4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FERO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,647
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

gzb-10-11ekim09-sile-cozz-26.jpg

gzb-10-11ekim09-sile-cozz-27.jpg

Şile'ye kaçamak yaptık.. Güzel bir sahil lokantası..

gzb-10-11ekim09-sile-cozz-28.jpg

Fotoğraf bölümü yöneticimiz Berksito

gzb-10-11ekim09-sile-cozz-29.jpg

Gülbin ablamız :smiley:

gzb-10-11ekim09-sile-cozz-30.jpg

Etiketler

bu son resimlerde toprak ile face dostluğun sembolü olmuşlar teşekkürler resimler için esra.

gulbinb' Alıntı:
Ben Gülbin Merhaba
Haklısınız sizinle ve eşinizle doğru düzgün tanışmadık ama San'la muhabbeti epey ilerlettik.Benim için çocuklarla (San, Kayra ve Toprak) ateş başında geçirdiğim anlar çok keyifliydi. Bundan sonraki gezilerde tekrar görüşmek dileğiyle bende San'ı sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum...

sen bizim gülbinsiz değilmi. nasılsın...bostancıdamısın hala....

Sevgili Esra, çok çok güzel kareler gerçekten. Tabii Toprak'ımızın olduğu karelere daha uzun ve gülerek baktığımızı itiraf edelim. Toprak okulunda da kamptan ve Face'ten bahsetmiş. Haftasonumuzun çok güzel geçmesinde sizin varlığınızın büyük payı oldu. Teşekkürler... :smiley:

2fast4u' Alıntı:
face cok guzel bır rottweıler,masallah :smiley:

Face'in huyu güzel. Bu dünyalara bedel :smiley: Bir köpeği hele hele face gibi ünü kötüye çıkmış bir rottweiler ı gözünüz arkada olmadan çocuklarla oynatabilmenin keyfini, güzelliğini size anlatamam :smiley: (ne kadar güvensemde cüssesinden ötürü asla çocuklarla kontrolsüz yanlız bırakmam. totosu ile dağ deviriyor.. ::smiley: )

----

Güven asıl biz teşekkür ederiz :smiley: oyun arkadaşı her daim hazır Toprak ile oynamak için :smiley: Eşinize ve dünya tatlısı kızınıza sevgiler :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
Küçük bir kurtarma operasyonu. Kuma batan binek aracı Tuncay'ın kırmızısı kurtarıyor :smiley:

gzb-10-11ekim09-sile-cozz-52.jpg

ben olanlardan habersiz sahilde uyuklarken gezenbilir arkadaşım için seferber olmuş ,pardon aracı için :smiley: teşekkür ederim:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR