3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,452
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Tempus' Alıntı:
Yok zaten çok kapalı havalarda veya yağmurda ışık kontrastından da çekim iyi olmaz ama ben size hava şartları uygun zemin şartları bol engebeli ve çamurlu bişeyler ayarlarım kışa doğru haberleşelim tekrar tebrikler :smiley:
Kürşad şimdiden o organizasyonda en az 100 Off Road aracını gözümde canlandırabiliyorum.. hepimiz elimizden geleni yaparız .. :smiley:
hatta böyle özel çekim yapılacaksa HATIR için ben aks şaft neyse birşeyler keserim ( zaten alışık olduğum bir durum sayılır ) maksat Demo olsun.. ama beni sadece Defender çeker ;D

Etiketler

bayrakdaralper' Alıntı:
Selam arkadaslar...
Gap Air Cam ekibi olarak 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivaliinde yaptıgımız cekimi kısa bir video olarak sizlere sunmak ıstedık. Sanırım merak edenleriniz vardır aranızda.

<a href="http://vimeo.com/13458973">GAP AIR CAM Showreel</a>

Emeğinize sağlık arkadaşlar :smiley: Çok heyecanlı bir film fragmanı izledim sanki :smiley: tadı damağımızda kaldı..

bayrakdaralper' Alıntı:
Selam arkadaslar...
Gap Air Cam ekibi olarak 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivaliinde yaptıgımız cekimi kısa bir video olarak sizlere sunmak ıstedık. Sanırım merak edenleriniz vardır aranızda.

<a href="http://vimeo.com/13458973">GAP AIR CAM Showreel</a>

Şimdiye kadar izlediğim en başarılı en güzel etkinlik görseli bu.
İyi iş çıkarmışsınız ;)
Ve çok çok teşekkürler...

Gap Air Cam ekibine teşekkürler. gerçekten çok güzel ancak doyamadık helikopter havada bayağı kaldı çekimlerin devamını da izlemek istiyoruz off-road yarışlarına da bekleriz , müzik ve görüntüler çok uyumlu olmuş emeğinize sağlık.

Gap Air Cam ekibine teşekkürler..
Gayet başarılı ve seyretmesi zevkli çalışmalar ortaya çıkmış..
Bazen helikopter çamura maruz kalmış olsada :smiley:

ekip olarak harikalar yaratmaya devam ediyorsunuz emeğinize, yüreğinize sağlık. Siz bu güzellikleri yarattığınız sürece size teşekkür etmemek nankörlük olur
TEŞEKKÜRLER

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Kürşad şimdiden o organizasyonda en az 100 Off Road aracını gözümde canlandırabiliyorum.. hepimiz elimizden geleni yaparız .. :smiley:
hatta böyle özel çekim yapılacaksa HATIR için ben aks şaft neyse birşeyler keserim ( zaten alışık olduğum bir durum sayılır ) maksat Demo olsun.. ama beni sadece Defender çeker ;D

aman abi kimse bir şeyi kırmayacak şekilde görev dağılımı yaparız ;D

Gezenbilir Festivali Karadeniz Ereğli yerel basınında..
Karadeniz Ereğliden sevgiler..
http://www.ereglideyasam.com/haber-detay/14/3241/gezenbilirde-eregliden-birinci.htm

başarılar ve daha iyi işler diyelim arkadaşlara, kısa ama olanları da bir şekilde anlatmişlar. emeklerine bol ekmekler.

Herkeze çok teşekkür...
Gezenbilir ekibini ve yaptığı başarılı organizasyonları yavaş yavaş kdz ereğli ve çevre şehirlerde yaşayan doğa dostlarına anlatıyor ve paylaşıyoruz.
Geçtiğimiz 3. gezenbilir festivali (03-04 temmuz) 17. si yapılan Kdz Ereğli Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali ile aynı tarihler arasında yapılmakta.Seneye gezenbilir ekibini ve üyelerini festivalimizin bir parçası olarak ağırlamaktan gurur duyarız.Bununla ilgili çalışmaları ve görüşmeleri kısa zamanda ereğli gurubu olarak düzenlemeyi düşünüyoruz,sizleri doganın denizle buluştuğu kdz.ereğlimizde görmeyi ümit ediyoruz...
http://www.ereglideyasam.com/festival/

AjanFxx' Alıntı:
Herkeze çok teşekkür...
Gezenbilir ekibini ve yaptığı başarılı organizasyonları yavaş yavaş kdz ereğli ve çevre şehirlerde yaşayan doğa dostlarına anlatıyor ve paylaşıyoruz.
Geçtiğimiz 3. gezenbilir festivali (03-04 temmuz) 17. si yapılan Kdz Ereğli Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali ile aynı tarihler arasında yapılmakta.Seneye gezenbilir ekibini ve üyelerini festivalimizin bir parçası olarak ağırlamaktan gurur duyarız.Bununla ilgili çalışmaları ve görüşmeleri kısa zamanda ereğli gurubu olarak düzenlemeyi düşünüyoruz,sizleri doganın denizle buluştuğu kdz.ereğlimizde görmeyi ümit ediyoruz...
http://www.ereglideyasam.com/festival/

Sevgili Alper (AjanFxx) arkadaşımızın da bahsetmiş olduğu gibi, önümüzdeki sene yapılacak olan 4. Gezenbilir Doğa Sporları Festivalini Karadeniz Ereğlide gerçekleştirebilsek gerçekten ne kadar güzel olur..Konum itibarı ile Karadeniz Ereğli istanbul' a 270 , Ankaraya ise 290 Km. uzaklıkta.
Doğa sporlarına çok müsait olan bölge tipik Karadeniz iklimine sahip..
Gezenbilir yönetimi ile el ele vererek böyle bir organizasyonun Karadeniz Ereğli de yapılabilme olasılığı bile heyecan verici..
Sevgilerimle
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli

size ereğliden azda olsa manzaralar

121.jpg

122.jpg

123.jpg

124.jpg

125.jpg

ÖBÜR DÜNYAYA EKSİKMİ TAM MI BİLMEM AMA BANA ÖNÜMÜZDEKİ GUNLER İÇİN ÇADIR KURACAĞIM SADE BİR YER DEYİN GERİSİ LAYLAYLOM İCRAAT HOCAM TABELA DEĞİL.AİLEM İLE GELECEĞİM.HEP GECTİM GİTTİM ŞEHRİNİZDEN HİC KONAKLAMADIM BELİRTEYİM.kusura bakmayın biraz koşarak konu actım.anladız işte anlatın tanıtın ve böyle.

SEVAL' Alıntı:
Şimdiye kadar izlediğim en başarılı en güzel etkinlik görseli bu.
İyi iş çıkarmışsınız ;)
Ve çok çok teşekkürler...

Katılmamak elde değil, gerçekten görsel bir harikalık var burada, film müziği ise görüntülere apayrı bir heyacan katmış.

Tebrikler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR