Pejaro3500
Kamp II
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
unal beye tum kalbımle katılıyorum
unal beye tum kalbımle katılıyorum
AOCENKER' Alıntı:;D ;D ;D Abi sana her zaman çay var beklerim çook ta memlun olurum....araba da yatmak ne demek misafirim olursun......
unal' Alıntı:motor boya araç aksesuar vs vs vs derkennnnnnnnnn benim en cok hoşuma giden konuyu paylaşmadan edemeyeceğim ...tamam araç gercekten cok güzel rengi motoru aksesuarları vs vs vs ama bu jeep sayesinde uzun zamandır unuttuğumuz heycanı tekrar yakaladık..bu araç sayesinde dostluklarımız arkadaşlıklarımız sanki daha kuvvetlendi şöyleki hiç tanımadığımız insanlar bile cat kapı gelip abi usta arkadaşım diyerek konuya girip bu aracı görmeye geldik diyorlar sadece istanbuldan değil çeşitli vesilelerle istanbul dışından bile gelen arkadaşlarımız oldu
ve bu işin en güzel yanlarından birtaneside çeşitli ustalar geliyor ceşitli fikirler cıkıyor tartışılıyo düşünülüyo herkes elinden geldiğince en iyisini düşünmeye yapmaya calışıyor bana kalırsa bu araç uzun zamandan sonra ölmeye yüz tutan bircok değeride beraberinde getirdi ruhsatına bence gönülden arazi taşıtı sevenler yazdırmak gerek ))
Ünal çok güzel bir konuya deyinmişsin ... Araç mükemmel , yapılan iş mükemmel ama hepsi biryana yaşanılan anlar kurulan yeni dostluklar süper Unutmaya yüztutan değerleri tekrar yaşattı bize ... Saygılarunal' Alıntı:motor boya araç aksesuar vs vs vs derkennnnnnnnnn benim en cok hoşuma giden konuyu paylaşmadan edemeyeceğim ...tamam araç gercekten cok güzel rengi motoru aksesuarları vs vs vs ama bu jeep sayesinde uzun zamandır unuttuğumuz heycanı tekrar yakaladık..bu araç sayesinde dostluklarımız arkadaşlıklarımız sanki daha kuvvetlendi şöyleki hiç tanımadığımız insanlar bile cat kapı gelip abi usta arkadaşım diyerek konuya girip bu aracı görmeye geldik diyorlar sadece istanbuldan değil çeşitli vesilelerle istanbul dışından bile gelen arkadaşlarımız oldu
ve bu işin en güzel yanlarından birtaneside çeşitli ustalar geliyor ceşitli fikirler cıkıyor tartışılıyo düşünülüyo herkes elinden geldiğince en iyisini düşünmeye yapmaya calışıyor bana kalırsa bu araç uzun zamandan sonra ölmeye yüz tutan bircok değeride beraberinde getirdi ruhsatına bence gönülden arazi taşıtı sevenler yazdırmak gerek ))
erçektende kendi aracım gibi heyecenla bu gün neler yapıldı acaba diye bekliyorum Emeğinize, yüreğinize sağlık...unal' Alıntı:motor boya araç aksesuar vs vs vs derkennnnnnnnnn benim en cok hoşuma giden konuyu paylaşmadan edemeyeceğim ...tamam araç gercekten cok güzel rengi motoru aksesuarları vs vs vs ama bu jeep sayesinde uzun zamandır unuttuğumuz heycanı tekrar yakaladık..bu araç sayesinde dostluklarımız arkadaşlıklarımız sanki daha kuvvetlendi şöyleki hiç tanımadığımız insanlar bile cat kapı gelip abi usta arkadaşım diyerek konuya girip bu aracı görmeye geldik diyorlar sadece istanbuldan değil çeşitli vesilelerle istanbul dışından bile gelen arkadaşlarımız oldu
yusuf emre ese' Alıntı:abi bu kadar yaptın hiç makasları söküp helezon takmayı düşündünmü acaba artısı nedir eksisi ne aracı daha bi güzel göstermezmi tam bilmiyorum sadece fikir
ccanlioglu' Alıntı:erçektende kendi aracım gibi heyecenla bu gün neler yapıldı acaba diye bekliyorum Emeğinize, yüreğinize sağlık...
G
unal' Alıntı:motor boya araç aksesuar vs vs vs derkennnnnnnnnn benim en cok hoşuma giden konuyu paylaşmadan edemeyeceğim ...tamam araç gercekten cok güzel rengi motoru aksesuarları vs vs vs ama bu jeep sayesinde uzun zamandır unuttuğumuz heycanı tekrar yakaladık..bu araç sayesinde dostluklarımız arkadaşlıklarımız sanki daha kuvvetlendi şöyleki hiç tanımadığımız insanlar bile cat kapı gelip abi usta arkadaşım diyerek konuya girip bu aracı görmeye geldik diyorlar sadece istanbuldan değil çeşitli vesilelerle istanbul dışından bile gelen arkadaşlarımız oldu
Nasıl güzellik??
ahmetozduman' Alıntı:Ünal cok şık çıkmışsınız , gercek kahraman arka planda kalmiş sohbet ekibi önde