4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,386

Etiketler
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Birkaç eksikle de olsa neşeli bir toplantıyı geride bıraktık. Notları konuşmadan önce Murat'ın başlığı kilitlemesini ve fotoğrafları koymasını bekleyelim...:smiley:

Buluşma benim açımdan güzel geçti , bir çok arkadaşla tanışma imkanım oldu .Daha sık olmasını temenni ederim. Başka tür ortamda buluşma olabilir tabi çoğunluk isterse. Çok fotograf çekildi fotoları bekliyoruz :smiley:

arkadaşlar ben bü ğün kacamadım işten cok yögündü ama toplantı cok keyıfli gecmiş aldım haberleri fotoları merakla bekliyorum

saat kaç olmuş hala fotolar yok :p
guzel bir zamandı....

Fotoğrafları Murat yükleyecekse, pazartesi gününü beklememiz gerekiyor ..

esra ve ömer çekmişti...yarın için umut var yani :smiley:
hoş niye merak ediyorsak o da ayrı bir komik :p

Sizleri tanımak çok güzeldi :smiley:iyiki son anda görmüşüm mailinizi ve orda olma şansım oldu..
yeni, yine keyifli organizasyonlarınızda buluşmak üzere ::smiley:

selam arkadaşlar herkeşş mutlu olmuş toplantıdan. ama sanırım daha uzun bir zamana yaymak gerekiyor buluşmayı ve başka biryer de şöyle sazlı sözlü ve yemek li(mangal falan),yelda ya kurufasulye olacak ama.
hatta benim teklifim malzemesi olan arkadaşlarla kamplı bir hafta sonu yapabiliriz.
yakın biryer murat biliyordur.(bozdağ aklıma geldi ama orası zor gelebilir.balçova da manastır oabilir mi?)

balçovadaki manstırı çok övüyolardı valla gitsek super olur hem herkes yanına nevalesinide alır :smiley: haftaya yapsakmı ?

gunaydın :smiley:)
sabah sabah adımı kurufasulye ile yanyana gördüm ya..yıkıldım :p

bu hafta yağış devam edecek(miş) kamp zor olur gibi.. yurusek mi acaba :smiley:

Evet arkadaşlar,

Çok neşeli bir toplantı geçti. Herkesin başını ağrıtamadım, hedefim gelecek buluşmada daha da fazla kişinin başını ağrıtmak :smiley: Ama önce fotoları görelim.

Sazlı sözlü, yemekliye katlabilirim. Kamp olursa zor :smiley: Ayrıca szalı sözlü olursa konuşma olmaz ki, konuşamamak.... bilmiyorum, bana uyar mı? :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Selam...

Günaydın Arkadaşlar ,
Ben 1-2 Poz çektim .
Ömer ve Esra çok çekmişti.

Bugün tüm fotoğraflara kavuşacaksınız mutlaka.
Ben e-postama bakayım bir Ömer fotoğrafları yollamış mı.?

Malum evde net bağlanyım yok. Ömer de Cumartesi ve pazar yoğundu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR