aliozanc
Elbet seninde kendin için yapacağın birşey vardır
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
yüzmek serbest olacakmı?
yüzmek serbest olacakmı?
tayfunsozer' Alıntı:Değerli Esin Avcı
Siz geliniz,parkura girmeden aracınızı şu hale getiririz
Sevgiler,
Tayfun Sözer
[attachment=1]
adrenalim' Alıntı:bende oltamla geleceğimmm sanırım gök kuşağı alabalığı var orada umarım akşam yemeği için tutabılırım
Siz balıklardan ürkmeyin yeter ;DOff_Road' Alıntı:anlastik ... yalniz botun etrafinda benim yüzecek olmam heralde balıkları ürkütmez ... ;D
Geçen yılki festivalde ben yoktum ama tam teşekküllü hastahaneden rapor ve federasyondan sertifika isteniyormuş diye duydum...aliozanc' Alıntı:yüzmek serbest olacakmı?
tedbirler ve bulunduracaklarınız konusunda başberi okuduysanız bu forumdada zaten yeterince bilgi var.. ayrıca forumun ilk sayfasında linki verilen gecen yıl yapılan festivalin paylaşım forumu var .. ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34699) orayıda okuduktan sonra sorunuz kalmaz dıye umuyorum ..freegraf' Alıntı:nasıl bir tedbir almamız lazım? kamp ta kişisel olarak.her kes istediği yere cadır kurabilirmi? bir hiyyerarşi varmı ? vs. vs.
unal' Alıntı:aracınız varsa termal oteli tavsiye edebilirim size hem aynı zamanda içinde msaj şifalı suları ve aradığını tüm konforu bulabilirsiniz sadece doğaya dikkat etmenzi tavsiye edeceğim cünki kızılderili cok kızıyo etrafa içki şişe ve bira kutu atanlara