4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,560
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Adanadan bir biz miyiz gelen? Nerede Adanalılar :smiley:

Etiketler
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

ceranus' Alıntı:
Biz cuma sabah yola çıkıyoruz :smiley:

Selma Ben;

Zerrinnnnnn kıskandım sizi, biz cumartesi sabah 7 gibi çıkabileceğiz, Behiç Cuma gecesi çalışıyor

merhaba arkadaşlar..

ben ve basın ekibi arkadaşlar için istanbul asya ve avrupa yakasından cumartesi sabahı yola çıkıp,aracında yeri olan arkadaşlar var mı?
hilal...

yarın öglen saatlerinde büyükçekmeceden hereket ediyoruz
yeni model power vinch çeşitleri silwerstone ve Achılles offroad lastik çeşitleriyle kamp alanında oluşturacagımız standımıza bekleriz

arkadaşlar cuma günü, yani yarın , bit pazarında oluşturulacak Columbia standımıza 5 adet mevsimlik uyku tulumu, kafa fenerleri , çakı ve muhteviyatları vs getiriyorum teknik malzeme eksiği olanların bilgisine :smiley:

Cuma gunu bol miktarda buz goturuyorum, ihtiyaci olanlara duyurulur..

selektro' Alıntı:
Merhaba, anlaşılan İstanbuldan gelecekler için toplu taşıma organizasyonu yok, aracımız olmadığı için biz cumartesi sabahı otobüsle geleceğiz. Bolu da otogardan Sarıalan Yaylasına araç vs. bulunuyor mu? sonra ortada kalmayalım :smiley:
cengizhan hocam ben cuma akşamı istanbuldan çıkmayı düşünüyorum. şimdiden satışlara geldim, büyük ihtimalle yalnız gelicem, cuma gündüz sayı tam belli olucak gibi ama benim arabada yer olucak gelebilirsin. tam sayı gündüz belli olucak ona göre adımı listeye ekleyecem

Nihayet beklenen gün geldi.Arife gecesi bayram ayakkabısı ile uyuyan çocuk heyecanı ile Cuma akşamüstü ver elini Bolu....

barisavci' Alıntı:
Adanadan bir biz miyiz gelen? Nerede Adanalılar :smiley:

iki adanalı daha var ama istanbuldan geliyoruz hemşehrim 01 plakadan tanırsın yalnız değilsiniz merak etmeyin :smiley:

arkadaşlar cuma günü (bugün) kısmet olursa Ankara'dan akşama doğru çıkmayı planlıyorum...
arabam var ve 5-6 kişilik boş yerim mevcut olcak...
yanınızda abartıya kaçmayacak şekilde eşyanız olacaksa ve gürültülü bir yolculuğa tahammülünüz varsa yardımcı olabilirim ))

6 500 LT dizel motor war bırakın gürültü yapsın artık)))

Yarın öğlenden sonra orda oluruz tahminimce :smiley:

Kısmetse, bir saat sonra yola çıkıyoruz.

Biz de akşam 8 gibi ekip halinde çıkacağız Sarı alana diğer illerden gelen misafirlerimizi de alıp.
Herkes için sorunsuz ve güzel bir organizasyon olmasını diliyorum...

Saygılar...

Sakarya' dan bir grup arkadaşımız bu akşam 18:30 gibi yola çıkıyor,
Bir grup ta yarın sabah 7:30 da Hendek'ten hareket edeceğiz.İsteyen bize katılabilir....

teksheytan' Alıntı:
arkadaşlar cuma günü (bugün) kısmet olursa Ankara'dan akşama doğru çıkmayı planlıyorum...
arabam var ve 5-6 kişilik boş yerim mevcut olcak...
yanınızda abartıya kaçmayacak şekilde eşyanız olacaksa ve gürültülü bir yolculuğa tahammülünüz varsa yardımcı olabilirim ))

6 500 LT dizel motor war bırakın gürültü yapsın artık)))

merhaba biz ankaradan 17.30 gibi yola çıkmayı düşünüyoruz konvoy yapabilirmiyiz sizede uyarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri