Tempus' Alıntı:evet en fazla Sedat gibi 2 gün fazladan tatil yaparım oh mis ;D ;D ;D
mayıstosböce' Alıntı:Sakarya bölgesinden harika katılım var tebrikler arkadaşlar.Sedat hocam araçlar için sticker lar geliyormu,yer gök gezenbilir dolsun.
BOBO' Alıntı:Cuma akşamı ve certesi sabahı İstanbul çıkışlar için konvoy yapalım mı ?
ict3055' Alıntı:Çok güzel olacak...
lewento1973' Alıntı:selamlar kolay gelsin festival alanını değişme sebebini merak ettim bungalow da kalacağız diye kızımı kandırmıştım ama üzüldüm onun adına neyse artık çadır deneyimi yaşayacak sabırsızlıkla siz değerli dostlar la tanışacağımız günü bekliyorum emeğnize elinize sağlık teşekkür ederim şimdiden iyi günler göeüşmek üzere.
yol' Alıntı:OTEL VE PANSİYON KONAKLAMA HAKKINDA
Festival alanına en yakın otel 1km uzaklıkta (15 dakika yürüme mesafesinde) olan Sarıalan Yaylası'ndaki (Kartalkaya yolu üzerindeki) <a href="http://www.baysalmotel.com">Baysal Otel</a>'dir. Otelde derneğimiz adına rezerve edilmiş 8 adet oda bulunmaktadır. Tüm odalarda duş, tuvalet, kaloriferli ısıtma ve televizyon bulunmaktadır. 3 kişilik konaklama imkanı olan odaların gecelik ücreti 210 TL'dir ve bu fiyat sadece oda fiyatıdır. Baysal Otel dışında, otelin yakın çevresinde bulunan köy evi pansiyonlarda da 10 oda rezerve edilmiştir. Duş, tuvalet ve mutfağı ortak kullanımlı bu pansiyonlarda 3 kişilik odaların gecelik ücreti 90 TL'dir.
Baysal Otel'de konaklamanın dışında yemek ve alkollü/alkolsüz içecek ihtiyaçlarınızı da gayet makul fiyatlara karşılayabilirsiniz. Örneğin açık büfe, bol çeşitli köy kahvaltısı kişi başı 15 TL. Çorba, salata, zeytinyağlı meze, etli ana yemek ve salata (veya tatlıdan) oluşan akşam yemeği 20 TL.
Rezervasyonlar ödeme sırasına göre belirlenecek olup, öncelik sırası hamilelere ve çocuklu ailelere aittir. Ödemelerin aşağıdaki banka hesap numarasına yapılarak gezgin@gezenbilir.com adresine mail atılmasını rica ederiz.
Sedat AÇIL
Finansbank İstanbul Bahçelievler (932) Şubesi
10918671 Numaralı TL Hesabı
TR680011100000000010918671
selektro' Alıntı:Merhaba, anlaşılan İstanbuldan gelecekler için toplu taşıma organizasyonu yok, aracımız olmadığı için biz cumartesi sabahı otobüsle geleceğiz. Bolu da otogardan Sarıalan Yaylasına araç vs. bulunuyor mu? sonra ortada kalmayalım
sertem41' Alıntı:Zorlayarak gelmeye çalışacağız.
yol' Alıntı:Cengiz bey ilk mesaj içinde telefonlarımız var. İstanbul'dan yola çıkarken bizi haberdar ederseniz sizi otogardan alabiliriz.
Mümkün olduğunca zorlayın hocam
Tempus' Alıntı:Gelebilmek için her şartı zorluyorum 1 günde araba yapıp gelicem herşey yolunda giderse. Artık yoldamı kalırız ordamı kalırız kısmet