lyna Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 79 Yaş 33 Yer Antalya 23 Eyl 2016 #1 30 eylülde ihale yapılacakmış tesadüfen gördüm. Bi kaç tenteli ve Ambulans mevcut ilgilenenlere bilginize.
30 eylülde ihale yapılacakmış tesadüfen gördüm. Bi kaç tenteli ve Ambulans mevcut ilgilenenlere bilginize.
S skmg Ana Kamp Mesajlar 52 Tepkime Puanı 0 25 Eyl 2016 #2 linki de ben paylasayim: http://www.mkek.gov.tr/Ihaleler/File/30.09.2016_İhale_Listesi.PDF
Amanoslu Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 26 Eyl 2016 #3 lyna' Alıntı: 30 eylülde ihale yapılacakmış tesadüfen gördüm. Bi kaç tenteli ve Ambulans mevcut ilgilenenlere bilginize. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ihale hangi ilde acaba biliyormusunuz?
lyna' Alıntı: 30 eylülde ihale yapılacakmış tesadüfen gördüm. Bi kaç tenteli ve Ambulans mevcut ilgilenenlere bilginize. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ihale hangi ilde acaba biliyormusunuz?
lyna Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 79 Yaş 33 Yer Antalya 26 Eyl 2016 #4 Araçlar Kırıkkalede ama başvurular Ankaraya yapılıyor sanırım. Yukardaki pdf de öyle belirtilmiş SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araçlar Kırıkkalede ama başvurular Ankaraya yapılıyor sanırım. Yukardaki pdf de öyle belirtilmiş SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sly Kamp I Mesajlar 100 Tepkime Puanı 28 Yer Adana Web www.skiciyiz.biz 30 Eyl 2016 #5 Simdi sonuclara baktim, Ihaleye cikan araclarin %60 ina teklif yapilmamis. Cogunlukla tenteli 110 arada bir kac tanede ambulans kasa var. Ilgililerin bilgisine
Simdi sonuclara baktim, Ihaleye cikan araclarin %60 ina teklif yapilmamis. Cogunlukla tenteli 110 arada bir kac tanede ambulans kasa var. Ilgililerin bilgisine
erhan_41 Kamp II Mesajlar 281 Tepkime Puanı 99 Yer bandırma Web atv.kapidag.com 1 Eki 2016 #6 Seymen deki jandara6çıkması transit leri incelemiştim...hepsi çok kötü idi erhan_41 / Tuzla