bacarmobil
"Bitti" diye üzülme, "yaşandı" diye sevin..
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
..
..
pancarmotorcu' Alıntı:organizasyon da emegi geçenlere ,ve katılımcı arkadaşlara teşekkürler ,bizim açımızdan çok eglenceli geçtigini söylemek isterim,
Oturacak yerim yokken, sandalye veren, yiyecek lokmam yokken karnımı doyuran, soğuktan üşüdüğümde montunu paylaşmaktan bir saniye bile tereddüt etmeyen bu güzel insanların olduğu, uzuuun masadaki herkese SONSUZZ AMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER!!!
Kelimelerin sıralandığında çokta manalı olmayacağı çok güzel bir guruptu. İsim özürlü olduğum için (itiraf ediyorum) aklımda tutamadım. ama buradan takip ediyorum, herkesin adını öğreneceğim (şimdi hatırladığım 3 ismi sayarsam, diğerlerini ayıp olacak )
Öncelikle, lokmanızı, suyunuzu paylaştığınız için, sonrada tüm destek ve güzel sohbetiniz için birkez daha teşekkürler.
İmza: Medine fukarası
Saglik olsun, saglikli olalım, gonuller birlikte olsun... dağlar hep bizlerin.. rehaAlfonse' Alıntı:Reha abi, gene tanışamadık yüz yüze... tüh...
Reha bey ayni durum benim içinde geçerli ... göl kenarından gelirken kamp ve aracınızın yanından geçerken uğramak istedim ama aracınızın kaputu açık ve etrafınızda kalabalıktı rahatsız etmeyelim.. nasılsa merkezi kamp yerinde veya off road parkurunda karşılaşırız dedimdi ama oda olamadı..reha' Alıntı:Saglik olsun, saglikli olalım, gonuller birlikte olsun... dağlar hep bizlerin.. reha
Murat,çok teşk ederim,festival öncesi diğer etkinliklerde de aranızda olmaya çalışacağım ...PajeroCat' Alıntı:Ferdane katılamamana üzüldüm ancak görseller ile çok yakın bir zamanda katılmış gibi olacaksın arkadaşım..
Sevgi ve selamlar..