4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,370
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Adaşım ,
Ben Manastır mevkiini hep Beyoğlu Çeşmesi ile Halkapınar Çeşmesinin bulunduğu düzlükleri konumlandırıyorum aklımda.
Sizin Manastır dediğiniz yere ben 1.Behzat Düzlüğü adını veriyorum.
Termal otel girişinden 1.Behzat düzlüğüne kadar olan mesafe senin dediğin gibi gerçekten 1 saat sürüyor.
Kamp yükü ile bu süre biraz daha uzayabilir tabii.
Ben 1. düzlük yerine 2. düzlükte kamp atma taraftarıyım.
Su sorunumuz için 1.düzlüğe inip su alalım derim.
Kamp olayı için ayrı bir konu açalım hemen.

Etiketler

yelda,dediğim yer çok kısa mesafe ve biz hadi gidiyoruz desek bile en erken 1 ay alır gitmemiz ve ben ozamana kadar sanırım düzelirim. olmadı breysi (dizlik) takar yine gelirim.
portakallı ördek olurda nasıl fırınlayacaksın?
ben Niğde Aladağlar da koyun kesip saç kavurma yapmış adamım, hiç fark etmez, herşeyi yerim. :p

tamam olur adaş.benimde tecihim de 2.manastır yada senin tabirinle 2.düzlük,su sorunuda halledilir zaten bir gece kalınacaksa çok zorluk yaşamayız.

şimdi Balçova manastır için 1 ay bekletmeyin ama . 1 saat yol bişi değil . ordada bişiler hazırlarız artık yiyecek :smiley:Bu hafta sonu gitsek olmazmı?

Ozzz' Alıntı:
şimdi Balçova manastır için 1 ay bekletmeyin ama . 1 saat yol bişi değil . ordada bişiler hazırlarız artık yiyecek :smiley:Bu hafta sonu gitsek olmazmı?

Bu hafta sonu olmaz.
Çoğu arkadaş sömestr izninde.
İzin de olmayanlarda forumun yolunu unuttular.
:smiley:

Bu arada kamp atmak için herkesin malzemesi var mı ki.?
Siz Günü birlik yürüyüşten mı bahsediyorsunuz kamptan mı.??

1) ben ve buluşmaya beraber katıldığımız arkadaşın kamp atacak ekipmanlarımız yok :(

2) Murat Abi bulanık fotoları koymasaydın keşke :smiley:

Bendede kamp yapçak ekipman yok günübirlik olabilir mangal falan yakabiliriz bu haftaki gibi sohbet ortamı olursa iyi olur benim düşüncem değilmi özgür?

Özgür fotoğraflar bulanık ama etkinliği yaptığımızı göstermiş olalım cümle aleme.
;D
Hem Ulaş hocamız için kanıt gibi olmuş.

Kamp düşüncesi iptal o zaman 15 Şubat Pazar günübirlik olsun.
Balçova Termal Otel önünde buluşup önce 1. düzlüğe , sonra da 2. düzlüğe intikal ederiz.
Yakacak odun çok. Su içinde 1. düzlüğe gider geliriz. Katlanır su poşetlerimiz sağolsun.
Tarih konusunda sorusu olan var mı ?
08-15-22 Şubat.?
Herkes işini gücünü ayarlar diyorum

sanırım kamp yapamayacağız.çadır ve uykutulumu herkeste yoktur:(sağlık olsun yazın yaparız.
açık bir havada gideriz, gelenler gökyüzünde hayatlarında görmedikleri kadar yıldızı bir arda görürler.

adaş katlanır su poşetinide açıkla herkes bilmez nasıl olduğunu:smiley:

Osman abi o kadar yol yürürken sanmıyorum o günkü gibi konuşabilelim :smiley:

Mangalı kim taşıyacak vs bu tür sorular olacaktır,et yolda bozulmaz mı sıcağın altında yürürken ???

Tecrübeli arkadaşlar aydınlatın yeni üyeleri :smiley:

özgür önce konuşma ya cevap vereyim.
nefesini ayarladıktan sonra konuşursun(beyne daha fazla oksijen gideceği için daha güzel sohbetler olur:smiley:)
mangal taşımaya gerek yok orada taşlardan ayarlanır.(eski insanlar mangalmı biliyorlardı:smiley:
eti geceden dondurursun karnın öğle acıkır ki buzu çözülmeden yemek istersin:smiley:

Dert değil Özgür'cüm bizde sucuk alırız hiç bozulmaz en kolayı .Ufak mangal taşınabilir ama başka çözümüde varmış ben daha acemi olduğum için abilerim açıklamışlar onuda :smiley: Et içinde termostada taşırız eti Askerde 3 gun dışarda gezdiriyorduk eti bişi olmuyordu bilgine :smiley:

mangalı niye taşıyorsunuz anlamadım ki :smiley:
iki kaya parçası ve bir ızgara yeter bize :D

evet sanırım bu işi öğrenmeye başladım.fotoğrafları yükleyebiliyorum :D

gençler.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR