3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

yüzmek serbest olacakmı?

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

tayfunsozer' Alıntı:
Değerli Esin Avcı

Siz geliniz,parkura girmeden aracınızı şu hale getiririz ;)

Sevgiler,
Tayfun Sözer

[attachment=1]

Tayfun bey,
Araç süper olmuş :D denenebilir diye düşünüyorum :D
tek sıkıntı 4 çeker sistemi :D bide difflock olursa bu iş tamam :smiley:

adrenalim' Alıntı:
bende oltamla geleceğimmm sanırım gök kuşağı alabalığı var orada umarım akşam yemeği için tutabılırım

Bolu Abant göletinde de alabalık tutmuşluğum vardır. Çok fazla olmasada alabalık için tecrübem vardır. Aladağ göletinde hollanda sarısı veya kadife diye bilinen balıklardan varmış. Size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

Off_Road' Alıntı:
anlastik ... yalniz botun etrafinda benim yüzecek olmam heralde balıkları ürkütmez ... ;D
Siz balıklardan ürkmeyin yeter ;D

gölette aktiviteler olacakmı ?Balık tutmak beni bağlamaz.seyretsem yeter bana.görüntü veren bir kac kare olsun yeter.

aliozanc' Alıntı:
yüzmek serbest olacakmı?
Geçen yılki festivalde ben yoktum ama tam teşekküllü hastahaneden rapor ve federasyondan sertifika isteniyormuş diye duydum... :p
;D

Merhaba.Ben sitenize yeni üye oldum.Bir arkadaşım anlattı bu siteyi .Bu etkinliğe ailece katılmak istiyoruz şimdiden çok heyecanlandım.

nasip ise bende bu sene katılmayı düşünüyorum.bakalım

nasıl bir tedbir almamız lazım? kamp ta kişisel olarak.her kes istediği yere cadır kurabilirmi? bir hiyyerarşi varmı ? vs. vs.

Sağol Çiğdem .Tahmin etmiştim bu nicken sana ait olduğunu sitedeki online üyelere baktığımda.

freegraf' Alıntı:
nasıl bir tedbir almamız lazım? kamp ta kişisel olarak.her kes istediği yere cadır kurabilirmi? bir hiyyerarşi varmı ? vs. vs.
tedbirler ve bulunduracaklarınız konusunda başberi okuduysanız bu forumdada zaten yeterince bilgi var.. ayrıca forumun ilk sayfasında linki verilen gecen yıl yapılan festivalin paylaşım forumu var .. ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34699) orayıda okuduktan sonra sorunuz kalmaz dıye umuyorum ..

teşekkürederim hoş geldin mesajınıza. Arkadaşım yardım etmese tanışma sayfasını bile bulamayacaktım birden kendimi boş hissetim doğrusu.

sağolun ertuğrul bey artık bir o yana bir bu yana dolanmayız.

unal' Alıntı:
aracınız varsa termal oteli tavsiye edebilirim size hem aynı zamanda içinde msaj şifalı suları ve aradığını tüm konforu bulabilirsiniz :smiley: sadece doğaya dikkat etmenzi tavsiye edeceğim cünki kızılderili cok kızıyo etrafa içki şişe ve bira kutu atanlara

Merhaba
Gecen yıl bu zamanlar "Turkish Summer Culture Fair" organizasyonuna arkadaşlarla toplanıp gidelim dedik! Keşke demeseymişiz! O güzelim parkı bizim insanımızın ne hale çevirdiğini görseydiniz :(

Ayıptır söylemesi kebaplarımızı aldıktan sonra hemen festival alanı dışına çıkıp yemeklerimizi yedik, kendi aramızda da ingilizce konuştuk çünkü neden?

Çünkü, Festivalin yapıldığı yer koskocaman bir park; yemyeşil, tertemiz aynı diğer klasik İngiliz parkları gibi ve bu festival için bi alan ayrılmış etrafı da çevrilmiş girişi-çıkışı olan bi yer haline getirilmiş.Festival alanının içi ve yakın çevresi hep Türk dolu ..

Bizim Türklerin dışında pek tabiki normal sporunu yapan, ailesiyle arkadaşlarıyla oturan, güneşlenen, top oynayan vs. bir yığında yabancı insan vardı.

Bir dönüp etrafımıza baktık, sonuç "rezalet". Festival alanı ve çevresi çöpten geçilmiyor :( parkın diğer kısımlarına bakıyoruz, park bildiğimiz park her zamanki gibi temiz :smiley:

O kadar utandıkki tüm arkadaşlar :( Diyecek söz bulamıyorum :( Çevrenin kirletilmesi konusunda çok hassas olduğum için hele bir de böyle herkese açık bir festivalde kendi milletinin insanlarının bu hallerini görünce insan ister istemez 2 kere üzülüp sinirleniyor.

Bu insanlar bir de Londra'da yaşayan Türkler yani bizim temsilcilerimiz, Türk imajının sahibi insanlar... Bu manzarayı gören bir çok yabancı uyruklu insan o yere çöp atan teyzeyle beni aynı kefeye koyacak :( Çok kötü çok...

''Gezenbilir Doğa Sporları Festivali '' Yapılacak alana dönüp etrafımda baktıgımda, sonuç "rezalet". Festival alanı ve çevresi çöpten geçilmiyorsa orada olan insanlar ''cevresine karsı saygısız'' ve kendini ''doğa seven yalancılar '' olarak görürüm.

Kızılderili rumuzlu arkadaş kimse duyarlı olduğu için tebrik ederim ..

Zeynep hanım yurtdışında ki pek çok festivale katılan "Türk" dostlarım var. Yabancıların da duyarsızlarının ne kadar pis olduklarını hep anlatırlar. Duyarlı "yabancı"ların ardından çöp toplayan "Türk" arkadaşlarımız da var..

Gezenbilir ailesinin %99,9 u Türk.. Bizim festival yada kamp yaptığımız alanları öncesinde ve bizden sonrasında ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Bulduğumuzdan temiz bırakırız Norma Türk Ailesi gibi..

Türklüğümle gurur duyuyorum. Sizde duyun bence. Etrafı pisletenler yüzünden milliyetinizden utanmayın. Onları uyarın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri