4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,540
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

bozenir' Alıntı:
Şu Ana Kadar anlık foto koyabilecek bir arkadaş yok mu acaba yarın sabah bir aksilik çıkmaz ise ordayım inşallah
geçen sene ilk ben yollamıştım oradan foto.yokluğum nasılda belli oluyor :D
onca hazırlanmama rağmen önce iş felsefesiyle nasip olmadı.fotolarla avunacağız artık.

Etiketler
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

bu yıl katılamadık bari görsellerle idare edelim..

ben gezi ve festival ile ilgili kendimce yorumlarımı ve eleştirilerimi yaptım ama sayın akarli tarafından mesajım silindi. sitede eleştiri yapamayacaksak burada yazışmaya gerek yok. insanlardan bağış altında boş yere 30 tl para alındı, bu cümle niye yöneticilerin zoruna gidiyor? sorun değil silinsin. gerçekler ortada.

bu mesajımda umarım silinmez. yarın ve ilerleyen günlerde gerekli yorumlar diğer gezenbilir dostları tarafından yapılacektır. saygılar..

bir gezenbilir macerası daha sona erer...

Etkinlik notları ve fotoğraflar için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77604.0">tıklayınız...</a>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri