4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,546
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

serkan şen' Alıntı:
Sakarya' dan bir grup arkadaşımız bu akşam 18:30 gibi yola çıkıyor,
Bir grup ta yarın sabah 7:30 da Hendek'ten hareket edeceğiz.İsteyen bize katılabilir....

Bir terslik olmazsa ben o saatlerde Hendek tarafında, otobanda olacağım,denk gelirsek peşinize takılırım.

Etiketler
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

erdalyalcin' Alıntı:
cengizhan hocam ben cuma akşamı istanbuldan çıkmayı düşünüyorum. şimdiden satışlara geldim, büyük ihtimalle yalnız gelicem, cuma gündüz sayı tam belli olucak gibi ama benim arabada yer olucak gelebilirsin. tam sayı gündüz belli olucak ona göre adımı listeye ekleyecem

Erdal Bey merhaba ilginiz için çok teşekkürler yalnız biz 3 kişiyiz arabanızda o kadar yer var mı peki size yük olmayalım...

1000 kişi olurmuyuz ki :D

Tahminim toplamda en az 500-600 kişi olur..

selektro' Alıntı:
Erdal Bey merhaba ilginiz için çok teşekkürler yalnız biz 3 kişiyiz arabanızda o kadar yer var mı peki size yük olmayalım...
ben yalnız gelicem belli oldu. gelecek olan kendi arabasıyla c.tesi akşam gelicek. benim için sorun yok
arabada yalnız ben olucam onun için gelebilirsiniz. 0532 321 01 01 numaram

Manisa & İzmir yada Ege bölgesinden hiçmi giden yok yaw.

cidowsky' Alıntı:
merhaba biz ankaradan 17.30 gibi yola çıkmayı düşünüyoruz konvoy yapabilirmiyiz sizede uyarsa

Konvoy süper olur ama ben saat veremiyorum şuan çünkü her zmn olduğu gibi hazırlığımı son ana bıraktım :((

Sapanca'dayım saat 17.00 de aracımdaki Kırşehir yolcularını otobüse bindirip Aynas la birlikte yaylaya çıkacağız.

merhaba ist. dan bugun yalnız yola çıkacağım grup iptal etti katılımı otobüsle gitmeyi düşünen planlayan varsa birlikte yol alabiliriz
telim
535 70528 85 82

Arkadaşlar merhaba, istanbul anadolu yakasındayım aracında misafir kabul edecek arkadaşların teklifleri itinayla değerlendirilir, sevgi ve saygı cerçevesinde mutlu bir haftasonu diliyorum herkese. telefonum 0530 874 85 25 yunus.

Dükkanın önünden jipler geliyoooooooo geçiyoooo ama benim gelmem hala belirsiz offfff offfffff....

herkese merhaba
bölgeye yakın arkadaşlardan hava durumu alabilir miyiz. Beklenti yağmur olacağı yönünde ama...
Ona göre tedarikli olalım.

Şehir merkezinde havada şu anda hiç mavilik gözükmüo ama kara bulutta yok bu arada hava durumunda ise yağmurlu yazıo kısacası siz hazırlıklı olun....

teşekkürler
anladığım kadarıyla daha tedarikli olmakta fayda var.

Su anda oturmuş kamp alanında çayımızı yudumluyoruz gelecek arkadaşların soğuk acısından tedarikli olmasında fayda var onun dısında kAmp alanında 5m Migros vARi bir bakkal mevcut. Her sey gayet güzel gidiyor. Heyecanla yarını ve Pazari bekliyoruz :smiley:)

hava beklentileri boş çıkarmayacak anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri