455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,075

Etiketler

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Bir işaret koyalım, ve takip edelim. Allah kolaylık versin, kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

bekece' Alıntı:
Çok güzel be.. Bir takip de bizden.. Güle güle kullanın.. :D

Çok Teşekkürler..... Şimdilik bir gelişme yok bu gün oturduk izledik..... ölçtük biçtik ......

Poseidion' Alıntı:
Bunu arabaya takmayın......Büfeye koyalım...Her cuma gelip ibadet edelim

Walla bizde şimdilik kıyamıyoruz bugün oturduk izledik. ;D

Süper makina. Kalbi sağlam olmuş cadde canavarının.Hayırlısı ile bitirmeniz dileğiyle...

kumruhuseyin' Alıntı:
sabırsızlıkla bitmiş halini bekliyorum.allah hayırlısı ile bitirmek nasip etsin.

Kısmetse 1,5 ay içinde sesini duyarız.....

radicale262' Alıntı:
ben biliyodum anasını satiiiiiimmmmmmmmmm. böyle birşey olacağını.

Her Şey Sizin le Başladı Unutmamak Lazım.......Yapıcak başka bişey yok abi CJ den vaz geçemiyorum V8 de hepizim hayali bende birleştirelim baride son nokta olsun dedim ama gücü biraz abarttık bakalım CJ caddede neler yapıyor. ;D ;D ;)

xvalaa' Alıntı:
Heyecanla fotoları bekliyoruz. Kolay gelsin.

Yakında araçla ilgili gelişmelerin fotoğraflarını yüklicem aracı şase kupa söktük V8 için ölçü çalışması yapıyoruz, kupa koparta ve boya işlemleri için hazırlanıyor. şaseden de önceki motoru yarın sökülerek şase kumlanıcak daha sonra alt yapısı 455 HP için hazırlanıcak... herşey dakika dakika fotograflanıyor. Araç manuel vitestes otomatic olucak şanzıman için hazırlıklar daha çooook işimiz varmış yaaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.