4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FERO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,727
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ben çok keyif aldım bu etkinlikten

özelikle denize girebilmek çok başka bir ekstra keyif oldu; katılan, paylaşan tüm bu sıcak insanlara teşekkürler.

Ayrıca yapım ve yayında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Selamlar
Ender

Etiketler

Çok güzel insanlarla tanıştık, çok keyifli bir hsonu oldu. Ben de özellikle Heytem abiye ve tüm Best FM çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Evet, bir etkinliğimizi daha geride bıraktık.

Her zamanki gibi, gezenbilir'e yakışır şekilde keyif veren bir etkinlikti. Malesef, pazar günü katılabildim sadece ama, duyduklarımdan cumartesi de çok şey kaçırmışım.

Best FM'e ve Heytem abiye, tüm katılanlara ben de teşekkür ederim.

Merhabalar
Benim için yine çok güzel bir kamp etkinliği oldu uğraşan herkese teşekkür ederim . Ateş başı eğlencesi çok keyifliydi. Pazar yenilen nefis menemen ve muhlama hala aklımda yapımda emeği geçenlere teşekkürler... havanın güzel olmasıyla denizin keyfini çıkarmış şanslı kişilerdendim. Şarj olmuş bir şekilde haftaya başladım bu arada bizi götürüp getiren Ender arkadaşımıza da kocaman bir teşekkür..

atlvlk' Alıntı:
İlk defa katıldığımız bu Gezenbilir etkinliği ben eşim ve özellikle canım oğlum SAN için çok keyifli geçti.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Oğlumun gelir gelmez arkadaş ve masalarına misafir olduğu sevgili Serkan Şen bey , oğlu Okan ve Haldun bey'e(SAN'ın Haldun dedesi)
yakınlıkları ve ikramları için ayrıca teşekkürler.

Akşam ateş başında oğlumla bol bol dans eden Berk abisi ve kendisine sucuk ekmek veren ablasına (İsmini hatırlayamadık) oğlumun selamları teşekkürleri var...
Fotoğraf makinasını unuttuğumuz için tel ile çekilen bir iki fotoğraf da benden.

Ben Gülbin Merhaba
Haklısınız sizinle ve eşinizle doğru düzgün tanışmadık ama San'la muhabbeti epey ilerlettik.Benim için çocuklarla (San, Kayra ve Toprak) ateş başında geçirdiğim anlar çok keyifliydi. Bundan sonraki gezilerde tekrar görüşmek dileğiyle bende San'ı sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum...

Benim için de farklı ve keyifli bir hafta sonu oldu...

Katılan herkese teşekkürler.....

Selamlar...

Asuman

Fotoraf689.jpg

gulbinb' Alıntı:
Merhabalar
Benim için yine çok güzel bir kamp etkinliği oldu uğraşan herkese teşekkür ederim . Ateş başı eğlencesi çok keyifliydi. Pazar yenilen nefis menemen ve muhlama hala aklımda yapımda emeği geçenlere teşekkürler... havanın güzel olmasıyla denizin keyfini çıkarmış şanslı kişilerdendim. Şarj olmuş bir şekilde haftaya başladım bu arada bizi götürüp getiren Ender arkadaşımıza da kocaman bir teşekkür..

Rica Ederim efendim benim içinde keyifti bir başka etkinlikte görüşmek üzere

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, çok keyifli bir kamptı. İmdiiiiiii bir kaç fotoğraf da benden gelsin hele....
Kamp alanımızdan görüntüler...

_MG_3495Small.jpg

_MG_3496Small.jpg

_MG_3497Small.jpg

Ne balta mı? Şaka Suat Abi şaka şaka. ;D

_MG_3473Small.jpg

Bu fotoğrafın bir de öncesi var tabi.

_MG_3460.jpg

İşte o mükemmel salatanın hazırlık aşamaları. Gülserek o gün bugündür domates göremez oldun mu? ;D

_MG_3508Small.jpg

_MG_3513Small.jpg

_MG_3512Small.jpg

_MG_3517Small.jpg

Ufuk abimin daveti üstüne tanıştığım dostlarım be yaaav. ;D

_MG_3504Small.jpg

Yan komşularda çekirdek operasyonu söz konusu :D

_MG_3506Small.jpg

Gecenin sonlarına doğru Mustafa ateş dansı için son hazırlıkları yaparken. ;D

_MG_3569Small.jpg

_MG_3570Small.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR