4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,065
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Arkadaşlar önce herkeze iyi geceler dilemek istiyorum çok gelmek istesemde imkansızlıklar sebebi ile gelemediğim çooooooooook ama çooooookk güzel organizasyonlardan birisidir GEZENBİLİR organizasyonları ben şahsım adına enduro clup kapıdağ moto gibi kamplı organizasyonlara katıldım ve hepsinden çok haz aldım ARKADAŞLAR ORADA NE İÇİN BULUNDUĞUNUZ önemli eğlenmek için oradaysanız sizden mutlusu yoktur ama ortamı germek için ordaysanız ortam herzaman geriktir onun için güzellikleri konuşalım bence herkez mutludur istisnaları saymayalımmmmmmmmmmm .....

Etiketler

Arkadaşları görmek, yeni kişilerle tanışmak, göl, yağmur ve bol bol tembellik çok keyif verdi... çok teşekkürler. Fotoğrafları 1-2 güne bir iki güne paylaşırız :D

Gezenbilir ailesi yine buluştu, eğlendi. Emeği geçen tüm organizasyon ekibine teşekkürler...

Takip, fotoğraf yükleyen arkadaşlara teşekkürler.

Ender kardeşim her zaman bilgi ve tecrübe paylaşılmalıdır düşüncesindeyim.? hasta hasta koşturman için seni ayrıca kutluyorum ..
güzel sohbetler paylaşımlar yaşadıgımız bu etkinligin tekrarında buluşmak dilegiyle tüm emegi geçen herkese tşkler saygı selamlar ..

[attachment=1]

[attachment=2]

2011-07-02-03 gezenbilir  şenligi 063.jpg

2011-07-02-03 gezenbilir  şenligi 065.jpg

Olayın aslı şudur hakimbey.
her katılımcı son festivalin bir önceki festivalden daha iyi olması beklentisi.
eksiklik ve aksaklıklar görülerek önlem alınması gerekir.
doğayı seven insanlarız,şartlar ne olursa olsun her halukarda zevk almasınıda biliriz.
mesela fotolardan dikkatimi çeken ve iç çektiğim bu resim.orada yaşamak varyaaaaa.....
funda'dan çalıntıdır.ellerinize sağlık...

[attachment=1]

ORADA YAŞAMAK VARDIYA ANASINI SATAYIM....JPG

birkaç da benden biz çok eğlendik :smiley: dönerken çok yorulmuşum direksiyonda uyudum ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

P1140120.JPG

P1140123.JPG

P1140133.JPG

P1140131.JPG

P1140145.JPG

bu senede gelemedim iş ve imkanlar el vermedi bence eksiklikleri değil yaşadığınız güzel anıları paylaşın güzel anlatınki herşey güzel olsun yoksa kusursuz hiç bir iş yoktur. bu kadar büyük bir etkinliği hazırlayan tüm ekibe teşekkür ediyorum. bu kadar insanı biraraya getirdiler varsın olsun 3-5 eksik eksiklere bakmayı bırakın ne yediniz ne içtiniz onları anlatında bizde orda olmuş gibi yaşayalım.
gerçi gece ruhumu yımırta bilent kök e gönderdim olan adam bi bardak su verirdi be kimsesizler gibi hor görüp kovalamış oradan ;D ;D

Birkaç fotoda bizden ,

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

046.jpg

052.jpg

058.jpg

devam,

[attachment=1]

[attachment=2]

038.jpg

024.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

015.jpg

018.jpg

mdr' Alıntı:
Yükledigimiz fotograflar begenilmedi..demekki...ses yok..

napalım... :smiley: saglık olsun

hepsini tek tek inceliyorum ismail bey. elinize kolunuza sağlık. diğer fotoğraf gönderen arkadaşlara da teşekkürler. ama en ayrıntılı fotoğrafları siz sayesinde alabiliyoruz. siz ve sizin gibi birkaç arkadaşımız olmasa fotoğrafsız bir etkinliğe katılmış olacakmışız demekki ;) :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR