4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Sedat merhaba;
Cuma akşamı ve certesi sabahı İstanbul çıkışlar için konvoy yapalım mı ?
Selamlar
Burak

Etiketler
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Tempus' Alıntı:
evet en fazla Sedat gibi 2 gün fazladan tatil yaparım oh mis ;D ;D ;D

İnternet bağlantısı bulduğum Simit Sarayında bir masayı ofise çevirip 8,5 saat telefon/mail trafiğiyle boğuşmaya tatil diyemem ama Bolu'nun havası her zamanki gibi harika :D

mayıstosböce' Alıntı:
Sakarya bölgesinden harika katılım var tebrikler arkadaşlar.Sedat hocam araçlar için sticker lar geliyormu,yer gök gezenbilir dolsun.

Stickerlar hazır hocam, Gökalp sağolsun gece gündüz vardiyadalar :smiley:

BOBO' Alıntı:
Cuma akşamı ve certesi sabahı İstanbul çıkışlar için konvoy yapalım mı ?

Burak hocam selamlar, yaklaşık aynı saatlerde yola çıkacak arkadaşlarımız kendi aralarında organize olabilirse çok seviniriz. İlk konvoyun saatini ve buluşma yerini siz belirleyebilirsiniz mesela :smiley:

Burak hocam selamlar, yaklaşık aynı saatlerde yola çıkacak arkadaşlarımız kendi aralarında organize olabilirse çok seviniriz. İlk konvoyun saatini ve buluşma yerini siz belirleyebilirsiniz mesela :smiley:
[/quote]

Anlaşılmıştır ;)

selamlar kolay gelsin festival alanını değişme sebebini merak ettim bungalow da kalacağız diye kızımı kandırmıştım ama üzüldüm :smiley: onun adına neyse artık çadır deneyimi yaşayacak sabırsızlıkla siz değerli dostlar la tanışacağımız günü bekliyorum emeğnize elinize sağlık teşekkür ederim şimdiden iyi günler göeüşmek üzere.

katılımcılar ile ilgili istatistik bilgiler de biz 5 kişi istanbul asya olarak görünüyoruz bir önem ifade ediyor ise 3 istanbul asya +2 istanbul avrupa :smiley:tek araba ile katılıyoruz kolay gelsin

Çok güzel olacak...

ict3055' Alıntı:
Çok güzel olacak...

Çağrı Biz Cuma akşam üstü yola çıkıyoruz.
Sanırım 22:00 gibi orda oluruz.
Yer ayırıyormusun bize :smiley:
4-5 Araç geliyoruz.

lewento1973' Alıntı:
selamlar kolay gelsin festival alanını değişme sebebini merak ettim bungalow da kalacağız diye kızımı kandırmıştım ama üzüldüm :smiley: onun adına neyse artık çadır deneyimi yaşayacak sabırsızlıkla siz değerli dostlar la tanışacağımız günü bekliyorum emeğnize elinize sağlık teşekkür ederim şimdiden iyi günler göeüşmek üzere.

Levent bey merhaba, bu sene de konaklama seçeneği mevcut :smiley: Sarıalan Göleti'nin Aladağ Göleti'ne göre en büyük avantajı, geçen seneki gibi etkinliklerin çok büyük bir alanda birbirinden kopuk olmayıp, tüm etkinliklerin bir alanda yapılacak olması...

yol' Alıntı:
OTEL VE PANSİYON KONAKLAMA HAKKINDA

Festival alanına en yakın otel 1km uzaklıkta (15 dakika yürüme mesafesinde) olan Sarıalan Yaylası'ndaki (Kartalkaya yolu üzerindeki) <a href="http://www.baysalmotel.com">Baysal Otel</a>'dir. Otelde derneğimiz adına rezerve edilmiş 8 adet oda bulunmaktadır. Tüm odalarda duş, tuvalet, kaloriferli ısıtma ve televizyon bulunmaktadır. 3 kişilik konaklama imkanı olan odaların gecelik ücreti 210 TL'dir ve bu fiyat sadece oda fiyatıdır. Baysal Otel dışında, otelin yakın çevresinde bulunan köy evi pansiyonlarda da 10 oda rezerve edilmiştir. Duş, tuvalet ve mutfağı ortak kullanımlı bu pansiyonlarda 3 kişilik odaların gecelik ücreti 90 TL'dir.

Baysal Otel'de konaklamanın dışında yemek ve alkollü/alkolsüz içecek ihtiyaçlarınızı da gayet makul fiyatlara karşılayabilirsiniz. Örneğin açık büfe, bol çeşitli köy kahvaltısı kişi başı 15 TL. Çorba, salata, zeytinyağlı meze, etli ana yemek ve salata (veya tatlıdan) oluşan akşam yemeği 20 TL.

Rezervasyonlar ödeme sırasına göre belirlenecek olup, öncelik sırası hamilelere ve çocuklu ailelere aittir. Ödemelerin aşağıdaki banka hesap numarasına yapılarak gezgin@gezenbilir.com adresine mail atılmasını rica ederiz.

Sedat AÇIL
Finansbank İstanbul Bahçelievler (932) Şubesi
10918671 Numaralı TL Hesabı
TR680011100000000010918671

Merhaba, anlaşılan İstanbuldan gelecekler için toplu taşıma organizasyonu yok, aracımız olmadığı için biz cumartesi sabahı otobüsle geleceğiz. Bolu da otogardan Sarıalan Yaylasına araç vs. bulunuyor mu? sonra ortada kalmayalım :smiley:

Zorlayarak gelmeye çalışacağız.

Herkese şimdiden iyi eğlenceler.

Selamlar.

selektro' Alıntı:
Merhaba, anlaşılan İstanbuldan gelecekler için toplu taşıma organizasyonu yok, aracımız olmadığı için biz cumartesi sabahı otobüsle geleceğiz. Bolu da otogardan Sarıalan Yaylasına araç vs. bulunuyor mu? sonra ortada kalmayalım :smiley:

Cengiz bey ilk mesaj içinde telefonlarımız var. İstanbul'dan yola çıkarken bizi haberdar ederseniz sizi otogardan alabiliriz.

sertem41' Alıntı:
Zorlayarak gelmeye çalışacağız.

Mümkün olduğunca zorlayın hocam :smiley:

yol' Alıntı:
Cengiz bey ilk mesaj içinde telefonlarımız var. İstanbul'dan yola çıkarken bizi haberdar ederseniz sizi otogardan alabiliriz.

Mümkün olduğunca zorlayın hocam :smiley:

Teşekkürler Sedat Bey festivalde görüşmek dileğiyle...

sedat bey bu sene farklı bir yerdyiz sanırım aladağ göleti gençlik kampı kıyısında değiliz yani yanlışmı anladım

Aynen öyle, doğru anladınız :smiley: Aşağıda geçen sene yapılan 3. festivalle bu sene yapılacak 4. festivalin yerleşim alanlarını görebilirsiniz. Bu sene geçen seneki gibi Seben Kıbrıscık yolundan değil, Kartalkaya yolundan Sarıalan Yaylası'na çıkacağız. Yolu bilenler geçen seneki güzergahı kullanıp, Demirciler Yaylası'ndan Sarıalan Yaylası'na geçen dere kenarındaki yolu da kullanabilir ama yolu bulamayıp boşuna dolaşmayın derim :smiley:

[attachment=1]

festival.jpg

Ve sonunda beklenen haber geldi Sevgili Sedat Beyden..
Ruhunuza emeğinize sağlık şimdiden..

Tempus' Alıntı:
Gelebilmek için her şartı zorluyorum 1 günde araba yapıp gelicem herşey yolunda giderse. Artık yoldamı kalırız ordamı kalırız kısmet :smiley:

Kürşad bey yolda kalırsanız çakmeye hazırım..Ama Patrol' ü getirirseniz:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri