455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,816

Etiketler

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Selamlar ... Çalışma fotoğraflarını yarın sabah itibariyle yüklemeye başlıyorum ... Eminim ki eşsiz bir araç çıkacak ortaya ;D

Konu süper,Yeni motor ve şanzuman hayırlı olsun onur kardeşim,cj7 ve v8 harika olacak birde dış kupada çalışma yaparsan tadından yenmez ,merakla takipteyim...

AOCENKER' Alıntı:
Motor değişimi işleminin iki türlüsü bulunmaktadır Birincisi numaralı hurda bir araçtan çıkmış motorun ruhsata işlenmesi İkincisi sadece motor bloğu değişerek faturalı ama numarasız motorun ruhsata işlenmesi Birinci maddedeki işlemler için kısaca takip edilecek yol : Hurda belgesinin aslına istinaden ( tek tescil belgesi yani ruhsatın isim yazan kısmı ) bu belgenin üzerinde ismi olan şahısla noterlikçe yapılacak motor satış sözleşmesi Herhangi bir tamirhaneden alınacak meblağı önemli olmayan motor değişimi ile alakalı işçilik faturası ( 34.... plakalı araca ..... numaralı motor takılmıştır şeklinde ) Makine Mühendisleri tarafından çizilen proje ( noter satışı ve faturaya istinaden çizilir ) Trafik şubesinden alınacak iki adet Ek-1 formu ( bu foruma aracın bilgileri doldurulur tabi yeni motor numarası ile ) ve araç karayolları muayene istasyonuna götürülür yeni motor orada kontrol edilip projeye faturaya ve satışa göre onaylanıp tastik edilen forumlar ile aracınızın bağlı olduğu trafik şubesine giderek yeni motor numaralı trafik tescil belgeleriniz alınır ( ruhsat ) Aldığınız motor faturalı ama numarasız sa : Faturaya ve yine işçilik faturasına istinaden proje çizilir Araç muayene istasyonuna gider ve forumlar onaylanır ( boş numara ile ) Trafik şubesine gidilir araç için motor numarası alınır Trafik çe gösterilen yerde bu numara motora çakılır ve genelde aracın bağlı olduğu ilin trafik kodu ile başlar Mesela 34 . M . ( MOTOR ANLAMINA GELİR ) ...... ve bu numara mühürlenir tekrar muayene istasyonuna gidilir bu sefer numaralı hali tastik edilir Trafik şubesine gidilerek yeni tescil belgeleriniz alınır
kıymetli arkadaşım bu günlerde bende motor değişimi ile uğraşıyorum defendere turbu nissan 2500 tdi koyacağım ancak yukarıda bahsettiğiniz konuya ilaveten MOTOR güçlerinin + %30 a kadar müsade edildiği şeklinde bir duyum aldım burdaki mak.müh den doğrumudur yoksa motor gücü konusunda bir şart varmı teşekkürler takibe devam

EM5' Alıntı:
Selamlar ... Çalışma fotoğraflarını yarın sabah itibariyle yüklemeye başlıyorum ... Eminim ki eşsiz bir araç çıkacak ortaya ;D
Emre sendeki fotolar çalışmanın en can alıcı fotoları ben bile merakla bekliyorum......

Rüzgar_71' Alıntı:
Konu süper,Yeni motor ve şanzuman hayırlı olsun onur kardeşim,cj7 ve v8 harika olacak birde dış kupada çalışma yaparsan tadından yenmez ,merakla takipteyim...

Teşekkür ederim sevgiler .....

Evet ... Sökme işlemi başlıyor ;D

SDC11062.jpg

SDC11063.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR