3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 555
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,689
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ankara grubundaki arkadaşlardan c.tesi sabahı yola çıkacak olanlar içinde aracında boş yer olan varmı acaba...
Varsa lütfen benimle iletişim kurabilirmisiniz..teşekkürler..

Etiketler

kenan akca' Alıntı:
Liz kardeş,
Bolu'da yaşıyorum. Hertürlü yardıma hazırım. Mİsafiri çok severim. Dert etmeyin lütfen. tlf 05054006702
Çok teşekkür ederim ilginize,sağolun varolun. :smiley:

Ben zaten cuma akşamı istiyordum kalmayı.Cumartesiyi olur da kalışımı uzatacak olursam yer var mı bilgim olsun diye sormuştum resepsiyona.Zaten olsaydı bile Seben minübüslerinin geç vakte kadar taşıma yapmadıklarını tahmin ediyorum.Maksatım bir değişiklik olsun,birkaç kare fotoğraf çekeyim,oturup gölü seyredeyim yeter bana.Aslında yük yapmak istemiyorum ama portatif bir tabure mi alsam diyorum.Malum keneler yüzünden :smiley: Bu arada diğer sayfada yazmıştım,burada düzeltmek istiyorum.Benim bildiğim,bizim oralardaki kene türü zıplıyor demiştim.Yöresel bir ad karışıklığı ihtimalini de belirtmiştim.Evet,bizim oralarda kene diye duyduğum böcek başka bir türmüş.Aslında kene değilmiş yani...Bunu da belirteyim buradan.

Nihayett beklenen gün geliyorr.Geçen yıll resimlerine bakıp ahhhh diye iç geçirdiğimm festivale nihayett bu yıll gidebileceğimmmmm.hazırlıklıklar çoktan başladıı ama bitmek bilmiyorrr.hafta sonu görüşmekk üzereee herkesee selamlarrr ::smiley:

Cuma günü yola çıkmak için sabırsızlanıyorum.İstanbul anadolu yakasında akşam 19 00 gibi yola çıkacak arkadaşlar var mı

şekerşey0606' Alıntı:
Ankaralı arkadaşlar ctesi sabah yola çıkmayı düşünen ve aracında 2 kişilik yeri olanlar varmıııııııı ???

Aslında midibas gibi bişey kiralasak ve toplu gitsek nasıl olur?5 kişi de biziz.

sezuu' Alıntı:
Aslında midibas gibi bişey kiralasak ve toplu gitsek nasıl olur?5 kişi de biziz.

cumadan çıkmayı düşünürseniz 2 kişide biziz

KENE SPREYİ

[size=10pt]Arkadaşlar, KENE SPREYİ ile ilgili sitenin sunucusundaki bir sorun nedeniyle Türkçe sayfası çalışmıyor geçici bir süre için ancak www.byebites.com adresinden inceleyebilirsiniz.
Bu sprey, sağlık bakanlığının onayladığı 2 üründen biridir. 0 yaşındaki bebeklere de kullanabilirsiniz. Cilde uygulandığı halde zarar vermeyen bir üründür. Cuma gününden itibaren Anturia standından edinebilirsiniz. Ayrıca doğayla başbaşa yaşayan macera düşkünleri için de içinde ilk müdahale yapılabilecek malzeme bulunan çanta da standımızda satışa sunulacaktır.
[/size]

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

136.assortiment_v2.jpg

137.mug_assorti.jpg

www.anturia.com....jpg

Bu festivalde kamp ateşi ve mangal yakmak gibi konularda bilgi göremedim. Grup ateşleri ve mangal yakmak serbest midir ?

byfreedom' Alıntı:
Bu festivalde kamp ateşi ve mangal yakmak gibi konularda bilgi göremedim. Grup ateşleri ve mangal yakmak serbest midir ?
tsk.. bencede gerekli bir soruydu .. ona göre organizasyon tek bir kamp ateşimi yakacak.. hepten herkesemi yasak yoksa herkes kendi yakacağını getiripmi yakabilecek ... serbest olacaksa kamp bölgesinden ıslakda olsa yakacak toplamak mümkünmü gibi sorular... ama Doğaya saygılı Gezenbilir Manifestosuna uygun olmak kaydıyla mutlaka kamp ateşi olacaktır ondan eminim.. :smiley:

Off_Road' Alıntı:
tsk.. bencede gerekli bir soruydu .. ona göre organizasyon tek bir kamp ateşimi yakacak.. hepten herkesemi yasak yoksa herkes kendi yakacağını getiripmi yakabilecek ... serbest olacaksa kamp bölgesinden ıslakda olsa yakacak toplamak mümkünmü gibi sorular... ama mutlaka kamp ateşi olacaktır ondan eminim.. :smiley:

Kesinlikle... en önemli şeylerden bitanesi ateş ve mangal :smiley::smiley:: mangalsız kamp , benzinsiz arabaya benzer :smiley::smiley::

Bu soru daha önce cevaplanmıştı.Mangal serbest.Kamp ateşini ise sadece görevliler yakacakmış bir kaç noktada anladığım kadarıyla :smiley:

arkadaşlar geçen yıldanda bildiğim kadarıyla kişiler sadece mangal ateşini mangallarında yakabilecek kamp ateşi tek bir yerde görevliler tarafından yakılıyo.

lizz' Alıntı:
Bu soru daha önce cevaplanmıştı.Mangal serbest.Kamp ateşini ise sadece görevliler yakacakmış bir kaç noktada anladığım kadarıyla :smiley:
Bilgi için teşekkürler..
Genede yanımıza yakacak almakta fayda var sanırım.

cidowsky' Alıntı:
arkadaşlar geçen yıldanda bildiğim kadarıyla kişiler sadece mangal ateşini mangallarında yakabilecek kamp ateşi tek bir yerde görevliler tarafından yakılıyo.
yanıt için tşk. Çiğdem ..yinede önceki mesajımdaki detaylı sorular için yönetim kesin kuralları tekrarlar ise kamp gecesi herkes için daha az soru ve sorun olur diye düşünüyorum..

Ankara dan cuma akşamı 2 araç yola çıkıcaz bilginize isteyenler araç bulamazlarsa cumartesi sabahı yerine cuma akşamı katılın bize araçda boş yer bulunmakta bilginize iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR