suleymancirit
Balıkçı, doğa sever, kampçı , kamper karavancı
Tamam Yücel hocam hayırlı olsun , yurt içi kargo biraz pahalı , kargo size ait olmak üzere , yarın fiyat alıp size geri dönerim .Özelden İBAN numarası ve hesap bilgilerini atarsanız Pazartesi hesabınıza parayı göndereceğim. Siz de kargoyu yaparsınız. Mümkünse Aras veya Yurtiçi ile gönderin. Adresimi özelden atacağım.
Size zahmet çektirmeyi hiç istemiyorum ama bir de Sürat Kargo'dan fiyat alabilir misiniz? Alamazsanız çok önemli değil.Tamam Yücel hocam hayırlı olsun , yurt içi kargo biraz pahalı , kargo size ait olmak üzere , yarın fiyat alıp size geri dönerim .
PM de özel mesaj kutumda , özel mesajlarınız görünmüyor malesefSize özelden yazdığım mesajları aldınız mı Süleyman Bey?
Size forumdan özel mesajlar gönderdim. Özel mesajlarımı göremiyorsanız nasıl haberleşeceğiz? Benimle kampciyiz@gmail.com üzerinden haberleşebilir misiniz? Eğer buraya yazamıyorsanız telefon numaranızı e-mail adresime atın olur mu? Ben de foruma telefon yazamam çünkü.PM de özel mesaj kutumda , özel mesajlarınız görünmüyor malesef
Teşekkürler Salih Bey...Yucel bey hayırlı olsun..
Çok teşekkürler...Güzel bir dolap, forumdan bir arkadaşa gitmesi dahada güzel. Her iki tarafada hayırlı olsun.