4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FERO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,653
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Resim_065.jpg

Etiketler

Kızım Toprak adına Face, San ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Bu organizasyon ufaklıkların olayıydı. İnanılmaz eğlendi Toprak. Emeği geçen ve katılanlara kendi adıma da teşekkür ediyorum.

Bu faaliyete katılımın biraz daha fazla olmasını umuyordum aslında. Katılmayanlar çok şey kaybetti. Bir sürü güzellik vardı. Bir kaç gün daha devam etseydi keşke...

Sıradaki toplu aktivitelere katılmayı ihmal etmeyin. Konserli ya da konsersiz farketmez.:smiley:

Selamlar.

Bir kaç foto da benden
[attachment=1]
Kamp ateşinden bir görüntü

[attachment=2]
İkinci Kamp ateşinden bir görüntü

[attachment=3]
UKK Federasyonu Başkanı Sayın Hayati Kaplan Etkinliğimizi onurlandırdı. Sağdan sola Karavan grubundan Levent Bey, Hayati Bey, ben ve Hasan Bey. Sohbet anımızda çekilmiş bir fotoğraf.

[attachment=4]
Çadır alanından bir görüntü ve küçük dostlarımız.

The Cozz 002.jpg

The Cozz 010.jpg

The Cozz 014.jpg

The Cozz 017.jpg

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

Sayenizde çok güzel bir haftasonu geçirdim...Saglıcakla kalın...

concrete' Alıntı:
Kızım Toprak adına Face, San ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Bu organizasyon ufaklıkların olayıydı. İnanılmaz eğlendi Toprak..

Muhteşem bir ailesiniz. Sizin sevginiz, özgüveniniz birebir Toprak'a yansımış. Pırıl pırıl , dünya tatlısı bir kız maşallah :smiley: Dalga fobisini de face ile yendi çıtırım :smiley: Fotoğrafları atıyorum pc ye eklerim yavaştan. Bol bol face ve esir aldığı insanlar var oyun için ::smiley:

Bende sizinle hemfikirim.. Bir kaç gün sürseydi keşke :D

resımlerın devamını beklıyoruz
emegı gecen herkeze tesekkurler...

Çok güzel bir organizasyon idi. Çok zevk alarak bir hafta sonu geçirdik.Sanal ortamdan tanıdığımız arkadaşlarla yüzyüze görüşmek çok güzeldi,, Etkinliğe emeği geçen,başta

gezenbilir yönetimine olmak üzere ben ve arkadaşlarım teşekkür ediyoruz.

Hayati Kaplan

Gezenbilir ile ilk etkinliğimdi....Daha önce tanışma imkanım olmayan insanlarla birlikte olmak çok güzeldi. Herkese kucak dolusu sevgiler...
Gezenbilir ailesinede sonsuz teşekkürlerrr...
Biraz fotoğraf da benden....
Lütfen albüm için tıklayın :

4. Geleneksel Gezenbilir Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Sevgi ve saygılarıla,
Ömer Sak

İzlemesi bile çok keyifliydi. Katılamadığım için çok üzgünüm. Hayret!! yiyecek fotoğrafları yok :D

34sel' Alıntı:
İzlemesi bile çok keyifliydi. Katılamadığım için çok üzgünüm. Hayret!! yiyecek fotoğrafları yok :D
Sanırım eğlenmekten ve sohbetten yemeğe fırsat olmadı :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR