3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 555
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,691
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Çocuklar izci kampına gitmeyi tercih ettkleri için katılamıyoruz ve çok üzgünüz..Herkese iyi eğlenceler.....

Etiketler

çok şey kaçırıyorlar ama :D bir sürü yaşıt bulacaklarına ve eğleneceklerine emindim geçen yıldan tasdiklidir.

Meteoroloji'den yeni bir uyarı geldi
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden vayandaşlara yeni bir uyarı geldi...

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara'nın doğusu İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Batı Karadeniz'in iç kesimleri Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sinop'un Çatalzeytin, Türkeli ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiği belirtildi.

Gece yarısına kadar sürmesi beklenen yağışlarla oluşabilecek, su baskını, ani sel, yıldırım, heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaş ve yetkililer tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

ÖNLEMLERİ ARTIRMAKTA FAYDA VAR.....

sağol bariş bey tedbiri alalım yada ....

Tedbiri alalım ! Ama ben 1 yaşında bebekle nasıl bir tedbir alıcam onun derdindeyim :p :p

ahali bu karayollaı otoyol üçret lerini karayolları sitesinde acamıyorum.ist.ankara arası yok yok sinir oldum bana yol gösterin yoksa karayolları dümdüz .

freegraf' Alıntı:
ahali bu karayollaı otoyol üçret lerini karayolları sitesinde acamıyorum.ist.ankara arası yok yok sinir oldum bana yol gösterin yoksa karayolları dümdüz .

İstanbul ankara otoban ücreti 13,50 Tl. sanırım bunu sordunuz.. Bilgilerinize..

allah yardım etsin .sizin durum farklı .hanıma havele et o bir çözüm bulur.(kacamak care bu ya)

freegraf' Alıntı:
allah yardım etsin .sizin durum farklı .hanıma havele et o bir çözüm bulur.(kacamak care bu ya)

Oda bulamadı ben devreye girdim :smiley::smiley:::smiley::smiley:

total değil lokal bölge bölge bulamıyorum.sağol

ee o zaman yükü indirmek yok ,başka yük almamaya dikat...

Selamlar, ayni sorun bizim de kararsiz kalmamiza yol aciyor.
Bungalov listesinde olmamiza ragmen hava kosullari yuzunden odeme yapip kesinlestiremedik.
Cok fazla bir kamp tecrubemiz de olmadigindan ,yagisin yogun olma durumunda 3 yasindaki oglumuz San ile sikinti
yasariz diye dusunuyoruz...

atlvlk' Alıntı:
Selamlar, ayni sorun bizim de kararsiz kalmamiza yol aciyor.
Bungalov listesinde olmamiza ragmen hava kosullari yuzunden odeme yapip kesinlestiremedik.
Cok fazla bir kamp tecrubemiz de olmadigindan ,yagisin yogun olma durumunda 3 yasindaki oglumuz San ile sikinti
yasariz diye dusunuyoruz...

aynı dert bizde de bir haftadır mevcut. 5,5 yaşındaki kızımız ve 1 yaşındaki oğlumuz için endişelenip bungalov ödemesini henüz yapmadık.
Yarın son kararımızı verip ona göre hareket etmek durumundayız. Keşke hava güzel olsaydı bu kadar kafa yormayla uğraşmasaydık

Cuma günü 18:00 - 19:00 saatleri arası Düzce den ve 19:00 - 20:30 saatleri arasında Bolu dan iki araç ile geçeceğiz..Araçsız arkadaşlara duyurulur..iki kişilik boş yerimiz var..
Sevgiler..

doğayı seviyorsak eğer her zorluğunada katlanmalıyız.hiç yançizmeyelim lütfen :smiley: doğa demişken çevreyi ilaçlamayada karşıyım.bir kene yüzünden yüzlerce pörtü böceğin ölmesi hiç hoş değil doğrusu.sonrasında fare ve yılanlara ne yedireceğiz.gerekiyorsa herkez şahsi korunma malzemeleri kullanabilir.

son_kral_54' Alıntı:
doğayı seviyorsak eğer her zorluğunada katlanmalıyız.hiç yançizmeyelim lütfen :smiley: doğa demişken çevreyi ilaçlamayada karşıyım.bir kene yüzünden yüzlerce pörtü böceğin ölmesi hiç hoş değil doğrusu.sonrasında fare ve yılanlara ne yedireceğiz.gerekiyorsa herkez şahsi korunma malzemeleri kullanabilir.

kesinlikle katılıyorum ama konu bebek olunca 4 defa düşünmek gerekiyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR