3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,371

mdr

Zirve
Yer
Yalova
Hafta içinde ayarladıgımız..6 araç gelmesini planladıgımız etkinligimiz 3 araçla gerçekleştirdik.

Yalovadan Mustafa ve Erhan arkadaşımız Toyota Land Cruiser Pradosu ile,

Karamürselden Birol arkadaşımız Toyota Land Cruiser vx80

LJ70 ile Haluk ve Doktorumuz Cemalletin bey.

Etiketler
Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Katılım yapan arkadaşlarımızın araçlarının donanımsız ve lastiklerinin AT olması dolayısı ile önce Eregli başkiraz yolunu denedik.

Yolun yarısına kadar gidilmesine ragmen Damak su tesislerini geçtikten sonra buz yapmış çıtır karda beraberimizdeki araçların sıkıntı

yaratabilecegi düşüncesiyle rotayı Pazarköy-oluklu-İnebeyli rotasına çevirdik.

..

P1040464.JPG

P1040465.JPG

P1040466.JPG

P1040467.JPG

Daha çok fotograf çeken Erhan ve Mustafa arkadaşlarımız fotografları yükleyeceklerdir.

Ben hiç foto veya video çekmedim.Doktorumuz çekti. ;D Bir doktor nasıl çekebilirse tabi.. :D

video çok çekilmiş..ilerleyen zamanda onlarıda yükleyecegim.

İnebeyli rotasında çok güzel bir rotadan geçerek biraz da heyecan dolu bir yerde bayagı ugraştık.Olmadık yerde olmadık şekilde ekip ruhu ile aracımızı çıkardık.
Kurdumuzu bol çamurlu..hemde vıcık vıcık çamur dolu bir rampayı defalarca çıkmak için denedik.. :D :D

Kesinlikle Mustafacım..

Ben pradodan ummadıgım performans gördüm..İyi lastikle..müthiş etkinliklerimiz olur..

fastgame' Alıntı:
uygun lastik olsa ben çıkardım ordan ismail abi.. :smiley:

ismail abi hakikaten yatacak yerin yok senin,bana nisbet yapmışşsın yine :'( :'( :D :D

Bence çok güzel bir etkinlik gerçekleşti..bütün ayrıntılarıyla iyi vakit geçirdik...ismail abinin off-road da bir fenomen olduğunuda görmüş olduk.. :smiley:

Resim1.jpg

Resim2.jpg

Resim3.jpg

Resim4.jpg

Resim5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR