hidoki' Alıntı:dışardan insanlar değiliz günahıyla sevabıyla bizim olan şeyler yaşadık, eleştiri yaparken dışardan biri gibi acımasız değil de gezenbiliri sırtlayan ve paylaşanlar gibi "şu şöyle olsaydı daha iyi olurdu" veya " bundan sonra şu konulara dikkat edelim" diyip bir gülücükle cümleyi bitirerek de bu mesajlarla anlatmak istediklerinizi anlatabilirdiniz arkadaşım.. biz 5 kişiydik, aksaklıkları da bir problem olarak değil de olasılıklardan birinin veya birkaçının gerçekleşmesi olarak gördük, çok eğlendik.. çünkü gezenbilirin etkinliğine katılanlar olarak değil, gezenbilir olarak görüyoruz kendimizi
ben teşekkür ederim iyiki varsınızBOBO' Alıntı:Ender cim esas biz sana teşekkür ederiz.
Süslü laflar etmeyeceğim ancak seni bilenbilir.
O yüzden tüm emeklerin için sağol.
Sevgiler
Burak
[attachment=1]
aTa1' Alıntı:Bir takım aksaklıklar olsa da ( herkes sadece şikayet eder de kimse bir mum da ben yakayım demez maalesef canım ülkemde ) emeği geçen herkese ve en başta sevgili kardeşim Endere güleryüzü ve sıcak dostluğu için, yorulmaksızın sürekli koşturduğu için çok teşekkürler..
NOT : Eşim ve kızlarım ilk kez böyle bir ortamda bulundular ben sürekli doğayı korumanın sevmenin önemini anlatıp bize ait olmayan çöpleri bile 5 ve 9 yaşındaki kızlarıma toplamalarını söylerken sözde ( ????!!!! ) doğa dostu koca koca ağbi ve ablalarının ormanı çöplüğe çevirip çöplerini oracıkta bırakıp NEDEN gittiklerini ANLATAMADIM..Bizim çöpümüz herzamanki gibi yanımızda ancak ilk benzinlikte çöp konteynrında kendine yer bulurken o güzelim ortamı kirletenler adına ben gerçekten UTANDIM..KİMSENİN BUNA HAKKI YOK..
Bir kızılderili atasözü der ki;
BİZ DOĞAYI DEDELERİMİZDEN, BABALARIMIZDAN MİRAS ALMADIK, ÇOCUKLARIMIZDAN ÖDÜNÇ ALDIK!!!
Tüm doğa severler adına utancımı tekrar belirtmek isterim..
Çocuklarıma ve tüm çevremde bizlere ilgi duyan herkese sürekli söylediğim tek şey var :
BİZİM EN ÖNEMLİ VE İLK KURALIMIZ ( İSOFF OLARAK ) GERİDE BIRAKACAĞIMIZ TEK ŞEY TEKER İZLERİMİZDİR.
ENDER kardeşim tekrar ÇOK TEŞEKKÜRLER..