455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,833

Etiketler
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Kaç para yakacaksa yaksın bu alet, motordan çıkan sesdeki asalet hangi araçta var...

ilk kalkışta navaranın fan termiğinden gelen sesi hiçbir arabaya değişmem. dört silindir motordan v10 sesi çıkıyor ilk 50-60 metre

navaranın motoru ile v8 kıyaslayan arkadaş merak ettimde navarayla v8 motor ne alaka ?

ict3055' Alıntı:
Gerçek derken; sahibiyle birlikte kaç beygirden sonra başlıyor Yavuz abi bunlar???? :D

pervane ses yapıp motor sesini kesmesin, güç çekip tekere giden gücü azaltması diye eskiden fan takmaya çalışırdık.Pervane sesi diyince mana veremedim:smiley::smiley::smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
pervane ses yapıp motor sesini kesmesin, güç çekip tekere giden gücü azaltması diye eskiden fan takmaya çalışırdık.Pervane sesi diyince mana veremedim:smiley::smiley::smiley:

Motordan ses gelemeyince, insana güzel geliyor demekki termin pervane sesi ;D

ict3055' Alıntı:
Motordan ses gelemeyince, insana güzel geliyor demekki termin pervane sesi ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hele birde eksozu H şeklinde şanzumanın oradan birbirine şönt yaptınızmı sesi o zaman dinleyin, hem rahatsız etmez, hemde kalteli tok bir ses gelir.

yavuz-çelikel' Alıntı:

bizde eskiden bisikletimize pet şişe takardık :smiley: v8 olmasada v0,5 oluyordu bu ses :smiley:))

gerçek bir v8 sesi duymadım ama s600 L v12 duydum. yeterli olurmu ? :smiley:

ne demişler 3 düşün 1 yap. önce 3 kere okuyup sonra yazsaydın serci07 kardeşim ne demek istediğimi anlardın... ben motor kıyaslamadım dört silindir motordan ilk kalkışta çok güzel bir ses çıkıyor yazdım. tekrar okumanı rica ediyorum. ;D

bende sesi demek istedim kardeşim. :D Tamam navarada 3000 devirden sonra turbo ile karışık bir ses çıkıyor ama v8 kadar canavarlaştıramadım kulağımda ben :D

serci07' Alıntı:
eskiden vana takardık egsoza :D bide o var

Bazı eksantriklerde bir miktar geri basınç ister. Hangler derseniz ofroad yada cadde tipi araçlar. Niye derseniz , rölantiden redline noktasına kadar eşit oranda gücü yükselmesi istenir bu araçlardada ondan.Vana işi sadece kişisel tatmini sağlar. Tam gaz basılan drag yada nascar gibi yarışlarda vana yada açık susturucusuz düz eksoz kullanılır.Sebebi motorun devamlı max devirlerde dönmesidir.V12 mercedes, ferrari yada her ne marka olursa olsun bir amerikan v8 makinanın tadını vermez.Tatdan bahsediyorum yanlız güzel sesi duymaktan değil.

darktreys' Alıntı:
gerçek bir v8 sesi duymadım ama s600 L v12 duydum. yeterli olurmu ? :smiley:

ne demişler 3 düşün 1 yap. önce 3 kere okuyup sonra yazsaydın serci07 kardeşim ne demek istediğimi anlardın... ben motor kıyaslamadım dört silindir motordan ilk kalkışta çok güzel bir ses çıkıyor yazdım. tekrar okumanı rica ediyorum. ;D

Sl 600 mukayese bile edilemez. Araç ses çıkarsın diye değil konfor ve lüks için üretiliyor. Kabin içindeki sesi olması gerekenin çok altında ;) Ayrıca sadece güzel bir ses çıkıyor dememişiniz hiçbir şeye değişmem demişiniz. Sadece güzel deseydiniz kimse itiraz etmezdi zannımca :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR