4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,065
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Dostlarla olmak herzamanki gibi çok güzeldi kamp alanına cumartesi akşamı saat 19:30 gibi geldim Şenol hocam melemeni hazırlamış bir güzel yedik Ufuk beyin yanında'da 2 tavuk 1 bira yaptıktan sonra çilingir soframızı kurduk yağmur güneş her şey çok güzeldi.(Gerçi bizim yağmur koridorumuz vardı) Ormanda gezerken ayağımızın altında çimen'in sünger gibi esnemesi herşeye değerdi festivalin tadını çıkardık emeği geçen herkese teşekkürler.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

100_2181.jpg

100_2182.jpg

100_2186.jpg

100_2188.jpg

100_2189.jpg

Etiketler

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_0709.jpg

DSC_0748.jpg

DSC_0799.jpg

DSC_0806.jpg

DSC_0821.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_0821.jpg

DSC_0827.jpg

DSC_0837.jpg

DSC_0842.jpg

DSC_0838.jpg

Adnan abi yine harikasınnn döktürmüşsün maşallahhh..

Ve son ...

[attachment=1]

DSC_0850.jpg

funda' Alıntı:
Adnan abi yine harikasınnn döktürmüşsün maşallahhh..
Sağol Funda teşekkürler elimizden geldiğince biraz birşeyler yaptık fakat lokma tatlılarını yiyenlerden hiç ses çıkmıyor güzel olmadıysa bir dahaki sefere yapmayız canım .

;D ;D Lokmalar harikaydı ben sonuna yetiştim ama bundan sonraki kampta dökerken hemen yanına geleceğim :smiley:

Gezenbilirin Master chefsin Adnan abim ..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMGP6040.jpg

IMGP6053.jpg

IMGP6057.jpg

IMGP6108.jpg

IMGP6110.jpg

mezeci_67' Alıntı:
Sağol Funda teşekkürler elimizden geldiğince biraz birşeyler yaptık fakat lokma tatlılarını yiyenlerden hiç ses çıkmıyor güzel olmadıysa bir dahaki sefere yapmayız canım .

Adnan abi lokmanın tadı damağımda nihan'ı staja yollayacağım yanına; Efe abi tencereyi elinden bırakamadı ellerinize sağlık sizlerle olacak her kampta olabilmek isterim, allah sizin gibi değerli büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin

Bu arada reçelinde üstünden biraz yemişim istanbula gelene kadar elinize sağlık ,

saygı ve sevgiler

seyahate çıkıyorken..son kareleri yükleyeyim dedim.. ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_2795.JPG

DSC_2799.JPG

DSC_2805.JPG

DSC_2806.JPG

DSC_2814.jpg

ict3055' Alıntı:
Şu eklenen Fotolara bakınca yüzü gülmeyen kimseyi göremiyorum...

Belkide bazı şeyleri olması gerektiğinden çok abartıyoruz buraya yazarak...

Önemli olan yüzü gülen, kafası uyuşan, hayata bakışları benzer olan insanların bir arada kamp atıp sohbet etmesi değil mi?

+1

Başka söze gerek yok bence.

Değerli dostlar
Bizde ailece etkinliğe katıldık.Başta tereddütlerimiz vardı ama sağolsun Sedat bey katılmamız konusunda bizi cesaretlendirdi bizde katıldık.İyikide katılmışız.Ailece eğlendik yeni yerler keşfetme imkanımız oldu yeni dostlar edindik.Özellikle İsmail beye,Sakaryadan gelen arkladaşların hepsine çok teşekkür ederim.Ailece bizi içlerine kabul ettiler dostluk gösterdiler.Bende fotoğrafları editliyebilirsem daha sonra yükleyeceğim.Daha güzel etkinliklerde buluşmak ümidiyle herkese selamlar

Bu arada Bu festivalde geçmişin aksine isim isim teşekkür etmek istediğim insanlar var;
ve bu insanların hepsini ayrı ayır çok seviyorum

Funda ve cematine eşsiz dostlukları için

Efe abiye, hoşgörüsü ve abilikleri için,

Adnan ( mezeci olan :smiley:)) müthiş lokmalar için ve her kampta bizi illa tadı damağımızda kalacak yemekler yaptığı için

Murat Albayrak ve değerli eşine bizi yalnız bırakmadıkları için

Berk güneriye beni kıskandıracak kadar kaliteli keyif yaptıkları ve keyfini benim yerime de çuıkardıkları için

Sayın Mustafa Karahasanoğlu ve ailesine katılımları ve varlıkları ile simgeledikleri huzur için

Otomekanik Hüseyin abime yüksek enerjisi pozitifliği ve hepimize her ihtiyacımız olduğunda yol gösterdiği için

Arzu'ya arabasını hiç düşünmeden bize yardım etmek için verdiği için

Ankara eşrafından Hasan Abime ve sivas eşrafından bülent'e gelipte duvarda yardım etikleri için ; güldürdükleri için, Hasan abime ayrıca MGK abimizin arabsı ile gelip onu ne kadar özlediğimizi hatırlattığı için Efe Abinin Saygıdeğer Babasına verdiği teknik destek için

Adnan Abi ( Huma :smiley:)) eşşiz keyifli sohbeti ve arkadaşları ile birlikte kattıkları renkler için

Burak ve Burcu Dokur çiftine dostlukları ve her zaman güzel yürekleri için

Murat Aydurana allem edip kullem edip çokta özlemişken çıkıp aniden geldiği için

Mürşad ve eşine, Mustafa Taşdemire, Serdar'a ayrıca hep bizlerle birlikte arkamızda oldukları için

Adem Can açıl ve mehmet abiye bana tahammul ettikleri için , ayıca adem can açıl ve kız arkadaşına kampın en güzel çifti oldukları için,

Zerrin'e saha da bizimle birlikte gösterdiği çabalar ve emekler için,

Orhan bıyıklı abimize varlığı ile renk kattığı için

Mert Kığılı'ya gösterdiği özveri ve dostlukları için,

Şenol Eşiyok Hocama çok değerli katkıları ve müthiş sakinliğ için, ve değerli arkadaşın navigasyon oyunlarında bize yardımları için

Umut kaptana muhteşem anonsları için

Yalçın abiye çayları için,

lastikçi dostuma limonata için

Değerli Bolof uyeleri başta Her ne kadar aramızda olamasa da Başkan İrfan Bilgin olmak üzere Yaşar Bey, Erkan , Burhan , Samim,Çağrı, Yalçın abi Zeki'ye verdikleri eşsiz destek ve kattıkları tarifsiz keyif için Burhan'a ayrıca gece gece bizi beslediği için

Gürkan'a o kadar yıl boluda yaşayıpta söylemediği için

İlhami erzsöz hocama yardımları için ,

Yaban TV ye bizi yalnız bırakmadıkları için

Sayın Başkan Sedat Açıla " YOL " dostluğu için,

Ve adını saymayı unutmuş olabşileceğim tüm güzel dostlara ayrı ayrı katıldıkları için teşekkür ederim.

İyi varsınız, en kısa zamanda tekrar görüşebilmek üzere

Saygılar & Selamlar

Ender

Dostlarla ve doğa ile başbaşa olmak ve uzun süredir görmediğim insanlarla muhabbet edebilmek çok güzeldi..
Emeği geçen tüm Gezenbilir ekibine teşekkürler ve sevgiler..
Görseller yakında..

fotograflar çok güzel hepinizin ellerine yüreğine sağlık, inanın sizleri çoook kıskandım şimdi :( bu gibi bir etkinliği yakın zamanda da istiyoruz, ilgililerin bilgilerine :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR