4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senerozkay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,014
Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

O şekilde yapan insanları aranıza almanız baştan büyük hata ve çoğu etkinliğede bu kişilerin üstüne kırmızı bir çizgi çekilmeli etkinliklere alınmamalı Çünkü aile ortamında toplanmış offroadcu kardeşlerimizi stres atmaya gittikleri yerde yeniden stres yaşamaları mantıksız kınıyorummm...saygılarımla

Etiketler

arkadaşlar yazdıklarınızla dilin kemiği olmadığını birkez daha ispatladınız.bu arkadaşlar bu organizasyonu hazırlaya bilmek için ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar maddi manevi birçok emek sarf ettiler sırf bu etkinliğin olabilmesi için ve bu arkadaşlar ilk defada yapmıyorlar butür organizasyonları.yeni bir oluşum içersine girdiler 1 kuruş dahi paraları olmadan bu yeni oluşumun gayreti hevesi ve heyecanıyla organizasyonda aksaklıklar eksiklikler illaki olabilir arkadaşlarımı eleşdirenleri kıınıyorum sadece boşyere kuru gürültü yapıyorlar offroodculuk sadece gaza basıp çamurdan geçmek değildir offroodculuk dostlukluksa hani dostluk arkadaşlıksa hani arkadaşlık....

cehchen' Alıntı:
arkadaşlar yazdıklarınızla dilin kemiği olmadığını birkez daha ispatladınız.bu arkadaşlar bu organizasyonu hazırlaya bilmek için ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar maddi manevi birçok emek sarf ettiler sırf bu etkinliğin olabilmesi için ve bu arkadaşlar ilk defada yapmıyorlar butür organizasyonları.yeni bir oluşum içersine girdiler 1 kuruş dahi paraları olmadan bu yeni oluşumun gayreti hevesi ve heyecanıyla organizasyonda aksaklıklar eksiklikler illaki olabilir arkadaşlarımı eleşdirenleri kıınıyorum sadece boşyere kuru gürültü yapıyorlar offroodculuk sadece gaza basıp çamurdan geçmek değildir offroodculuk dostlukluksa hani dostluk arkadaşlıksa hani arkadaşlık....
Bak arkadaş orda herkez sesini yükseltmediyse Bülent ve Şenerin hatrına yükseltmedi.Yoksa emin ol herkesten fazla sesimiz çıkardı.Burda bu arkadaşların tavrından,tutun orada geçen diyaloglar tartışılıyor,uslup tartışılıyor.Konunun ana özeti orgaizasyonu yapanlar değil organizasyonun bu duruma düşmesine neden olan hırsın anlamsızlığı.Emin ol o arkadaşlara bizler herkesten çok destek veririz onları bize karşı savunmana gerek yok savunulacak bir şeyde yok.Buradaki eleştiri neyin yanlış olduğu ve olmaması gerektiği ile ilgiliydi ki.Bunda da öyle gocunacak bir şey yok tabiki eleştiri olacak böyle hatalarımızı görecez.Kimse bu durumdan birinci derece dede SASDER i sorumlu tutmuyor aksine burada yaptığı eleştirilerle neyin yanlış olduğu konusunda ışık tutp bir daha aynı duruma düşülmemesi çabasında.Neydi endişe clarent demiş ki 10 araç kaybetmemek uğruna ,varsın kaybolsun ne değiştirir eğer herkesin gönlü kırılacaksa bırakın neden olan kişilerin gönlünü kırın,belki o zaman onlarada neyi yanlış yapıyoruz diye düşünme fırsatı tanımız olursunuz.Bana görede o kadar bayanın içinde ağza alınmayacak küfürlerle kendilerini savunma şekli hiç hoş olmadı,haklıda olabilirler ama insanlar haklılıklarını bağırıp çağırarak söverek savunamazlar.Orada bulunan her kes SASDER dekio arkadaşların haırını herşeyden üstün tuttu.Eğer o arkadaşlar olmasaydı emin orda herkes bir hayli gergindi ve daha hoş olmayan bir durum olurdu.Orada herkes ne kadar yakışıksız cümlelerin sarf edildiğini ailesi eşi çocukları ile işitti.Üzücü olan asıl konu da bu,ben kendi adıma bundan çok rahatsız olduğumu tabiki söyleyeceğim.Çocuğunuz size baba siz ofroad ta böyle küfür mü edersiniz dese kim ne cavap verir sizce.
Bize göre bu yarışın her konuda birincisi AHMET bey oldu.Bana göre herkese duruşuyla da iyi bir ders verdi.Onu tanıdığıma çok memnun oldum kendi adıma.Bence konuyu Clarent ve Bircan Ablamız çok güzel özetlemiş ağızlarına sağlık.

Ercovaya gelemedim ama yazılanlardan kafamda şekillenen resime göre gerçek OFFROAD ne demek....Paylaşmak ne demek bir hatırlayalım arkadaşlar....Yazı Cüneyt Avdan'dan alıntıdır. Kendisinden henüz izin almadım ama paylaşamayı seven biri olduğu için tepki vereceğiniz sanmıyorum....

Off-road kelime manası olan “yol dışı” haricinde çoğumuz için alternatif bir yaşam biçimi. Bilinmeyen yerlere “mücadelenin hası” yapılarak gitmek, aynı tastan çorba içmek, 12 taksitle alınan lüks bir yatak varken karda kışta mat üzerinde yatmak, pazartesi erkenden çamurlu aracımızı yıkamacıya oradan sanayiye götürmek, aracımızı vinçlerken çelik telin elimizi kedi tırmalamasından beter yapmasına göz yummak, araçtan gelen değişik sesleri bir müzisyenin azıcık akordu kaçmış teli germesi gibi hassasca incelemek, karda ateş yakmak, bazen belimize kadar gelen buz gibi suya mecburen girmek, apartman sakinlerinden otoparktaki çamur için şikayet almak, bir yandan araç sürerken bir yandan fotoğraf çekmek, karanlığın ortasında ormanda pat diye farlarının elektrik kesmesine katlanmak, jantından çıkan koca lastik için çözüm üretmek, batağın içinde arabanın tüm ikaz lambalarının yanıyor olmasını seyretmek, özene bezene yaptığın aracın dalların arasından geçerken çıkan seslerine katlanmak, kayınvalidenin alaylı “oğlum bu hafta kamp yok mu” demesine aldırmamak, her kampta mutlaka unutulan eşyaya hayıflanmak, aslında araç geçebilecekken dalgınlıkla low’a (vites) almamak….. sanıldığı kadar kolay değil…Bunun sadece bir spor olduğunu kim söyleyebilir ki…?

Dışarda yağmur var....şimdi "off-road" zamanı....

Bu yazı da çok sevgili arkadaşım EJDER ERİŞTİ'den alıntıdır.

[attachment=1]

PAYLAŞMAK

Paylaşmak...

Belki de hayatın anlamı bu küçücük kelimede gizli.

.
.
.
..
.
.

Paylaşmak...

Bir dilim ekmeği, bir yudum suyu, bir nefes havayı...

Paylaşmak...

Üzüntülerimizi, dertlerimizi, sevinçlerimizi...

Biliyoruz ki, acılar paylaştıkça azalır; mutluluklar paylaştıkça artar. Acılarımızın azalması, mutluluklarımızın artması için paylaşmak hayatı...

Sevgiyi, aşkı paylaşmak. Eğer bir dostumuzu, bir arkadaşımızı, bir öğretmenimizi seviyorsak ona sevdiğimizi söylemek paylaşmanın diğer adı belki de...

Paylaşmak dünyayı, yeryüzünü; ağaçları, kuşları, buram buram bereket kokan toprağı...

Yolu sevgiden geçen bütün insanlarla aynı sofrayı paylaşmak. Bir dağ başı yalnızlığında rüzgârın elini sıkmak onlarla, güneşin tebessümünü karşılamak.

Çiçekleri paylaşmak. Yeni açmış bir gülün yaprağındaki masum katreciklere bûse kondurmak bütün insanlarla.

Ve duyguları paylaşmak. Duyguların gönüllerde açan çiçekleri olan şiirleri paylaşmak. Şiirlerin beyaz köpüklerinde yıkamak paylaşmaya korktuğumuz bütün günahları. Dostumuzun kalbine gidecek bir yol bulamıyorsak, şiirin basamaklarından gökyüzüne çıkıp güneş ışıklarıyla birlikte inmek kalbine

Sihirli sepetimize bütün yıldızları toplayıp sevdiğimiz insanın saçlarına takmak.

Yani, paylaşmak gök kuşağını.

Paylaşmak yıldızları.

Ve dünyanın bütün çiçeklerini paylaşmak Çiçeklerin rengârenk dünyasında, onlarla birlikte boyamak solmaya yüz tutmuş düşlerimizi. Hayal kırıklıklarından ümit merdivenleri kurmak hayatın kalbine.

Bir avuç gül tohumu serpiyoruz gök yüzüne

Birazdan gök kuşağında güller açacak

Paylaşmaya hazır mısınız?

paylaşmanın resmi.jpg

güzel bir ortamda başlayan ve ortak ilgi alanının off road olan dostların
katılımlndan dolayı herkeze tesekkürler
her ne olursa olsun konusularak halledilecek mevzuların ses yükseltmek ve
küfürle olacağı kimseye prim yaptırmaz
hele bu tepkinin silahlarlada desteklenmesi ateş edilmesi
hiçte doğru olmadı.
encokta bizi eleştirenlerin havaya ateş etmesi
yine de verdiğiniz destekten dolayı
sonsuz tesekkürler

evet arkadaslar yazılanları okudum ben zonguldak offroad kurucularından tuncay undar 2002 den bu yana ısoff andoff ve adapazarı oyunlarına katıllmaya gayret ettık ve bundan da hosnut olduk bızı ( zonguldak offroad ) kıme sorsanız hakkımızda ıyı seyler soylerler bız yarıslara sadece arac ve yarıs ıcın degıl ortam ve muhabbet eylenmek ıcın katılıyoruz. cogu organızasyona persembeden katıldık ve en son kamp alanını bız terkettık atesımız hıc sonmemıstır bız kampcıyız evet kalabalık bır gurubuz ıstenmedık olaylar olaylar olabılır aama kufur ve sılah bızde olmaz bız gıttıgımız yere nesemızı yanımızda getırırız . ben duzce kocayaylada vardım guzel yarıs ve guzel parkurdu eksıkler vardı ama guzeldı lah atıldı kavgada cıktı traktor soforunu dovmeye kalktılar bu ayıp degılmıydı.....neyse arkadaslar zonguldak offroad anlatılmaz yasanır bız heryerdeyız aktıf bır kulubuz belkıde bu yuzden kıskanılıyoruz tesekkurlr

ÇOK DEĞERLİ DOSTLARIM

Sağlık sebeplerinden dolayı Ercova etkinliğine katılamadım birde gerçekten çok yorgundum 3 hafta peş peşe organizasyon hazırlıkları
ve babamın ameliyatı derken gelemedim. Görüyorum ki hoş olmayan ve bizim birlikteliğimize yakışmayan olaylar ve tatsızlıklar olmuş
etkinliğe gelmedim ama hemen hemen herkesle görüştüm, üzüldüm açıkçası güzel başlayan bir sezonun kötü anılarla kapatıyor olmak
üzücü yukarıda arkadaşlar çok güzel açıklamışlar evet sorunlar var ama güzel örnekler ve nasihatlerle olayı toparlamak ve birlikteliğimizi
bozmamak bizim elimizde.
Ben Off-Road'u Sakarya gurubu ile tanıdım ve onlar sayesinde bu günlere kadar başarılı bir şekilde geldim ama görüyorum ki hala daha
bir Kulüp yetkilisi çıkıp da bir özür yazısı yayınlamıyor başka arkadaşlar onları savunuyor. arkadaşlar doğrusu yada yanlışıyla bu organizasyonu
yapan arkadaşlarımız konuya sahip çıkıp kendilerini ifade etsinler. Serkan TUT

ELİNE SEBEBİ NE OLURSA OLSUN SİLAH ALANLARI KINIYORUM OHA DİYORUM. ANA TEMASININ OFFROAD OLDUĞU BİR GEZİYE TÜM UYARILARA RAĞMEN SİLAH GETİRECEK KADAR AHLAKSIZ İNSANLARI KINIYORUM VE DEŞİFRE EDİLMESİNİ İSTİYORUM Kİ BİR DAHA FORUM ORTAMINDA BİLE MESAJLARIMIZ ALT ALTA GELMESİN. AV PARTİSİ DEĞİL OFFROAD OYUNLARI BU. AV PARTİSİ OLSAYDI HEPİMİZ SİLAHLI GELİRDİK. ÇOK AYIP YAZIKLAR OLSUN EĞER SİLAH OLAYI GERÇEK İSE. GEÇEN SENE ERCOVAYA KATILMIŞTIM ORADA DA İNANILMAZ BİR SİLAH SESİ VARDI KULAKLARIMA İNANAMADIM. KAMPI TERÖR ÖRGÜTÜ BASTI ZANNETTİK. JANDARMA OLMASINA RAĞMEN UMURSAMAMIŞLARDI. GEÇMİŞTE KALDI AMA UNUTMADIM. TOPLU HALDE KORNA ÇALARAK PROTESTO ETMİŞTİK O GECE. SİLAH VE OFFROADUN UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR. BELGELİ AVCILAR HARİÇ. BELGESİ OLSUN OLMASIN ÇCOUKLARIN KADINLARIN VE SİVİLLERİN OLDUĞU HEM DE ALKOL ALINAN BİR KAMPA SİLAH GETİRMEK KADAR BÜYÜK BİR CEHALET ,BİLİNÇSİZLİK OLAMAZ.
YAZIKLAR OLSUN...

mertbirincioglu' Alıntı:
ELİNE SEBEBİ NE OLURSA OLSUN SİLAH ALANLARI KINIYORUM OHA DİYORUM. ANA TEMASININ OFFROAD OLDUĞU BİR GEZİYE TÜM UYARILARA RAĞMEN SİLAH GETİRECEK KADAR AHLAKSIZ İNSANLARI KINIYORUM VE DEŞİFRE EDİLMESİNİ İSTİYORUM Kİ BİR DAHA FORUM ORTAMINDA BİLE MESAJLARIMIZ ALT ALTA GELMESİN. AV PARTİSİ DEĞİL OFFROAD OYUNLARI BU. AV PARTİSİ OLSAYDI HEPİMİZ SİLAHLI GELİRDİK. ÇOK AYIP YAZIKLAR OLSUN EĞER SİLAH OLAYI GERÇEK İSE. GEÇEN SENE ERCOVAYA KATILMIŞTIM ORADA DA İNANILMAZ BİR SİLAH SESİ VARDI KULAKLARIMA İNANAMADIM. KAMPI TERÖR ÖRGÜTÜ BASTI ZANNETTİK. JANDARMA OLMASINA RAĞMEN UMURSAMAMIŞLARDI. GEÇMİŞTE KALDI AMA UNUTMADIM. TOPLU HALDE KORNA ÇALARAK PROTESTO ETMİŞTİK O GECE. SİLAH VE OFFROADUN UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR. BELGELİ AVCILAR HARİÇ. BELGESİ OLSUN OLMASIN ÇCOUKLARIN KADINLARIN VE SİVİLLERİN OLDUĞU HEM DE ALKOL ALINAN BİR KAMPA SİLAH GETİRMEK KADAR BÜYÜK BİR CEHALET ,BİLİNÇSİZLİK OLAMAZ.
YAZIKLAR OLSUN...

+1

Yazdıklarıma kızan arkadaşın özelden attığı mesaj.
Emin ol bir başka organizasyonda seni izaleyeceğim Ercovada yaptıklarını yap sana kim olduğumu keyifle göstereceğim.Sen sandın ki ben bağırdıkça bunların sesi çıkmıyor.Sen bağırmadın hak savunurken en kutsalın olan annenizi bile küfürünüze dahil ettiğiniz için bile utanmanız gerekirken.
Bide utanmadan tehtit ediyorsun.Seni orda tekme tokat dövmelerini Bülent ve Grubu olmasa kimse engelleyemezdi ya.Ama buna değmeyecek biri olduğunu düşünüyorum.
Ama eğer bir ağrın varsa bunu özelden değil açıktan belirt.
Ha ben bunu yapmadım diyorsunuz tabi orada olan herkes size göre yalancı. orada çekim yapan kameralarda ana avrat nasıl küfür ettiğinizi buradan ifşa etmiyorsa bu durumdan sizden fazla rahatsız olması sizin utanmadığınız durumdan onların utanmasıdır.
Sana tavsiyem önce annenizden helallik almanız ve oturup ne yaptığınızı sakince düşünmeniz ama yok ben böyle iyiyim modundaysanız ve tehtit edecekseniz.
Eyvallah ama hıç de tınlamam sizi.
Siz bağırmaya devam edin ben o sese bi gün gelirim.

gezenbilir.jpg

mertbirincioglu
kayınvalidenin alaylı “oğlum bu hafta kamp yok mu”
Süper Abi ;D

Daha Fazla Kimsenin Üzülmesini İstemem Özelden Tehdit Yağdıran Kişiyi Tanımıyorum Ancak Bunun Forum Moderatörlerinin Bakmasını isterim

İYİ PAYLAŞIMLAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR