Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
Bu arada Bu festivalde geçmişin aksine isim isim teşekkür etmek istediğim insanlar var;
ve bu insanların hepsini ayrı ayır çok seviyorum
Funda ve cematine eşsiz dostlukları için
Efe abiye, hoşgörüsü ve abilikleri için,
Adnan ( mezeci olan
)) müthiş lokmalar için ve her kampta bizi illa tadı damağımızda kalacak yemekler yaptığı için
Murat Albayrak ve değerli eşine bizi yalnız bırakmadıkları için
Berk güneriye beni kıskandıracak kadar kaliteli keyif yaptıkları ve keyfini benim yerime de çuıkardıkları için
Sayın Mustafa Karahasanoğlu ve ailesine katılımları ve varlıkları ile simgeledikleri huzur için
Otomekanik Hüseyin abime yüksek enerjisi pozitifliği ve hepimize her ihtiyacımız olduğunda yol gösterdiği için
Arzu'ya arabasını hiç düşünmeden bize yardım etmek için verdiği için
Ankara eşrafından Hasan Abime ve sivas eşrafından bülent'e gelipte duvarda yardım etikleri için ; güldürdükleri için, Hasan abime ayrıca MGK abimizin arabsı ile gelip onu ne kadar özlediğimizi hatırlattığı için Efe Abinin Saygıdeğer Babasına verdiği teknik destek için
Adnan Abi ( Huma
)) eşşiz keyifli sohbeti ve arkadaşları ile birlikte kattıkları renkler için
Burak ve Burcu Dokur çiftine dostlukları ve her zaman güzel yürekleri için
Murat Aydurana allem edip kullem edip çokta özlemişken çıkıp aniden geldiği için
Mürşad ve eşine, Mustafa Taşdemire, Serdar'a ayrıca hep bizlerle birlikte arkamızda oldukları için
Adem Can açıl ve mehmet abiye bana tahammul ettikleri için , ayıca adem can açıl ve kız arkadaşına kampın en güzel çifti oldukları için,
Zerrin'e saha da bizimle birlikte gösterdiği çabalar ve emekler için,
Orhan bıyıklı abimize varlığı ile renk kattığı için
Mert Kığılı'ya gösterdiği özveri ve dostlukları için,
Şenol Eşiyok Hocama çok değerli katkıları ve müthiş sakinliğ için, ve değerli arkadaşın navigasyon oyunlarında bize yardımları için
Umut kaptana muhteşem anonsları için
Yalçın abiye çayları için,
lastikçi dostuma limonata için
Değerli Bolof uyeleri başta Her ne kadar aramızda olamasa da Başkan İrfan Bilgin olmak üzere Yaşar Bey, Erkan , Burhan , Samim,Çağrı, Yalçın abi Zeki'ye verdikleri eşsiz destek ve kattıkları tarifsiz keyif için Burhan'a ayrıca gece gece bizi beslediği için
Gürkan'a o kadar yıl boluda yaşayıpta söylemediği için
İlhami erzsöz hocama yardımları için ,
Yaban TV ye bizi yalnız bırakmadıkları için
Sayın Başkan Sedat Açıla " YOL " dostluğu için,
Ve adını saymayı unutmuş olabşileceğim tüm güzel dostlara ayrı ayrı katıldıkları için teşekkür ederim.
İyi varsınız, en kısa zamanda tekrar görüşebilmek üzere
Saygılar & Selamlar
Ender