4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,068
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

teşekkürler ender kurutlu festival günlerinde 3 günde 5000 in üzerinde soruya cevap verdin herşeye koşturdun eline emeğine sağlık
lütfen arkadaşlar artık festivalin güzel anılarına bakalım ayrıca kimse ve grup içinde kırıcı hoş olmayan sözler sarf etmeyin o grub festival alanın en temiz grubu idi
selamlar

valla ben çok eğlendim taa sivastan geldim off-road yapamadım her pazar ve fırsat bulduğumuzda zaten yapmıyormuyuz bu pazar da yapmayı verin
bir araya geldik ateş mangal rakı kiraz sohbet muhabbet çok da güzeldi
tekrar selamlar

Etiketler

Vallahi bende çok fotoğraf çektim ama İsmail Bey' in fotoğraflarını gördükten sonra benimkileri koymaya utanıyorum. Hatta İsmail Bey' in çektiklerini kaydedip arkadaşlara kamp hatırası olarak gösteresim var ne yalan söyleyeyim :smiley:

kokteknik' Alıntı:
teşekkürler ender kurutlu festival günlerinde 3 günde 5000 in üzerinde soruya cevap verdin herşeye koşturdun eline emeğine sağlık
lütfen arkadaşlar artık festivalin güzel anılarına bakalım ayrıca kimse ve grup içinde kırıcı hoş olmayan sözler sarf etmeyin o grub festival alanın en temiz grubu idi
selamlar

valla ben çok eğlendim taa sivastan geldim off-road yapamadım her pazar ve fırsat bulduğumuzda zaten yapmıyormuyuz bu pazar da yapmayı verin
bir araya geldik ateş mangal rakı kiraz sohbet muhabbet çok da güzeldi
tekrar selamlar

Bülent bey festivale gelip bir Sivas'lı olarak hemşerilerimle tanışmayı çok istiyorduk. Gezenbilir de memleketimizi çok iyi temsil ediyorsunuz.

başka bir etkinlik umarım bende sizi tanımak isterim 11 eylül de sivas etkinliğine gelinnnnnnnnnnnn
selamlar

Bizde çok isteyipte gelemeyenler arasındayız. Bu kadar olumsuz eleştri almış olmasına rağmen yinede gelip o ekip ile tanışmak isterdim. Havanın yağmurlu oluşu bence insanları olumsuz etkilemiş. Mesela hava güzel olsa orman içine bir yürüyüş yapıp ihtiyacı olan odunu toplayarak bundan keyif alabilirdi insanlar. Ama soğukla yüzyüze kalmaları eksikleri gözlerinde büyütmelerine neden olmuş.

İnsanları memnun etmek çok zordur. Bu riski göze alıp bu işe gönül vermiş doğa dostlarını tebrik ediyorum.

Umarım bir sonraki organizasyonda bu festival sizi demoralize etmez ve inşallah tekrarlarını daha iyi yaparsınız.

Resimlerde çok güzel devamını bekliyoruz...

Eleştiri her zaman daha iyisine daha güzeline doğru atılacak adımlarda tecrübe anlamında ve biraz da pozitif olursa tadından yenmez..Lakin benimde hoşnut olmadığım durumları dostlarla festival alanında konuşurken neden çöp torbası dağıtılmıyor,neden odun dağıtılmıyor diyen arkadaş a hayretler içinde bakakaldığım sırada asıl bombayı patlatan bir arkadaş bana yuh dedirtmeyi başardı..Eleştiri şu idi sıkı durun Gezenbilir moderatörleri neden çadırların üzerine örtmemiz için naylon dağıtmıyorki ne yapacağız şimdi bu yağmurda...Hakikaten ben de kırıldım yani..O kadar insan ıslak mendil olmadan ihtiyaç giderdi..Olmazki ama 30 tl para alın sonra bir ıslak mendil dağıtmayın.. ;D ;D ;D

eee bu kadar mı başka fotoğraf yok mu ?

Şu ana kadar yazılan olumsuzluklarda haklı olabilirsiniz.

Doğrudur; noksanlıklar oldu

Doğrudur; bireysel olarak yapılmaması gerekenler yapıldı...

Peki bu olumsuzlukları ön plana çıkartarak bir daha böyle bir etkinlik düzenlenmesin demeye mi getiriyoruz lafı?

Sanal ortamda kurduğumuz arkadaşlıkları,bu tür etkinliklerle dostluğa dönüştürdüğümüzü düşünürsek böyle dostluklar kurmayalım mı bir daha?

Gerek organizasyondan , gerek katılan gruplardan,gerekse köylülerden kaynaklanan tüm olumsuzluklara rağmen ben orada bulunmaktan mutlu oldum.

Evet bireysel olarak ben de eleştirdim,eleştirleri de kabul ettim.Bazen atalarımızın dediği gibi ''bir musubet bin nasihatten iyidir''....
Buradan hepimiz ders çıkaracağız.

Buradan birbirimize hakaret derecesinde yazılar yazmanında bir manası yok.

Yıkmak,yakmak,kötülemek,olumsuz göstermek en kolay eylem ve söylemdir.Zaman zaman bu hepimiz yapıyoruz.

Önemli olan yıkıcı değil yapıcı olmaktır,ben kendi payıma burada olmaktan mutluluk duyuyorum.

Orada dostlarla birlikte olmak,yeni dostluklar kurmak güzeldi.

Tüm bunları göz önünde bulundurak bir sonraki etkinliğin bu olumsuzlukları unutturacağına inanarak;

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Serkan ŞEN

Herkese Merhaba,

Çok isteyipde son 1 hafta kala bu etkinliğe katılamadım. Anlatılanlar, eleştiri bile diyemiyorum haksız yorumlar hoş değil. Önemli olan aanın keyfini çıkarmak.İsmail Bey fotolar süper inanın gidemedim ama o havayı sayenizde soludum diyebilirim.

Aksaklıklar her organizasyonda olabilir/oluyor da, organizasyonu bırakın hayatın içinde... bununla başedebilmek herkesin elinde, arkadaşların dediği gibi yıkıcı olmak yerine yapıcı olmalıyız bu gibi durumlarda.Kolay olan eleştirmek ki bunun yaptığı tek şey eleştiri yapanın kendisini rahatlatmasıdır.Yoksa karşı tarafa mesajınız hiç sağlıklı iletilmez bunu bilin arkadaşlar.

Lütfen biraz esnek olalım.Çöp torbasını bile bahane etmişsiniz.Nedir ki? zaten kampa giderken çöp torbası götürmüyor musunuz? O olsa emin olun o ince-kötü daha iyisi neden verilmedi denirdi.İnsanoğlunu memnun etmek hiç kolay değildir.Bu insanoğlunun doğasında var, ama bazı arkadaşlarımız bu doğayı aşmışlar, kendilerini tebrik ediyorum :smiley:

Ben katılamasamda emeği geçen herkese tşk ederim, bu yapılan yorumlar belki birçok kişi için "iyi ki katılmadım" yorumunu akıllara getirmiştir ama inanın keşke katılsaydım bende bir işin ucundan tutsaydım, o havayı solusaydım diyorum.Çünkü her yaşanan olumsuzluk birer tecrübedir.Tabii buna neresinden baktığınıza bağlı :smiley:

Herkese saygılarımı iletiyorum.

benden önceki mesajı okumadan gönderdim ve neredeyse bir öneceki mesaj ile aynı şeyleri yazmışız :smiley: aklın yolu bir işte, diyecek başka birşey bulamıyorum :smiley:

ayşegülcüğüm bende seni andım kamp alanında gerçi 1 hafta önce beraberdik ama yinede orda görmek istedim gelebilseydin keşke :D

kulaklarım çınlamadı değil :smiley: pazar akşamı dönerken herşey belli oldu :( ve ben siz oradayken çalıştım :( ama hep takipdeydim :smiley:
inşallah başka etkinliklere diyelim...

selamlar cumartesi akşam üzeri katıldıgımız festivalden güzel görüntüler

[attachment=1]

260029_2194555271550_1477243317_2518586_1253794_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,707
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri