SERKANEFE' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Gelemediğim için çok üzgünüm, ancak c.tesi gecesi kötü bir olay yaşadım, duster gezisi için alışveriş yapıcaktım arabamı yanaştırmıştım aracımdan indim ve kör bir şöförün kurbanı oldum araba çarptı. Sol kolum incildi, hastaneye gittim film çektirmek için vs....

Çok güzel bir etkinlik olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık..
çok geçmiş olsun, umarım çok fazla sıkıntınız yoktur. Başka bir buluşmada görüşmek dileği ile.

Çok geçmiş olsun.inşallah önemli bir şey yoktur. bir dahaki sefere bekleriz..

Çok teşekkür ederim Onur bey @Devit3 Bey çok fazla birşeyim yok Allah'a şükür sadece hafif sıyrıklar var ancak kol biraz ağrıyor çok kullanamıyorum açıkcası. Aksiliğinde böylesi ne zamandır düşündüğüm planladığım bir geziydi, söz verip gitmediğim hiç bir etkinlik kamp olmamıştı bugüne kadar bu forumda tamda Duster buluşmasında böyle birşey yaşamak üzücü oldu...

Havalarda ısınıyor, kayışdağı etkinlikleri veya daha farklı etkinlikler inşallah yaparız.. Fotograflar ve özellikle video çektiyseniz merakla bekliyorum...

SERKANEFE' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Onur bey @Devit3 Bey çok fazla birşeyim yok Allah'a şükür sadece hafif sıyrıklar var ancak kol biraz ağrıyor çok kullanamıyorum açıkcası. Aksiliğinde böylesi ne zamandır düşündüğüm planladığım bir geziydi, söz verip gitmediğim hiç bir etkinlik kamp olmamıştı bugüne kadar bu forumda tamda Duster buluşmasında böyle birşey yaşamak üzücü oldu...

Havalarda ısınıyor, kayışdağı etkinlikleri veya daha farklı etkinlikler inşallah yaparız.. Fotograflar ve özellikle video çektiyseniz merakla bekliyorum...

Geçmiş olsun Serkan kardeşim, umarım tez zamanda kolun eski sağlığına kavuşur, Allahtan daha kötü bir durum olmamış buna da şükür.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri