3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,192
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

..

BOLU(aladağlar) 02-03-04.07.10 058.jpg

BOLU(aladağlar) 02-03-04.07.10 069.jpg

BOLU(aladağlar) 02-03-04.07.10 076.jpg

Etiketler

yazılanları okuyup, fotoğrafları gördükçe katılmış kadar mutlu oldum...
paylaşımlar için teşekkürler...

pancarmotorcu' Alıntı:
organizasyon da emegi geçenlere ,ve katılımcı arkadaşlara teşekkürler ,bizim açımızdan çok eglenceli geçtigini söylemek isterim,

Oturacak yerim yokken, sandalye veren, yiyecek lokmam yokken karnımı doyuran, soğuktan üşüdüğümde montunu paylaşmaktan bir saniye bile tereddüt etmeyen bu güzel insanların olduğu, uzuuun masadaki herkese SONSUZZ AMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER!!!
Kelimelerin sıralandığında çokta manalı olmayacağı çok güzel bir guruptu. İsim özürlü olduğum için (itiraf ediyorum) aklımda tutamadım. ama buradan takip ediyorum, herkesin adını öğreneceğim :D (şimdi hatırladığım 3 ismi sayarsam, diğerlerini ayıp olacak:D )

Öncelikle, lokmanızı, suyunuzu paylaştığınız için, sonrada tüm destek ve güzel sohbetiniz için birkez daha teşekkürler.
İmza: Medine fukarası :smiley::smiley::smiley:

Muhteşem bir doğa içerisinde, mükemmel bir hava durumu ile çeşitli illerden gelen doğa severlerin tanışma-görüşme fırsatı bulduğu, çok çok keyifli bir hafta sonu yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Selamlar,

reha' Alıntı:
Saglik olsun, saglikli olalım, gonuller birlikte olsun... dağlar hep bizlerin.. reha
Reha bey ayni durum benim içinde geçerli ... göl kenarından gelirken kamp ve aracınızın yanından geçerken uğramak istedim ama aracınızın kaputu açık ve etrafınızda kalabalıktı rahatsız etmeyelim.. nasılsa merkezi kamp yerinde veya off road parkurunda karşılaşırız dedimdi ama oda olamadı.. :(
gelecek etkinlikte umarım ... :smiley:

PajeroCat' Alıntı:
Ferdane katılamamana üzüldüm ancak görseller ile çok yakın bir zamanda katılmış gibi olacaksın arkadaşım..:smiley:
Sevgi ve selamlar..
Murat,çok teşk ederim,festival öncesi diğer etkinliklerde de aranızda olmaya çalışacağım ;) ...
2 Kupa mı tebrikler! Ne kupaları bunlar ,gelmeyen bizleri bilgilendirisen sevinirim...
Ferdane Gül
Ankara

fotoğraflar boğaz köprüsü geçişinden başladığına göre epeyce zengin bir arşiv yayını olacak umarım ... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri