4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senerozkay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,014
Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Bu arada adımı merak etmişsin ADNAN ARKIŞ .
Sana tavsiyem de git imar planlarıyla meşgul ol hele devletle iş yapan biri için bü tür şeylerle uğraşmak sadece itibar kaybettirir sana. Yaylalar geniş mekan bazen kimin kim olduğu belli olmaz neme lazım orada yapacağınız nahoş bir hareket işinizdeki saygınlığı da yok eder. Şimdi sen beni tehtid ederken orada o küfürleri saydıran arkadaşımı temsillen tehtid ediyorsun yoksa şahsını mı temsilen. dedim ya adım ADNAN ARKIŞ sen bu ismi önce bi araştır genç planlamacı.Çevreye sor Ormana sor bi öğren ondan sonra sen beni bulursun eminim.Hayatta haklıysan her şeyi savun ama kafanda en ufak şüphe varsa ne kendini nede başkasını savun.Gerçi ben O... Ç... diye toplumun içinde bağıran bi adamı savunmak nasıl bir mantık önce bi onu düşün genç planlamacı.Ha birde asla bir daha beni tehdit etme.

Etiketler

ya arkadaşlar, sayın yöneticiler, neler oluyor bu forumda, lütfen kapatın bu konu başlığını, yeter forumumuzu ve Gezenbilir ismini lekeledikleri...
konu anlaşılmıştır, bir daha Ercova'ya, Sakarya'ya gitmezsiniz olur biter...

Serko' Alıntı:
ya arkadaşlar, sayın yöneticiler, neler oluyor bu forumda, lütfen kapatın bu konu başlığını, yeter forumumuzu ve Gezenbilir ismini lekeledikleri...
konu anlaşılmıştır, bir daha Ercova'ya, Sakarya'ya gitmezsiniz olur biter...
insan vardır seyretmesini sever (serko)serkan gibi.insan vardır tadında tur atar bırakır(mdr)ismailbey gibi.insan vardır tüm haşinliğini araçlarına yaparlar zeki ve ahmet gibi.insan vardır ortaya gazoz kapağıda konsa hırs yapar.
insanız,bazen gaflete düşebiliriz,hata yapabiliriz.
lakin aklımız yerine geldiğinde hiç değilse özür dilemeliyiz.
gelmeyen özür yada yapılmayan savunma sitem eden arkadaşların haklılığını gösterir.
sitem eden arkadaşlarımızda olayı fazla büyütmeden efendiliklerini devam ettirerek kırıldıklarını,birdahaki etkinliğe çok daha seçici olarak geleceklerini
veya hiç gelmeyeceklerini uslubuyla azda olsa sitemkar bir mesajla dile getirip fazla büyütülmemesinden yanayım.
gelen mesajlarla konu anlaşılmıştır.umarım tadında kapanır.kırıcı olmadan.

gezenbilir de bitmiş mi diyelim???

Evet çok üzgünüm aslında bu konunun burada bu seviyeye gelmemesi gerekirdi basit bir eleştiriye yapılan tehtit beni biraz öfkelendirmiş olsada,Aslında amacı paylaşmak olan bir sitede yukarıdaki cevapları vermemem gerekirdi.Ben kendi adıma konunun buraya gelmesinden dolayı forum yetkililerinden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.Her ne kadar amacını aşan bir cevap ve gereksiz bir tehtid alsamda ve bundan hiç hoşlanmasam da sükunetimi koruyup cevap dahi vermemem gereken bir konuya cevap verip kirlilik yarattığım için.Bu konuda bir daha yorum yazmayacağım belirttiğim gibi amacı sadece insanları bir araya getirmek olan bir orgda yaşanan olaylardan birilerinin ders alması gereken bir kaç satır iyi niyetli eleştirinin bu seviyeye gelmesi hiç te hoş olmadı.Burda amaç ne kimseyi rencide etmek nede hakaret etmekti sadece aslında içinde bulunduğunuz ortamın dışardan nasıl göründüğünü dile getirip bir daha aynı olayların yaşanmaması için insanları düşünmeye sevketmekti.Ama bunu yaparken eleştiriye bu kadar tahammülsüz olunacağı aklımdan geçmedi tabi ki herkesin aynı düşünmesini de bekleyemeyiz.Aslında sorun nerde hata yapıldığını görmek için yapılan eleştiriye bile tahammül edememekte ki hırs ve öfkenin böyle bir spora nüfus etmiş olması.Şimdi herkes şapkasını önüne alıp neyi yanlış yaptığını bir kez daha düşünsün.Umarım bunlardan ders alırız.

4 takip mesajı atınca daha fazla takip etmiş olmuyorsunuz arkadaşlar. Bilginize ,

Assasin' Alıntı:
4 takip mesajı atınca daha fazla takip etmiş olmuyorsunuz arkadaşlar. Bilginize ,
Uyarın için teşekkürler ama bazen sistem tıkanıyor. bu tür 2 veya 4 mesajlar üstüste çakışıyor. bilginize.

noyancan' Alıntı:
Uyarın için teşekkürler ama bazen sistem tıkanıyor. bu tür 2 veya 4 mesajlar üstüste çakışıyor. bilginize.
Sistem tıkandığı zaman aynı ekranda 2 dakika bekleyiniz,sayfayı yenilediğinizde mesajınız kayıt edilmiş olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR