hidoki' Alıntı:dışardan insanlar değiliz günahıyla sevabıyla bizim olan şeyler yaşadık, eleştiri yaparken dışardan biri gibi acımasız değil de gezenbiliri sırtlayan ve paylaşanlar gibi "şu şöyle olsaydı daha iyi olurdu" veya " bundan sonra şu konulara dikkat edelim" diyip bir gülücükle cümleyi bitirerek de bu mesajlarla anlatmak istediklerinizi anlatabilirdiniz arkadaşım.. biz 5 kişiydik, aksaklıkları da bir problem olarak değil de olasılıklardan birinin veya birkaçının gerçekleşmesi olarak gördük, çok eğlendik.. çünkü gezenbilirin etkinliğine katılanlar olarak değil, gezenbilir olarak görüyoruz kendimizi![]()
ben teşekkür ederim iyiki varsınızBOBO' Alıntı:Ender cim esas biz sana teşekkür ederiz.
Süslü laflar etmeyeceğim ancak seni bilenbilir.
O yüzden tüm emeklerin için sağol.
Sevgiler
Burak
[attachment=1]
aTa1' Alıntı:Bir takım aksaklıklar olsa da ( herkes sadece şikayet eder de kimse bir mum da ben yakayım demez maalesef canım ülkemde ) emeği geçen herkese ve en başta sevgili kardeşim Endere güleryüzü ve sıcak dostluğu için, yorulmaksızın sürekli koşturduğu için çok teşekkürler..
NOT : Eşim ve kızlarım ilk kez böyle bir ortamda bulundular ben sürekli doğayı korumanın sevmenin önemini anlatıp bize ait olmayan çöpleri bile 5 ve 9 yaşındaki kızlarıma toplamalarını söylerken sözde ( ????!!!! ) doğa dostu koca koca ağbi ve ablalarının ormanı çöplüğe çevirip çöplerini oracıkta bırakıp NEDEN gittiklerini ANLATAMADIM..Bizim çöpümüz herzamanki gibi yanımızda ancak ilk benzinlikte çöp konteynrında kendine yer bulurken o güzelim ortamı kirletenler adına ben gerçekten UTANDIM..KİMSENİN BUNA HAKKI YOK..
Bir kızılderili atasözü der ki;
BİZ DOĞAYI DEDELERİMİZDEN, BABALARIMIZDAN MİRAS ALMADIK, ÇOCUKLARIMIZDAN ÖDÜNÇ ALDIK!!!
Tüm doğa severler adına utancımı tekrar belirtmek isterim..
Çocuklarıma ve tüm çevremde bizlere ilgi duyan herkese sürekli söylediğim tek şey var :
BİZİM EN ÖNEMLİ VE İLK KURALIMIZ ( İSOFF OLARAK ) GERİDE BIRAKACAĞIMIZ TEK ŞEY TEKER İZLERİMİZDİR.
ENDER kardeşim tekrar ÇOK TEŞEKKÜRLER..