4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,064
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

004.jpg

005.jpg

088.jpg

Etiketler

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

089.jpg

090.jpg

092.jpg

oohhhh
mükemmel olmuş beaaa
insallah seneye ben de gelicem
hem de organizasyonda birebir olmaya aksaklık azalsın diye çaba göstermek için.. omuz vermek için.. fotolar her şeyi anlatıyor zaten..
masada olup o kadehlere bir tınnn sesini de ben vurup o manzaraya baktım mı tüm dertleri unuturum valla..

hidoki' Alıntı:
dışardan insanlar değiliz günahıyla sevabıyla bizim olan şeyler yaşadık, eleştiri yaparken dışardan biri gibi acımasız değil de gezenbiliri sırtlayan ve paylaşanlar gibi "şu şöyle olsaydı daha iyi olurdu" veya " bundan sonra şu konulara dikkat edelim" diyip bir gülücükle cümleyi bitirerek de bu mesajlarla anlatmak istediklerinizi anlatabilirdiniz arkadaşım.. biz 5 kişiydik, aksaklıkları da bir problem olarak değil de olasılıklardan birinin veya birkaçının gerçekleşmesi olarak gördük, çok eğlendik.. çünkü gezenbilirin etkinliğine katılanlar olarak değil, gezenbilir olarak görüyoruz kendimizi :smiley:

Ne kadar güzel bakış açısı tebrik ederim.Dün akşam eşimle konuşurken daha net kavradım,ikinci bir gezebilir Türkiyede yok para da versen yok,bu kadar çeşidi ve insan kalitelisini bir arada sunan varmı ben bilmiyorum.Dün akşam yaptığım öz eleştiride de söylediğim gibi,kıytırık bir otele gitsen,sabahleyin sana vereceği 4 tane küçük paket kahvaltılık ve ekmeğe 100 tl verir çıkarsın ama 30 tl verdik diye her sözü söyleme hakkını kendimizde görüyoruz,biz çok şey mi istiyoruz acaba diyede sormalımıyız kendimize (daha iyilerini yine gezenbilirde gördüğümüzden),gönüllülük esasıyla işleyen bu mekanizmaya destek verdiğimiz sürece çok çok daha iyi olacaktır,yani iş vermeye bağlı.Sedat beni aradı hocam yarın Bolu ya gideceğiz valiliğe bizle gelirmisin kalabalık olalım diye(daha basit bir destek olabilir mi),bende kusura bakma Sedat işim var dedim.Şimdi bu tarz bir liste yapsak gelecek sene için herkes yapabileceği işleri sıralasa,''ne iş olsa yaparım abi'' de listede seçenek olarak olsa bakın bakalım neler değişecek.Bence en sert eleştiriyi yapanlar listeye kendilerini mutlaka yazdırmalı ben geldim bir yeri düzelttim demek adına.

Bir takım aksaklıklar olsa da ( herkes sadece şikayet eder de kimse bir mum da ben yakayım demez maalesef canım ülkemde ) emeği geçen herkese ve en başta sevgili kardeşim Endere güleryüzü ve sıcak dostluğu için, yorulmaksızın sürekli koşturduğu için çok teşekkürler..
NOT : Eşim ve kızlarım ilk kez böyle bir ortamda bulundular ben sürekli doğayı korumanın sevmenin önemini anlatıp bize ait olmayan çöpleri bile 5 ve 9 yaşındaki kızlarıma toplamalarını söylerken sözde ( ????!!!! ) doğa dostu koca koca ağbi ve ablalarının ormanı çöplüğe çevirip çöplerini oracıkta bırakıp NEDEN gittiklerini ANLATAMADIM..Bizim çöpümüz herzamanki gibi yanımızda ancak ilk benzinlikte çöp konteynrında kendine yer bulurken o güzelim ortamı kirletenler adına ben gerçekten UTANDIM..KİMSENİN BUNA HAKKI YOK..

Bir kızılderili atasözü der ki;

BİZ DOĞAYI DEDELERİMİZDEN, BABALARIMIZDAN MİRAS ALMADIK, ÇOCUKLARIMIZDAN ÖDÜNÇ ALDIK!!!

Tüm doğa severler adına utancımı tekrar belirtmek isterim..
Çocuklarıma ve tüm çevremde bizlere ilgi duyan herkese sürekli söylediğim tek şey var :

BİZİM EN ÖNEMLİ VE İLK KURALIMIZ ( İSOFF OLARAK ) GERİDE BIRAKACAĞIMIZ TEK ŞEY TEKER İZLERİMİZDİR.

ENDER kardeşim tekrar ÇOK TEŞEKKÜRLER..

BOBO' Alıntı:
Ender cim esas biz sana teşekkür ederiz.
Süslü laflar etmeyeceğim ancak seni bilenbilir.
O yüzden tüm emeklerin için sağol.

Sevgiler
Burak

[attachment=1]
ben teşekkür ederim iyiki varsınız

aTa1' Alıntı:
Bir takım aksaklıklar olsa da ( herkes sadece şikayet eder de kimse bir mum da ben yakayım demez maalesef canım ülkemde ) emeği geçen herkese ve en başta sevgili kardeşim Endere güleryüzü ve sıcak dostluğu için, yorulmaksızın sürekli koşturduğu için çok teşekkürler..
NOT : Eşim ve kızlarım ilk kez böyle bir ortamda bulundular ben sürekli doğayı korumanın sevmenin önemini anlatıp bize ait olmayan çöpleri bile 5 ve 9 yaşındaki kızlarıma toplamalarını söylerken sözde ( ????!!!! ) doğa dostu koca koca ağbi ve ablalarının ormanı çöplüğe çevirip çöplerini oracıkta bırakıp NEDEN gittiklerini ANLATAMADIM..Bizim çöpümüz herzamanki gibi yanımızda ancak ilk benzinlikte çöp konteynrında kendine yer bulurken o güzelim ortamı kirletenler adına ben gerçekten UTANDIM..KİMSENİN BUNA HAKKI YOK..

Bir kızılderili atasözü der ki;

BİZ DOĞAYI DEDELERİMİZDEN, BABALARIMIZDAN MİRAS ALMADIK, ÇOCUKLARIMIZDAN ÖDÜNÇ ALDIK!!!

Tüm doğa severler adına utancımı tekrar belirtmek isterim..
Çocuklarıma ve tüm çevremde bizlere ilgi duyan herkese sürekli söylediğim tek şey var :

BİZİM EN ÖNEMLİ VE İLK KURALIMIZ ( İSOFF OLARAK ) GERİDE BIRAKACAĞIMIZ TEK ŞEY TEKER İZLERİMİZDİR.

ENDER kardeşim tekrar ÇOK TEŞEKKÜRLER..

Ben teşekkür ederim esas yeriniz ve huzurunuz anlatılmaz, sizi görünce doğru bir iş yaptığımızı bir kere daha anlıyorum

Saygılar & Sevgiler

Ender

[attachment=1]

[attachment=2]

098.jpg

101.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

100.jpg

103.jpg

Gezenbilir festivalinde geçen 2 günümün bilançosunu yapayım:

Gider:
İst - Bolu yakıt masrafı + Gezenbilire bağış 30 TL

Gelir:
Bolu Sarıalan yaylasında yemyeşil bir ortam ve ulu ağaçların altında çadır kurmak. 15 m2 orman arazisi yer işgali (Benim çadır Süleyman Sultanın otağından hallicedir ;D)
2 geceyi ormanda geçirmek (kurbağa senfonisi ve çadırımın üstüne şıplayan yağmur damlaları eşliğinde :D)
Sabah göle uyanmak
Akşam kamp ateşi başında oturmak.
Babamı da kampa getirerek bu güzel ortamı yaşamasını sağlamak.
Muratımla, Adnanımla, Çiğdem, Şenol, Tümer, Oya, Gülşah, Berk ve de cimcime kızlarıyla bol bol sohbet, kahkaha, yemek ve kadeh tokuşturmak
Sedat, Ender, Nihan, Zerrin, Funda ve daha birçok arkadaşımı görmek.
25 yetişkinle 15 çocuğu tırmanış duvarına çıkararak (çoğu hayatında ilk kez yapmıştır) onların bu deneyimine küçük de olsa bir katkı sağlamak.

Geçen hafta sonu sağlam gelir elde etmişim. ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

104.jpg

105.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

106.jpg

107.jpg

108.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

112.jpg

113.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

116.jpg

117.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

111.jpg

119.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

120.jpg

121.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR