3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 555
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,800
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

bu dağı taşi rastgele ilaclamayı bir akıllı bu aklı evellere bir alkıl vermeli.biz ehil ve ehliyet sahibi olmadığımız için rical den de sayılmayız çünkü kravatımız yok ,ne dersek haricten gazel olur.bence bunların uzantılarını yabana sokmamak gerek,yabanı bırakın yabaniler yaşasın.masalarda hep onların olsun.

Etiketler

byfreedom' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum ama konu bebek olunca 4 defa düşünmek gerekiyor sanırım.
son meteorolojık raporlara göre sadece cumartesı gece sağanak yağış görünüyor ancak çocuklu helede bebekli ailelerin hiç düşünmeden her koşulda halada şimdilik yer var iken Bungalovlarda kalmasını öneriyorum ...

Önemli Not:Hava tahminleri Bolu merkez 742 m. yükselti için veriliyor ... bizim kamp yeri 1,350 m. Aladağlar.. yani tahminlere ve sıcaklık raporlarına çok güvenmeyin derim ...

çocuklu arkadaşlar analar orada ebesiz doğuruyor desem kızarmısınız.biz bir iki günü hesaplarken bir sürü mama,ilac, bez vs ile ,başkaları bir kac kecinin memesindeki sütten başka hiç bir secenekleri yok desem hic te abartı olamaz.hayat memat ve gercek.selamlar,kızmayın ama.

Festivale katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. Aranızda olamamak çok üzücü. Kalıp da üzülenler için arada sırada durum raporu ve bir kaç fotoğraf iletirsiniz diye düşünüyorum :D

arkadaşlar kenede olsa yağmurda yağsa karda yağsa ordayım 9 aylık hamza'mıda getiriyorum .
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ;D ;D

damast' Alıntı:
Cuma günü 19:00-20:00 gibi istanbuldan çıkacak arkadaşlarla ufak bir konvoy yapabiliriz.

selamlar

Murat&Uğur

Selam; evet İstanbul' dan iki araç bizde var Murat.20:00 bize uyar...
Haberleşelim

şuanda kamp alanında gezenbilir ailesinden birileri var mı?yarın 12.30da yola cıkıyoruz,yardım gerekebilir simdiden sağolun.

sayokan' Alıntı:
arkadaşlar kenede olsa yağmurda yağsa karda yağsa ordayım 9 aylık hamza'mıda getiriyorum .
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ;D ;D
Bendensinn. :smiley: evet bende sırf bu etkinliğe aracımla katılabilmek için biraz ivedi kararda olsa yarın istanbula gidip anlaştığım vitarayı almayı düşünüyorum.

son_kral_54' Alıntı:
Bendensinn. :smiley: evet bende sırf bu etkinliğe aracımla katılabilmek için biraz ivedi kararda olsa yarın istanbula gidip anlaştığım vitarayı almayı düşünüyorum.

Hayırlısı olur umarım. malum araba satın almak aceleye gelmemeli. 2.0 vitara var ankara'da arkadaşımızın. Oda transporter almak için satıyor

Hamdi bey hayırlısı olur inş. şimdiden hayırlı olsun diyelim aracınıza

hornblower' Alıntı:
şuanda kamp alanında gezenbilir ailesinden birileri var mı?yarın 12.30da yola cıkıyoruz,yardım gerekebilir simdiden sağolun.
Bugünden yola çıkan arkadaşlar var. Yardım konusunda endişeniz olmasın ;)

byfreedom' Alıntı:
Hayırlısı olur umarım. malum araba satın almak aceleye gelmemeli. 2.0 vitara var ankara'da arkadaşımızın. Oda transporter almak için satıyor
tşkkr.alacağım vitara 1.6 jlx 93 model off road donanımlı yani aradığım özellikte.13 yazmış sıkıbir pazarlıkla 9.5 e razı ettim. ileriye dönük bakım ve modifiye yaptıracam. içim ısınırsa kalır bende.yoksa gözüm chorekede.

Ayağımdaki kırığa ve hava durumunun berbat gözükmesine rağmen geçen yıldan beri dört gözle beklediğim festivali kaçırmamakta kararlıyım:smiley:

Araba pıyasasını pek bilmem ama bence iyi bi fiyata almışsınız hemde offroad donanımlı ;) japon bu yolda da arazidede bırakmaz sizi ;)

Nursel' Alıntı:
Festivale katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. Aranızda olamamak çok üzücü. Kalıp da üzülenler için arada sırada durum raporu ve bir kaç fotoğraf iletirsiniz diye düşünüyorum :D

Ahhh ahh gecen sene katılmaktan son anda vazgeçen, ama bizim döndükten sonra eklediğimiz fotoğrafları görüpde üzülen, pişman olan o kadar çok arkadaşımız vardı ki serzenişleri 1 sene sürdü :smiley:
Bence bu sene bi kez daha düşünmekte ve şartları zorlamakta fayda var...

Yağmur , çamur , branda , bot , çizme , kalın giysiler vs.vs. önleminizi aldıktan sonra yağışın problem olmayacağını düşünüyorum ama bende küçük cocuğu olan ailelerin bungalovları dolmadan kaçırmamalarını öneririm

Cuma öğle işimden izin alarak Ankara'dan çıkıcam yola arkadaşlarımla bolu'da buluşucam , festivalde görüşmek üzere

Mhmt

eftaLYa' Alıntı:
Sertem41 ; 41 den yola çıkarak izmit'te olduğunuzu varsayıyorum..

Real'de ve carrefour da uygun çadırlar var şu an.

Ben carrefourdan temin ettim çadırı . Çok sağlam bişeye benzemiyor ama çok dandik bişeyede benzemiyor :smiley:) Güzel yani orta halli idare eder 2 gün :D .
Uyku tulumu yada şişme yatakta oldukça cazip fiyatlarda ... Toplamda Çadır + Uyku tulumu = 50 TL ödedim ,.... Not : Dediğim gibi dayanıklılığı hakkında bişi diyemem ,

Fiyatlar sadece bilgilendirme amaçlıdır , ticari amaç için kullanılamaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri